یعنی هارد یا فلش را فقط کافی هست وصل کنیم به 360 ؟ دیگه هیچ تنظیماتی نمیخاد ؟
خودش فلش را میشناسه ؟
یعنی هارد یا فلش را فقط کافی هست وصل کنیم به 360 ؟ دیگه هیچ تنظیماتی نمیخاد ؟
خودش فلش را میشناسه ؟
C4E Confirms New AP2.5 Checks on New Dashboard with New Games>> Here's a chatlog from C4E about the new protections ["AP2.5 Checks"] added to the (beta/leaked) fall 2010 dashboard with new games:
[c4eva] New AP25 checks confirmed on new dash with fable 3, LT+ coming for required drives with SSv3 and anti AP25 included!
[c4eva] there are 5 ap25 checks done when xex is launched!
[c4eva] samsung doesnt have ap25
[c4eva] 360s LT+ will include this now
[c4eva] samsung and some old hitachi dont have ap25
[c4eva] samsung wont do ap25, it will be skipped (safe)
[c4eva] they will detect your drive changing to a samsung! [if you spoof to Samsung]
[c4eva] confirmation will need to be done on released retail kinect dash!
[c4eva] at this point, only new games check ap25!
[c4eva] kreon=fail!
The new final fall2010 dashboard is still expected to hit retail consoles on or before Nov 4th (Kinect release date).
News-Source: #FW@EFnet
Discuss this news item on our forums: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
توضیحات از C4E درباره طریقه محافظت جدید (به اصطلاح "AP2.5 چک کردن") به اپدیت بتا داشبورد 2010 که لیک شده اضافه شده:
-چک کردن AP25 روی داشبورد جدید با بازی FABLLE III از طرف C4E تایید شده { بزودی برای حل این مشکل LT+ عرضه میشه}LT+ برای برای درایو ها شامل SSv3 و انتی AP25 میشه می اید
-وقتی xex باز میشه 5 بار AP25 چک میشه
-درایو های samsung چک کردن ap25 رو ندارند
-فریم ویر LT+ که برای 360 های اسلیم عرضه میشه شامل این موضوع هم میشه
-درایو سامسونگ و درایوهای هیتاچی قدیمی ap25 رو ندارند
-درایو سامسونگ عملیات چک کردن AP25 رو انجام نمیده و اون رو رد میکنه (امن هست!)
-اگر درایو رو با درایو ساممسونگ عوض کنی اونها شناسایی میکنند(کلا داشبور جدید اجازه شناسایی درایو سامسونگ رو نمیده)
-تایید نهایی به عرضه نسخه retail داشبورد کینکت نیاز داره(با این حرف میشه فهمید LT + بعد از اون عرضه میشه)
-در این زمان فقط بازی های جدید AP25 چک میکنن!(منظور حتما FABLE IIIبه بعد هست)
-منظور از kreon=fail فکرمیکنم اینهگه دیسکایی که با درایو kreon از نسخه اصلی rip میشن اجرا نمیشن!(بهتر
)
------------------------------------------------------------------------------------
حالا AP 25 چیه هم زیاد برای خودتون جدی نگیرید چون بدردتون نمیخورهدر این حد بدونید که یک فایل جدید هست که داشبورد جدید چکش میکنه(توی ورژن قبلی داشبور AP2 بود که چک نمیشد!)
پ.ن:قدیما با تغییر Wave میرفتیم فریم ویر میریختیم،الان با تغییر AP باید اون اعمال شاقه رو انجام بدیم![]()
دوما مثلا من نشستم بازی میکنم یکی دو ساعته که چراغ آشپزخونه هم روشن شده وقتی یهو روشنش میکنیم صفحه یه لحضه تار میشه بعد میاد خیلی هم شده چی کنم البته تو اجاق گازم این اتفاق میوفته اصلا خطرناکه؟؟؟؟
بچه ها یه سوال .
من اسفند ماه برام یه 360 از انگلیس آوردن و اینجا دادم کپی خورش کردن .
از اون موقع تا حالا هرچی بازی هم گرفتم همه اجرا شدن . ولی جدیدا یه چیزایی شنیدم که بعضی بازی ها برای اجرا به آپدیت جدید نیاز دارن ، ولی من که همه بازی ها رو اجرا کردم .
حالا نیازی هست آپدیت جدید بریزم ؟
هزینش چقدره؟
دوست عزیزم شما میخوای یه مطلبی رو به عرض همگان برسونی که نباید تو هر تاپیک یه کپی ازش بزاری !!!
نوسان الکتریکی هست. چارش یا UPS هست یا ترانس.
شما iXtreme دستگاهت به احتمال زیاد Non Stealth هست ولی اون Update که منظور بوده Dashboard هست.
والا علی جان پارسال Nextgen دورو بره 70 تومن میگیرفت. الان فکر کنم شده 50 یا 40.
ولی خب برای کنسول هایی که Pal نیستن ارزش داره.
Last edited by SamGun; 31-10-2010 at 17:19.
اساتید میشه توی قسمت رایت بازی برید و به من کمک کنید ممنون![]()
سلام
دوست عزیز حله . درست شد با همون فرمت fat 32 راحت دستگاه هارد رو شناخت و الان بازی ها رو روی هارد ریختم. فقط ای کاش حجم بیشتری میشناخت اینطوری فقط دو بازی میشه روش ریخت . بازم دست شما درد نکنه که راهنمایی کردید.
خبر مهم:
ماکروسافت تائید کرد که آپدیت جدید داشبورد Xbox 360 فردا یعنی اول نوامبر از طریق شبکه Live در دسترس عموم خواهد بود.
آپدیت جدید شامل بهبود آواتار ها ، بهبود کیفیت صدای هدست ؛ استفاده از کینکت برای انتخاب منوها و همین طور بهبود کیفیت چت تصویری خواهد بود.
همچینین کینکت در تاریخ 4 نوامبر در آمریکا و 10 نوامبر در انگلستان و اروپا ریلیز خواهد شد.
دیگه دوستان از فردا اوضاع خطرناک میشه تو لایو به هیچ وجه با کنسول گرامیتان به لایو نرید که بسی خطرناک هستش...... .
اینم منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من امروز از توپخونه یه ایکس باکس برای همکارم گرفتم و طبق گفته فروشنده آپدیت کینکت هم داشت .
البته بعد که تست کردیم تو منوی 360 یک گزینه کینکت هم اضافه شده بود .
گفت اگه بخای برای دستگاه منم میتونه بریزه که 10 تومان هزینه داره . حالا به نظرتون این آپدیت را بریزم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)