ما نیز امروز از ارت2 به ارت 1 رفتیم
به خاطر این فاجعه 3 روز مشکی میپوشم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما نیز امروز از ارت2 به ارت 1 رفتیم
به خاطر این فاجعه 3 روز مشکی میپوشم![]()
من میخام چیز پی ان بگیرم.فایده داره؟ قطی داره نداره؟
سرعتشون فرق داره ؟
پهنای باند جفتشون 1 مگ هست ؟
سرعت دانلودشون از رپیدشیر با هم فرق داره یا همون 20 هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
دوستان سرعت ها چجوریه ؟
من که دیگه امیدی ندارم
یه نفر یه شرکت تو مشهد بگه که سرعت دانلودش حدود 60 یا 70 باشه در ساعات رایگان و غیر رایگان![]()
امروز شاتل در مشهد و استان خراسان رضوي نصف روز قطع بود زنگ زديم گفتن مشكل در كل استان هست
سلام دوستان
من مودمم رو ي PPPOE تنظيم شده حالا اگه بخوام برگردونم Bridge چطوري انجام بدم .مودمم زايكسله .الان كه رو PPPOE تنظيم شده چطوري ميشه از اينترنت استفاده نكرد تا ترافيكمون بخود مصرف نشه با خاموش كردن مودم ميشه اين كار رو كرد ؟
میگم اگه از این مدل بگیرم نکنه هر مشکلی ( خدایی نکرده!) پیش بیاد بندازن گردن مودم( البته مطمئن هستم شما بهترین مارک رو بهم پیشنهاد کردین)
راستی واسه اینکه دوزار بیشتر بگیرن نگن حتما باید از خودمون مودم بگیری؟
اصلا توی این نوع اینترنت مشکل خاصی هم ممکنه پیش بیاد. ببخشید اینقدر سوالاتم ضایس چون تا چند روز پیش از اینترنت با سرعت حداکثر 2 کیلوبایت استفاده می کردم و عددی مثل 256 یا 512 برای مغزم error ایجاد میکنه
اصلا قیمت این مدل چقدر هست؟![]()
مودم zyxell جز بهترين برندهاي بازار هست و صد در صد مورد تاييد شاتل در همه جاي ايران
خودشون 48 ميدن ولي بازار ميتونيد تا 43 هم گير بياريد خيلي مودم خوبيه من قبل اينكه d-link 2520u بگيرم يكي داشتم دادم به داداشم![]()
یک سوال
این چیز پی ان ها که خود ِ شاتل میده چیه جریانش ؟
این چند شب خوب دانلود نمیکنه.
قبلا میانگین شبی 2 گیگ میگرفتم.
این چند شب روی 1.5 گیگ میگیره.(رپیدشیر و رپیدباز )
هم اکنون 49 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 49 مهمان)