پدر نظامی . تحت پوشش کمیته امداد .. متاهل بودن
عزیز دسشویی فرنگی که اصلا هیچ پادگانی نداره
این که مرخصی ساعتی بدن یا اب گرمش چجوری باشه و.... بستگی داره کدام مرکز اموزش باشی
گوشی هم اصلا ....
پدر نظامی . تحت پوشش کمیته امداد .. متاهل بودن
عزیز دسشویی فرنگی که اصلا هیچ پادگانی نداره
این که مرخصی ساعتی بدن یا اب گرمش چجوری باشه و.... بستگی داره کدام مرکز اموزش باشی
گوشی هم اصلا ....
تو هیچ جایی ازین خبرا نیست عزیز من.به نظر من شما تو خدمت دووم نمیاری چون خدمت که میری باید خاکی باشی یا خاکیت می کنن.اونایی که خدمت رفتن میدونن من چی میگم
قيد فرنگي رو كه بزن ولي مثلا من ٠١ خدمت كردم، از نظر گرمي ال و تايمش مشكلي نيست و اگه تهراني باشي كه هر روز ساعت ٤ ميري خونه و ديگه مشكلي نداري
Last edited by bamdadd; 12-01-2014 at 20:02.
دوستان سلام
یه سوالی دارم اینکه برای هر سال عضو فعال بسیج چقدر کسری میدند؟ دوما اینکه این اموزش 45 روزه دقیقا به چه کاری میاد؟؟ سوم اینکه اگه تو بهمن یا اسفند برگه اعزام به خدمت رو بفرستم معلوم نیست که کی اعزام بشم ؟؟ چون می خوام اینور سال باشم تا 24ما ه خدمت نشم!
اونجا اونقدری بهت حال میدن که هر چی خوردی پس ندی (همش میسوزه و مصرف میشه ) پس نگران نباش![]()
آموزشی قانونا" 8 هفتس یعنی 56 روز.
فایدشم برای اینه که همه تو یگانای اداری نمیفتن که ، یکی میفته لب مرز باید هرچی یاد گرفته استفاده کنه و بتونه با سختیا کنار بیاد. دوما" این تازه خدمت اولیه هست اگه یه روزی جنگ بشهمستقیم میری خط مقدم دیگه آموزش نداره که
![]()
کاملا اون چیزی که از خدمت فکر میکنی با اون واقعیتی که وجود داره فاصله داره،مثل اینکه شما هنوز فلسفه سربازی رو نمیدونید،از این خبرا نیست،مشکلاتت رو یا خودتت با خودتت هموار میکنی یا هموارش میکنن برات
وقت و بودجه رو برای صرف کردن تمایلات شخصی سربازان ندارند و نمیدن.شما توی دوران سربازی به فکر فرنگی بودن دسشویی هستی ما هم تو دسشویی دوران سربازی به فکر فرنگ رفتنیم!
احتمالا دووم نمیارم ولی مجبورم برم پس باید بسازم اما اگه راهی واسه wc پیدا کنم خیلی راحت تر دووم میارم
دوستان من برای کسری خدمت اقدام کردم، ولی بابام که رفته بود محل بنیاد ایثارگران نزدیک پادگانش، بهش گفتن الان نمیدیم بعد از تعیین شدن یگان پسرت بیا بهت کسری رو میدیم
حالا اینطور که فهمیدم کلا یه سری جاها کسری رو میدن قبل اعزام یه سری جاها بعد از اعزام میدن
سوالم اینه که من که امسال اعزام میشم، ممکنه اگه قانون سال بعد عوض بشه روی منم تاثیر بذاره؟ یا کسری به هر حال به منم تعلق می گیره؟
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من متولد 1373 هستم
دانشجو نیستم اما توی بزرگسالان پروندم در جریانه و اگه استعلام بگیرن من محصل هستم !
میخواستم بپرسم به نظرتون اول برم دانشگاه درس بخونم بعد برم سربازی یا اول برم سربازی بعد بیام درس بخونم؟!
بدجوری دو دلم
رشته مم کامپیوتره
ممنون میشم با تجربه ها راهنماییم کنن
با تشکر
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)