تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1955 از 2014 اولاول ... 955145518551905194519511952195319541955195619571958195919652005 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,541 به 19,550 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : حميد استيلي در گفت و گویی در خصوص احتمال حضورش در پرسپوليس در صورت مديرعاملي حبيب كاشاني اظهار داشت: دوست ندارم در اين مورد صحبت كنم چون هنوز اتفاقي نيفتاده است. براي حضور در پرسپوليس بر خلاف اعلام برخي رسانه‌ها هيچ صحبتي با من نشده است.
    وي درباره مشكلات با برخي از بازيكنان پرسپوليس نظير نيكبخت، شيث رضايي و باقري عنوان كرد: خوشبختانه با بازيكنان پرسپوليس در دوران مربيگري‌ام كوچكترين مشكلي نداشتم و نمي‌دانم چرا حاشيه سازان در اين شرايط به دنبال بر هم زدن جو هستند.
    استيلي افزود: به تازگي از كويت برگشته‌ام و فعلا در آكادمي ملي المپيك تمرينات اختصاصي انجام مي دهم تا بتوانم به شرايط آرماني برسم.

اين مربي ادامه داد: همانطور كه اعلام كردم با باشگاه ابومسلم صحبت‌هاي داشتم كه هنوز به نتيجه نرسيده‌ام. من به هيچ عنوان وارد حاشيه نمي‌شوم و هميشه براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس به دليل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به اين باشگاه اولتيماتوم داد. نلو وينگادا كه چند روز پس از شكست اين تيم مقابل بنيادكار ازبكستان ايران را ترك كرد، به دليل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به باشگاه پرسپوليس اولتيماتوم داد. وي طي نامه‌اي از طريق فدراسيون فوتبال پرتغال به فدراسيون ايران و باشگاه پرسپوليس اعلام كرده در صورتي كه تا دو روز پس از ارسال اين نامه تكليف او مشخص نشود از طريق قانوني به فيفا رسما شكايت خواهد كرد. وينگادا اين نامه را آماده كرده و قرار است فردا به فدراسيون فوتبال ايران ارسال كرد. مديربرنامه هاي اين مربي گفت: وينگادا اعلام كرده بنا بر قول انصاري فرد قبل از خروج از ايران قرار بود 50 درصد از مطالبات اين مربي ظرف 10 روز پرداخت شود اما اين موضوع صورت نگرفته و او به همين دليل تصميم جديدي گرفته است.
    وي افزود: وينگادا همچنين اعلام كرد در صورتي كه اين موضوع در ايران پيگيري نشود به فيفا شكايت خواهد كرد و از طرف مسئول قضايي اين فدراسيون كه يك پرتغالي است با در دست داشتن اسناد، مدارك و نامه‌هايي كه از باشگاه پرسپوليس اقدامات لازم را انجام خواهد داد. وينگادا يك مربي حرفه‌اي است و حتي بيشتر از موعد مقرر به باشگاه پرسپوليس به خاطر محبوبيتش در ايران و آسيا فرصت داده است. اميدوارم كاري انجام نشود كه اين مربي براي باشگاه پرسپوليس مشكل‌ساز شود. وينگادا را به اندازه كافي در اروپا مي شناسند و او نيازي به تهديد كردن ندارد.

پرسپوليس در گذشته به خاطر شكايت بازيكنان خارجي از جمله رافائل به فيفا با دردسر و حتي كسر 6 امتياز در ليگ هفتم مواجه شده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: درست است خيلي‌ها دوست دارند به اسم من حاشيه سازي كنند اما من هميشه به مربيانم احترام گذاشته‌ام. عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد: يك سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و براي ثابت كردن خودم انگيزه هاي فراواني دارم. به هواداران وعده مي‌دهم كه مي توانم يك سال رويايي را در اين تيم داشته باشم.
    وي در خصوص شايعه مشكلش با حميد استيلي گفت: خيلي ها دوست دارند از طريق من و به اسم من حاشيه سازي كنند اما هميشه به مربيان خودم احترام گذاشته‌ام و با استيلي هيچ مشكلي نداشتم. من با استيلي روزهاي خوبي داشتم و هرگز آن روزها را فراموش نمي‌كنم.

نيكبخت افزود: تغيير و تحولات در پرسپوليس به من ربطي ندارد كه بخواهم در مورد آن اظهار نظر كنم اما اميدوارم پرسپوليس قدرتمندتري را در سال آينده ببينيم.

اين بازيكن يادآور شد: در روزهاي گذشته با رسانه اي صحبت نكردم چرا كه مي‌خواهم در آرامش باشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: برخي افراد چشم ديدن رابطه دوستانه من و حميد استيلي را ندارند. كريم باقري در خصوص احتمال جدايي اش از پرسپوليس در صورتي كه حميد استيلي سرمربي اين تيم شود اظهار داشت: اين شايعه اي است كه بعضي از آقايان كه چشم ديدن رابطه دوستانه من و استيلي را ندارند؛ مطرح كرده‌ا‌ند. وي افزود:‌ من و استيلي سال ها با لباس تيم ملي و پرسپوليس در كنار يكديگر براي موفقيت تلاش كرده ايم. من نمي‌دانم اين حرف ها و تيترها چگونه در مطبوعات نوشته مي‌شود اما مي‌دانم همه اين حرف ها حاشيه‌سازي است. همه ديدند يك سال من و استيلي با كمك ساير دوستان چگونه در پرسپوليس در كنار يكديگر جنگيديم تا به قهرماني رسيديم. امروز فقط به خاطر حاشيه‌سازاني كه قصد داشتند بين من و استيلي و ساير دوستان مشكل‌سازي كنند، به تلفن همراهم جواب دادم.
    باقري ادامه داد:‌ گوش من از اين حرف ها پر است. فصل گذشته ديديد كه چه حرف هايي براي مشكل‌سازي بين ما دو نفر مطرح شد اما من بچه نيستم و به هيچ عنوان به اين مسائل حاشيه‌اي توجه ندارم. برايم فرقي نمي‌كند كه چه كسي سرمربي پرسپوليس است. من عاشق پيراهن پرسپوليس هستم و فقط به خاطر اين تيم به ميدان مي‌روم نه فرد خاصي.

كاپيتان پرسپوليس درباره احتمال مربيگري‌اش در فصل آينده تاكيد كرد: به حرفي كه قبلا زده ام، پايبندم؛ يعني مربيگري نمي كنم و مي‌خواهم يك سال ديگر بازي كنم. حالا نمي‌دانم چرا آقايان دست از سر من برنمي‌دارند و باز هم مطالبي مي‌نويسند كه هواداران را گمراه كنند.

باقري در خصوص وضعيت باشگاه پرسپوليس گفت: آنطور كه شنيده ام هفته آينده درباره پرسپوليس تصميم‌گيري خواهد شد. البته من فقط يك بازيكن و تابع باشگاه هستم. تا زماني كه با پرسپوليس قرارداد دارم مثل يك سرباز با به ميدان خواهم كرد.

اين بازيكن درباره ديدار ايران مقابل كره شمالي يادآور شد: يك نيمه از بازي را ديدم. در نيمه اول موقعيت‌هاي زيادي براي باز كردن دروازه كره شمالي داشتيم اما بدشانسي آورديم. با تساوي برابر كره شمالي كار ما به اما و اگر كشيده شد. تيم ملي راه سختي براي رسيدن به جام جهاني دارد و من براي ملي پوشان آرزوي موفقيت مي‌كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: اگر به هر دليلي قراردادم با پرسپوليس ثبت نشود به استقلال فكر خواهم كرد. امير حسين صادقي اظهار داشت: با پرسپوليس قرارداد داخلي و تعهد دارم. تفاهماتي در اين باشگاه انجام داده‌ام اما هنوز كاملا پرسپوليسي نشده ام. وي ادامه داد: شايد پس از انتخابات رياست جمهوري اتفاق خاصي در باشگاه پرسپوليس بيفتد اما من به مس كرمان برنمي‌‌گردم. شايد به دليل آنكه من را در كرمان ديده‌اند مي‌گويند دوباره بازيكن مس خواهم شد. صادقي تاكيد كرد: فقط براي دريافت طلب 30 ميليوني‌ام به كرمان رفتم. تا روز شنبه به مديرعامل مس كرمان فرصت داده‌ام تا طلبم را بدهند وگرنه به كميته انضباطي شكايت خواهم كرد. يك ماه است براي دريافت طلبم به كرمان مي‌روم.
    صادقي در مورد اينكه منظورش از اتفاقات در باشگاه پرسپوليس چيست و آيا با سرمربيگري احتمالي حميد استيلي مشكل دارد، يادآور شد: با هيچكس مشكلي ندارم و سعي مي‌كنم به تعهدم در قبال پرسپولس متعهد باشم اما صمد مرفاوي چند بار با من تماس گرفت و خواهان بازگشتم به استقلال شد به همين دليل اگر قراردادم با پرسپوليس ثبت نشود شايد به گزينه استقلال فكر كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: انصاري‌فرد: عباس انصاري فرد از بررسي شرايط چهار مربي خارجي در هيات مديره اين باشگاه خبر داد. مديرعامل پرسپوليس بعد از مدتي سكوت در رابطه با انتخاب سرمربي اين تيم گفت: حضور دنيزلي در پرسپوليس منتفي شد چون ايشان قصد دارند ظاهرا در كشور تركيه به فعاليت خودشان ادامه بدهند. وي در ادامه افزود: چهار گزينه خارجي مدنظر ما قرار دارند كه البته حضور يكي از اين گزينه‌ها منوط به تاييد آنها در جلسه هيات‌مديره و پس از آن رئيس مجمع است بنابراين شرايط و مسائل زيادي در انتخاب سرمربي جديد پرسپوليس مدنظر قرار دارد. انصاري‌فرد در خصوص نحوه پرداخت طلب وينگادا تصريح كرد: پيش از اين قرار بود هدايتي هزينه قرارداد وينگادا را تقبل كند اما پس از جدايي‌شان، نامه‌اي به سازمان در رابطه با پرداخت طلب وينگادا نوشتيم تا طلب سرمربي سابق پرسپوليس از طريق سازمان پرداخت شود.
    مديرعامل پرسپوليس در پايان خاطرنشان ساخت: «در نظر داريم ظرف چند روز آينده ساير بازيكنان مدنظر خود را انتخاب كنيم تا مشكلي از بابت بازيكنان مجرب و توانا در ليگ نهم و رقابت‌هاي جام حذفي نداشته باشيم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

3 داور فوتبال بازنشسته شدند
    خبرگزاري فارس: در فصل جديد ليگ برتر 3 داور به دليل بازنشستگي قضاوت نخواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در فصل جديد ليگ برتر كميته داوران از يك داور و دو كمك داور استفاده نخواهد كرد.
    رحيم رحيمي مقدم، حسين نجاتي و اسماعيل صفيري داوراني هستند كه به دليل رسيدن به سن بازنشستگي نمي توانند در ليگ قضاوت كنند.
    كميته داوران براي فصل نهم قصد دارد از 28 داور استفاده كند. البته اين داوران بايد از تست پزشكي كه در نظر گرفته شده نمره قبولي كسب كنند.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بازنشست شدن داور ها چه ربطی به تاپیک پیروزی داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازنشست شدن داور ها چه ربطی به تاپیک پیروزی داره
    عجب ؟!!!

انگاري يادت رفته فصل پيش رو !

خيلي داور کار درست و بي طرف داشتيم که الان اين داور و کمکها بايد بازنشست شن و امسال هم باز بايد لطمه بخوريم از داوري : دليل نداره توي تاپيک چپ و راست از حواشي تيم باشه : داوري کشور يه چيز جدا از تيممون نيست

شما دوست داري اخبار فقط مال تيم رو مطالعه کن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در حكمي از سوي علي آبادي
    كاشاني عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس شد
    خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تربيت بدني در حكمي حبيب كاشاني را به عنوان عضو جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران معرفي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علي آبادي بعنوان رئيس مجمع باشگاه، در حكم خويش براي حبيب كاشاني با اشاره به تجارب مديريتي وي ابراز اميدواري كرده است اين باشگاه در جهت پاسخگويي به انتظارات هواداران خود و با همفكري اعضاي هيات مديره برنامه ريزي لازم را مورد توجه قرار دهد.
    كاشاني فصل گذشته مديرعامل پرسپوليس بود كه اين تيم قهرمان ليگ برتر شد.
    در روزهاي گذشته خبر بازگشت كاشاني، هدايتي و سعيدلو به پرسپوليس مطرح شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •