نمیدونم من دیدم نوشته با کد فکر کردم کد رو بزنی همون لحظه قفل سیم کارت که روی LTE نمیتونه سویچ کنه باز میشه , پس نتیجه میگیریم اینجا هم بازم چاپیدن ایرانسل گل کرده
امروز رفتم یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم فقط واسه اینترنت (سیم کارت همراه اول خودم دائمی هست و تازه شبکش هم 2G هست که همراه اول میخواد بازم پول بچاپه که من برم سیم رو عوش کنم منم نمیرم عوض کنم و همین تماس و ... رو ازش استفاده میکنم) اول از همه که کارمند اون جا گفت شبکه همراه اول از دیروز قطع هست و 2 3 روز طول میکشه تا وصل بشه و سیم کارت شما فعال بشه :| منم قشنگ اونجا poker face بودم که یعنی چی که یک اپراتور نمایندگی خودش نمیتونه سیم کارت رو فعال کنه و این اصلا فعال کردن سیم کارت دیگه چه مسخره بازی هست؟ چرا سیم کارت از اول فعال نیست؟ و دوم این که جنس پوکه و کارت سیم کارت دقیقا از پلاستیک بازیافت هست واسه همون بازیافتشون هم 13 تومن ازم گرفت و سوم این که سیم کارتش یک پانچ هست فقط (یک معمولی داره و یک میکرو هم داخلش) و نانو نداره من اونجا گفتم این 4G هست دیگه؟ گفت بله بله گفتم پس چرا نانو نیست گفت نانو هست دیگه منم گفتم خانم یعنی من فرق نانو و میکرو رو نمیفهمم؟ گفت اگه میخواید براتون پانچ میکنم منم گفتم نمیخواد لازم نکرده
مشکل دیگه هم اینه که در حال حاضر ایرانسل بهترین اینترنت رو تو ایران داره میده حالا دیگه وقتی یه کشور بهترین اینترنتش این باشه دیگه بقیش رو حساب کنید
مشکلی که رایتل داره اینه که خون باباش رو میگیره واسه هر گیگ اینترنت سیم کارت معمولی هر گیگ از حدود 5 و خورده ای شروع میشه تا بسته های کم حجم به هر گیگ 10 تومن هم میرسه تازه سیم کارت دیتاش هم که مثلا حجمش ارزون تره هر گیگ 3333 تومن میشه حدودا اگر هم بخوای یک جا آخرین بستش رو بخری باید 408 تومن بدی واسه 144 گیگ که میشه هر گیگ 2833 که بازم گرونه