تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1955 از 3347 اولاول ... 955145518551905194519511952195319541955195619571958195919652005205524552955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,541 به 19,550 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دلیلش کاملا مشخصه چرا این کارو نمیکنه . ایرانسل میدونه که کاربر بسته نامحدود رو فقط برای دانلود میگیره اینم میدونه که بلاخره در انتهای بسته نامحدود یه حجمی از بسته محدود کاربر هم کم میشه و چه سودی بهتر و باقلواتر از این
    اون کد کنترل مصرف آزاد رو میشه بنویسید؟
    این همه متخصص و دانشمند !
    واقعا کسی جواب سوالم را نداره ؟
    خیر بسته هاتون هم که نوشتید اشتباهه من تو برنامه ایرانسل من که چک کردم نامحدود فقط روزانه داره نه هفتگی و اونم 30 دقیقه ای هست که تو روز اگر بخواید دانلود کنید و شب هم 2 تا 8 صبح (1ساغته 900 تومن 2 ساعته 1500 و 3 ساعته 2000 تومن)
    Last edited by Electronic-Arts; 22-02-2016 at 01:56.

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    این طرح برای اعتباری ها هست یا فقط مشترکین جدید ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    این طرح برای اعتباری ها هست یا فقط مشترکین جدید ؟

مشترکین جدید که سیم کارت میخرن همون جا براشون فعال میکنن اینو اگر بخوان -.-
    فقط جذب مشتری و بعدشم مثل الان که ملت رو تیغ زدن واسه یه تیکه پلاستیک که فقط دسترسی به LTE داشته باشی و 7 تومن گرفتن حالا میگن مجانی میشه از تو خونه هم سیم جدید LTE گرفت , منم یکی از میلیون ها نفر که 7 تومن دادم واسه تبدیل سیم کارتم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اون کد کنترل مصرف آزاد رو میشه بنویسید؟
    خدمت شما : *555*3*2*3#

6. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فقط جذب مشتری و بعدشم مثل الان که ملت رو تیغ زدن واسه یه تیکه پلاستیک که فقط دسترسی به LTE داشته باشی و 7 تومن گرفتن حالا میگن مجانی میشه از تو خونه هم سیم جدید LTE گرفت , منم یکی از میلیون ها نفر که 7 تومن دادم واسه تبدیل سیم کارتم
    طرح جدید تعویض سیمکارت از طریق کد مجانی نیست 11 تومن هزینه داره شما 4 تومن سود کردی

8. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

عجب..
    چی بگم.
    اگه از رایتل بگم اینجا میان میگن طرفداریش نکن
    ولی خداییش نسبت به کاری که ایرانسل داره با مشترکینش میکنه به خصوص دائمی ها فکر میکنم رایتل بهتر داره با مشتریاش کنار میاد
    هرچند شخصا خیلی دوست دارم هر کدام بهتر هست رو همیشه استفاده کنم

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

مشترکین جدید که سیم کارت میخرن همون جا براشون فعال میکنن اینو اگر بخوان -.-
    کجا مجانی بود؟
    11 تومن پول میگیرن
    +
    واقعا 7 هزارتومن زیاده
    نهایتش باید 2-3 تومن باشه
    آخه چه خبره 7 هزارتومن

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

طرح جدید تعویض سیمکارت از طریق کد مجانی نیست 11 تومن هزینه داره شما 4 تومن سود کردی
    کجا مجانی بود؟
    11 تومن پول میگیرن
    +
    واقعا 7 هزارتومن زیاده
    نهایتش باید 2-3 تومن باشه
    آخه چه خبره 7 هزارتومن
    نمیدونم من دیدم نوشته با کد فکر کردم کد رو بزنی همون لحظه قفل سیم کارت که روی LTE نمیتونه سویچ کنه باز میشه , پس نتیجه میگیریم اینجا هم بازم چاپیدن ایرانسل گل کرده
    امروز رفتم یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم فقط واسه اینترنت (سیم کارت همراه اول خودم دائمی هست و تازه شبکش هم 2G هست که همراه اول میخواد بازم پول بچاپه که من برم سیم رو عوش کنم منم نمیرم عوض کنم و همین تماس و ... رو ازش استفاده میکنم) اول از همه که کارمند اون جا گفت شبکه همراه اول از دیروز قطع هست و 2 3 روز طول میکشه تا وصل بشه و سیم کارت شما فعال بشه :| منم قشنگ اونجا poker face بودم که یعنی چی که یک اپراتور نمایندگی خودش نمیتونه سیم کارت رو فعال کنه و این اصلا فعال کردن سیم کارت دیگه چه مسخره بازی هست؟ چرا سیم کارت از اول فعال نیست؟ و دوم این که جنس پوکه و کارت سیم کارت دقیقا از پلاستیک بازیافت هست واسه همون بازیافتشون هم 13 تومن ازم گرفت و سوم این که سیم کارتش یک پانچ هست فقط (یک معمولی داره و یک میکرو هم داخلش) و نانو نداره من اونجا گفتم این 4G هست دیگه؟ گفت بله بله گفتم پس چرا نانو نیست گفت نانو هست دیگه منم گفتم خانم یعنی من فرق نانو و میکرو رو نمیفهمم؟ گفت اگه میخواید براتون پانچ میکنم منم گفتم نمیخواد لازم نکرده
    مشکل دیگه هم اینه که در حال حاضر ایرانسل بهترین اینترنت رو تو ایران داره میده حالا دیگه وقتی یه کشور بهترین اینترنتش این باشه دیگه بقیش رو حساب کنید
    عجب..
    چی بگم.
    اگه از رایتل بگم اینجا میان میگن طرفداریش نکن
    ولی خداییش نسبت به کاری که ایرانسل داره با مشترکینش میکنه به خصوص دائمی ها فکر میکنم رایتل بهتر داره با مشتریاش کنار میاد
    هرچند شخصا خیلی دوست دارم هر کدام بهتر هست رو همیشه استفاده کنم
    مشکلی که رایتل داره اینه که خون باباش رو میگیره واسه هر گیگ اینترنت سیم کارت معمولی هر گیگ از حدود 5 و خورده ای شروع میشه تا بسته های کم حجم به هر گیگ 10 تومن هم میرسه تازه سیم کارت دیتاش هم که مثلا حجمش ارزون تره هر گیگ 3333 تومن میشه حدودا اگر هم بخوای یک جا آخرین بستش رو بخری باید 408 تومن بدی واسه 144 گیگ که میشه هر گیگ 2833 که بازم گرونه
    Last edited by Electronic-Arts; 22-02-2016 at 02:48.

12. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم من دیدم نوشته با کد فکر کردم کد رو بزنی همون لحظه قفل سیم کارت که روی LTE نمیتونه سویچ کنه باز میشه , پس نتیجه میگیریم اینجا هم بازم چاپیدن ایرانسل گل کرده
    امروز رفتم یه سیم کارت اعتباری همراه اول خریدم فقط واسه اینترنت (سیم کارت همراه اول خودم دائمی هست و تازه شبکش هم 2G هست که همراه اول میخواد بازم پول بچاپه که من برم سیم رو عوش کنم منم نمیرم عوض کنم و همین تماس و ... رو ازش استفاده میکنم) اول از همه که کارمند اون جا گفت شبکه همراه اول از دیروز قطع هست و 2 3 روز طول میکشه تا وصل بشه و سیم کارت شما فعال بشه :| منم قشنگ اونجا poker face بودم که یعنی چی که یک اپراتور نمایندگی خودش نمیتونه سیم کارت رو فعال کنه و این اصلا فعال کردن سیم کارت دیگه چه مسخره بازی هست؟ چرا سیم کارت از اول فعال نیست؟ و دوم این که جنس پوکه و کارت سیم کارت دقیقا از پلاستیک بازیافت هست واسه همون بازیافتشون هم 13 تومن ازم گرفت و سوم این که سیم کارتش یک پانچ هست فقط (یک معمولی داره و یک میکرو هم داخلش) و نانو نداره من اونجا گفتم این 4G هست دیگه؟ گفت بله بله گفتم پس چرا نانو نیست گفت نانو هست دیگه منم گفتم خانم یعنی من فرق نانو و میکرو رو نمیفهمم؟ گفت اگه میخواید براتون پانچ میکنم منم گفتم نمیخواد لازم نکرده
    مشکل دیگه هم اینه که در حال حاضر ایرانسل بهترین اینترنت رو تو ایران داره میده حالا دیگه وقتی یه کشور بهترین اینترنتش این باشه دیگه بقیش رو حساب کنید

مشکلی که رایتل داره اینه که خون باباش رو میگیره واسه هر گیگ اینترنت سیم کارت معمولی هر گیگ از حدود 5 و خورده ای شروع میشه تا بسته های کم حجم به هر گیگ 10 تومن هم میرسه تازه سیم کارت دیتاش هم که مثلا حجمش ارزون تره هر گیگ 3333 تومن میشه حدودا اگر هم بخوای یک جا آخرین بستش رو بخری باید 408 تومن بدی واسه 144 گیگ که میشه هر گیگ 2833 که بازم گرونه
    کی گفته بهترین اینترنت ایرانسل هست؟ یک دلیل منطقی بیارید؟

Sent from my LT25i

14. این کاربر از naser.051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در اینکه کیفیت خدمات اپراتورها در سطحی مطلوبی نیست(البته فعلا که هیچ چیزی در سطح مطلوب نیست) که شکی نیست اما دیگه سعی کنیم ایرادهای عجیب و غریب و بنی اسرائیلی هم نگیریم!
    مگه ایرانسل روی سیم کارت های قدیمی قفلی چیزی گذاشته که نتونن به 4G کانکت شن؟!اون سیمکارت ها اصلا توانایی و تکنولوژی اتصال به 4G رو ندارن و ذاتا سیمکارت هاب مبتنی بر نسل دو بودن که با یه پله ارتقا به نسل سه هم کانکت شدن اما دیگه کشش 4G رو ندارن و باید تعویض بشن وقضیه چاپیدن و اینا مطرح نیست.
    مگه میشه سیمکارت از اول فعال باشه؟ باید یه شخص حقیقی وجود داشته باشه که مدارکشو ارائه کنه و سیمکارتو به نام اون فعال کنن. مثل اینه که بگیم چرا موقع خرید ماشین صفر، ماشینا پلاک کرده نیستن!
    اما کبفیت سیمکارتها رو قبول دارم واقعا پابینه و باید از مواد مرغوب تری استفاده بشه
    منم هیچکدوم از این اپراتورها و خدماتشونو قبول ندارم(پست هامو ببینید متوجه میشید مثلا همین پست آخرم تو تاپیک همراه اول) اما یه سری چیزها هم دیگه واقعا تقصیر اینا نیست و روال کاره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •