تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1955 از 2606 اولاول ... 95514551855190519451951195219531954195519561957195819591965200520552455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,541 به 19,550 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی اطلاع داره این کمپین همسفر رو تا کی ارائه می ده مخابرات ؟؟مرسی
    برای عید فطر بود. هر آن ممکنه غیر فعال بشه . البته فکر میکنم یه جا خوندم که تا شهریور ماه هست.
    من خودم همسفر رو خریداری کردم خیلی خوبه یعنی به نسبت قیمتش قابل قبول هست منم خیلی دانلود ندارم. من یک ساله 90 گیگ رو خریدم. که با 300 هزارتومن 300 گیگ رو به به بسته ام اضافه کردم. یعنی نزدیک به 400 گیگ در سال که . بسته های کوتاه مدت هم داره با قیمت پایینتر که خیلی مناسب وقتایی هست که آدم کار واجب داره و نمیخواد اینترنتش حروم بشه .

البته خودم سوالم هست که این بسته های کوتاه مدت اگه خریداری بشه اول اونا مصرف میشن بعد بسته هایی که قبلا داشتیم یا نه. احتمالا الان یه تماس بگیرم و خبرش رو میدم.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من تو این مملکت یک چیزی فهمیدم "هر چی میتونی دانلود کن" ، منطق نداره توش ولی وقتی سرویسهای نامحدود رو تعطیل میکنند یا بازی درمیارن اشکت درنمیاد ای کاش قبلا دانلود میکردم!

این سوال ما رو هم اگر یکی جواب بده ممنون میشم :
    آره حتما صاحب خط با مدرک شناسایی باید بره و درخواست بده ...

4. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دکتر واعظی عنوان کرد:

حذف فروش اینترنت حجمی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ در اینستاگرام خود گفت: حذف فروش اینترنت حجمی،در حوزه اینترنت ثابت، در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار دارد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، درباره زمان و چگونگی حذف فروش اینترنت حجمی گفت:‌ همانطور که قبلا هم توضیح دادم، موضوع حذف فروش حجمی اینترنت در حوزه اینترنت ثابت برای حمایت از کاربران در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد .
    وی ادامه داد: به همین منظور نیز کمیته ای تشکیل شده و تا پایان مرداد ماه نتیجه بررسی و پیشنهاد این کمیته برای تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و این گونه تصمیمات پس از تصویب کمیسیون قابلیت ابلاغ و اجرا پیدا می کند.
    متاسفانه خبرنگار یک خبرگزاری، علیرغم توضیحات و تاکید بر موضوع، صرفا به جهت جلب مخاطب تیتر خبر را به گونه ای تنظیم کرده که گویا از ابتدای مرداد این طرح اجرا می شود و جالب آن که پس از توضیحات تکمیلی این وزارت نیز برخی دیگر از رسانه ها با انتخاب تیتر تکذیب کلی خبر ،سعی در القای دوگانگی در ذهن مخاطب کردند.

باید منتظر موند و دید اینترنت نامحدود رو چطوری میخوان بدن!

6. 4 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دکتر واعظی عنوان کرد: حذف فروش اینترنت حجمی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ در اینستاگرام خود گفت: حذف فروش اینترنت حجمی،در حوزه اینترنت ثابت، در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار دارد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، درباره زمان و چگونگی حذف فروش اینترنت حجمی گفت:‌ همانطور که قبلا هم توضیح دادم، موضوع حذف فروش حجمی اینترنت در حوزه اینترنت ثابت برای حمایت از کاربران در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
    وی ادامه داد: به همین منظور نیز کمیته ای تشکیل شده و تا پایان مرداد ماه نتیجه بررسی و پیشنهاد این کمیته برای تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و این گونه تصمیمات پس از تصویب کمیسیون قابلیت ابلاغ و اجرا پیدا می کند.
    متاسفانه خبرنگار یک خبرگزاری، علیرغم توضیحات و تاکید بر موضوع، صرفا به جهت جلب مخاطب تیتر خبر را به گونه ای تنظیم کرده که گویا از ابتدای مرداد این طرح اجرا می شود و جالب آن که پس از توضیحات تکمیلی این وزارت نیز برخی دیگر از رسانه ها با انتخاب تیتر تکذیب کلی خبر ،سعی در القای دوگانگی در ذهن مخاطب کردند.

باید منتظر موند و دید اینترنت نامحدود رو چطوری میخوان بدن!

آدم واقعا تعجب میکنه از این همه تناقض...

تقریبا میشه گفت یک شورش تمام عیار علیه نامحدودهای مخابرات داشتن و حالا ابراز میکنن که اینترنت حجمی رو میخوان بردارن!!!

8. 2 کاربر از desperanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آدم واقعا تعجب میکنه از این همه تناقض...

تقریبا میشه گفت یک شورش تمام عیار علیه نامحدودهای مخابرات داشتن و حالا ابراز میکنن که اینترنت حجمی رو میخوان بردارن!!!

والا چی بگم ؟!
    من که تا نبینم باور نمی کنم. ته دلم احساس می کنم امید واهی به ملت دادن.
    شدنی نیست.
    اینترنت نامحدود - ترافیک داخل و خارج - بدون مصرف منصفانه و کم شدن سرعت
    تک کانکشن مناسب و مهمتر از همه قیمت مناسب
    باورش سخته!
    ما همیشه باید برای بدیهی ترین امکانات مردم بقیه کشورهای دنیا حسرت به دل باشیم.

10. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا بعضی ها ممکنه بگن اگر اینترنت نامحدود باشه همه میشینن دانلود می کنن و به شبکه فشار میاد و سرعت افتضاح میشه
    اما میشه به جای نامحدود کردن قیمت حجم رو اورد پایین و مثلا به جای هر گیگ 3000 تومن هر گیگ 300 تومن باشه و حداکثر سرعت رو به مشتری ارائه کرد مثلا 16 مگ یا 20 مگ یا هر چقدر که خط کشش داره
    اینجوری هر کسی اندازه نیازش مصرف می کنه و هزینه اینترنتش هم نجومی نمیشه و هم اینکه کسی سوءاستفاده نمی کنه
    Last edited by Golbarg01; 11-07-2017 at 15:03.

12. 9 کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

اینا 2 سال با انواع و اقسام کلک ها اینترنت نامحدود رو جمع کردن..حالا دوباره میخوان نامحدود بدن؟

من که باورم نمیشه اینا دلشون واسه مردم بسوزه؟

شرط میبندم یه کلک جدید تو کاره..فکر کنم میخوان قیمتها رو ببرن بالا..مثلا 2 مگ نامحدود رو بدن با ماهی 500 هزار تومان...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه..

14. 2 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستانی که در شبکه های اجتماعی بازی های آنلاین و برنامه های روی مبایل مشکل دارن ، وقتی میخوان با وای فای به مودم وصل بشن قبلش برن داخل گزینه Advanced و با پر کردن آی پی و بقیه چیزا ، DNS مودم رو به صورت دستی برای گوشی تغییر بدن. مثلا 8.8.4.4 یا 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 رو قرار بدن.
    نمیدونم مشکل چیه . با اینکه من خودم DNS رو روی مودم ست کردم ولی یه سری اپلیکشن ها گیم های آنلاین و شبکه های اجتماعی و حتی گوگل پلی اجرا نمیشد.
    اما در آخر با تغییر DNS خود گوشی ( قبل از اینکه کانکت کنین ) این مشکلات کاملا حل شدن

16. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جایی مستند میشه فهمید این نامحدود ها که از ماه پیش محدود شد، چقدر حجم دانلود دارن تا قبل اینکه سرعت به شدت کم بشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

۷۰۰ هزار نفر در تهران اینترنت نامحدود دارند

با بیان اینکه هر مصوبه‌ای توسط کمیسیون تنظیم مقررات تصویب شود، منافع شرکت‌های FCP و منافع مشترک را در نظر می‌گیرد، گفت: اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبه‌ای برای ارائه‌ی سرویس نامحدود ارئه دهد، ساختار دریافت اینترنت از زیرساخت و واگذاری به مشترکان تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
    داوود زارعیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال حاضر ناظر بر این است که اینترنت به صورت حجمی فروخته شود، افزود: البته این مصوبه در حالی است که ما تعداد زیادی مشترک نامحدود داریم. طبیعتا اگر سازمان تنظیم مقررات رادیویی مصوبه‌ای را در راستای ارائه اینترنت نامحدود تصویب کند، در تعرفه‌ها و تعامل شرکت‌های PAP و FCP با شرکت ارتباطات زیرساخت تغییر ایجاد می‌شود.
    وی در ادامه با اشاره به مشترکانی که همچنان قرارداد با اینترنت نامحدود دارند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان تهران اینترنت نامحدود دریافت می‌کنند. مشترکان با شرکت مخابرات قرارداد با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بستند که با این قرارداد سرعتشان پایین است، بنابراین امیدواریم مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصویب شده و مشترکان قراردادهایی با سرعت بالا با ما ببندند تا کیفیت اینترنت برایشان افزایش یابد.
    معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تاکید بر تغییر ساختار واگذاری اینترنت در صورت تغییر مصوبه رگولاتوری بیان کرد: در حال حاضر شرکت‌های FCP اینترنت را به صورت حجمی خریداری کرده و بر مبنای آن به شرکت زیرساخت پول پرداخت می‌کنند، بنابراین باید به همین ترتیب هم بفروشند. قطعا اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبه‌ای برای ارائه‌ی سرویس نامحدود ارئه دهد کل ساختار واگذاری اینترنت در کشور تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
    زارعیان همچنین خاطرنشان کرد: با تغییر مصوبه سازمان، شرکت‌های PAP به شکل دیگری از زیرساخت و تامین‌کنندگان اینترنت را خریداری می‌کنند و همچنین به شیوه جدید واگذار خواهند کرد، بنابراین به نظر می‌رسد مصوبه جدید می‌تواند یک هماهنگی بین آنچه که PAP ها و FCPها خریداری می‌کنند، با آنچه واگذار می‌کنند، ایجاد کند. مخابرات نیز در حالی که معتقد است در مصوبه جدید هم منافع شرکت‌های FCP و هم منافع مشترک در نظر گرفته می‌شود، قطعا آن را اجرا خواهد کرد.
    وی با اشاره به بسته‌های جدید شرکت مخابرات ایران با واگذاری فیبر نوری، اظهار کرد: ارائه‌ بسته‌های اینترنتی بستگی به این دارد که مشترک چه سرعتی را خریداری کند. برخی از مشترکان ممکن است درخواست سرعت پایین داشته باشند و برخی نیز اینترنت نامحدود با سرعت بالا بخواهند. باید دید آیا سازمان حداقل سرعتی را تعریف می‌کند که مشترکان اینترنت با سرعت ۶۴ و ۱۲۸ کیلوبیت نگیرند یا خیر. همه این مسائل بستگی به این دارد که سازمان چه مصوبه‌ای تصویب کند.

19. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •