سلام
شما زنگ زدید؟ چی گفتن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
شما زنگ زدید؟ چی گفتن؟
دوستانی که های وب دارن . سرعت شماهم افت کرده؟؟ یا فقط برا من اینطوری شده![]()
منم ضحی کیش بودم. اون موقع سرعتم 240 بود ولی شبا میومود رو 60 . سرویسم هم 1 مگ 4 گیگ بود
اما حالا که اشنای اول شدم سرعتم رو 120 هست ولی شبانه ش هم همین 120 هست.
روزا 600 700 مگ دانلود میکنم بعدش شبا میذارم 1.5 گیگ دانلود بشه دوباره زنگ میزنم به 2020 که اقا شارژ من
دیشب رفته اونم 2 گیگ برام میزنه حالش رو ببرم![]()
یک مگ بین 150 تا 170 از سرعتش راضیم
راستی این اندیشه نا محدودش مفت گرونه چون نمیتونن سرعتو کم کنن تو نصف روز شایدم بیشتر مودمو که روشن میکنی مودم آی پی نمیگیره کاری هم از دستت وبر نمیاد
ولی این محدوداش بازم نسبتا خوبه فقط حجماش غیر معمول کم میشه
؟: ))
سلام
كسي جواب پست قبليم توصفحه 1953 رو نداد. تا اونجاييكه من ازگزارش دوستان متوجه شدم همه سرويسها وشركتها با مشكل كاهش سرعت وقطعي سرويس مواجه هستند. من انديشه دارم وچندهفته اي هست كه اين مشكل كاملا احساس ميشه .اينم بگه كه مركز 8 هستم. سوالم اينه كه امكان داره كه isp ديگه اي درمنطقه بلوارمعلم(مركز 8) خدمات بهتري بده؟ من درطول يك ماه بيشتر از 4 گيگ دانلود ندارم. برام سرعت بازشدن صفحات مهمه وثبات اينترنت يعني قطعي نداشته باشه.ممنون ميشم اگر از دوستان دراين منطقه ازشركتهاي ديگه گزارش بدن
حالا کی گفته کاربرای مخابرات اندیشه هم وصل میشن به 2020 ؟ این 2020 یه سایت درست و حسابی نداره بعد می خواد کاربرای مخابرات اندیشه اونم خارج از محدوده ی رشت رو پوشش بده. فکر کنم یه چندسال دیگههمین الانم سرعتا رو کردن 30 کیلو با نوسان شدید. برای ما نامحدود ها هم از ساعت 1 تا 7 همین الانش قطعه چه برسه بیفته دست خود مخابرات. یکی از عواملی که نت استان گیلان پیشرفت نداشته مثل مشهد یا تهران یا اصفهان تقصیر همین مخابرات گیلان و بعضی شرکتها هست.
کسی هست که با تغییر طرح سرعت اینترنتش بهتر شده باشه؟
یعنی مثلا طرح قدیم ضحی کیش بوده باشه با تغییر به تعرفه های جدید آشنای اول بهتر شده باشه وضعیتش؟!
الان شما عجله داری بیای مخابرات عزیز
این کار به زودی انجام می شه بمون بزار مشکلات یوزر های ضحی کیش حل بشه یوزر های مخابرات هم بر می گردن رو پنل مخابرات![]()
شما شمارت رو بده بدم بچه ها دیگه اضافه نکنن براتسر مخابرات رو کلاه می زاری
ولی شوخی بود حالشو ببر![]()
دوستان این سوال منم هست ... اگه کسی میدونه جواب بده لطفا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)