ممنون ... چطور میشه کنسول رو به مانیتور وصل کرد ؟ چه کابلی نیاز داره ؟
ممنون ... چطور میشه کنسول رو به مانیتور وصل کرد ؟ چه کابلی نیاز داره ؟
این تاپیک رو مطالعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چطور میشه هارد کامپیوتر رو به دستگاه وصل کرد. من تبدیل رو خریدم و با usb وصل کردم به ایکس باکس ( البته برق هارد رو هم زدم) اما هیچ اتفاقی نمیوفته. چکار خاصی باید تو دستگاه انجام داد؟ هارد هم فرمت نشدست. اما 20 گیگ خالی داره.
نه نمیشه
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
به به چهار روز دیگه آپدیت میاد دیگه
درسته؟؟؟؟؟
کینکت اومده؟
گفتین ریجن یاد فلسفش افتادم میدونید اصلا این پدیده ریجن چرا اختراع شد؟ برای این بود که یازی هایی که با فرهنگ یک ملت سازگار نیستن اون جا نشه بازی کرد الانم اینجوریه؟؟؟؟طبیعتا نه.حالا دیگه 30یا30نمیکنمش خودتون برید فکر کنید دیگه.
یکی از اهدافشم زبان بازی ها بوده
دوستان یه سوال :
یکی از همکارانم میخاد یه 360 آرکید بگیره و هارد هم نمیخاد بگیره . میخاد ببینه با این آپدیت جدید تا چند گیگ میشه فلش به 360 وصل کرد و اینکه آیا اصلا میشه یه هارد اکسترنال معمولی را به 360 وصل کرد و به جای هارد کنسول ازش استفاده کرد ؟
سلام.دوستان یه سوال :
یکی از همکارانم میخاد یه 360 آرکید بگیره و هارد هم نمیخاد بگیره . میخاد ببینه با این آپدیت جدید تا چند گیگ میشه فلش به 360 وصل کرد و اینکه آیا اصلا میشه یه هارد اکسترنال معمولی را به 360 وصل کرد و به جای هارد کنسول ازش استفاده کرد ؟
به سلامتی
این اپدیت جدیده هم تا همون ۱۶ گیگ ساورت میکنه. بله میشه هارد اکسترنال هم وصل کرد ولی بازم همون ۱۶ گیگ رو ساپورت میکنه
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
سلام. اول اینکه شما فرمت هاردتون فت ۳۲ هست ؟سلام
چطور میشه هارد کامپیوتر رو به دستگاه وصل کرد. من تبدیل رو خریدم و با usb وصل کردم به ایکس باکس ( البته برق هارد رو هم زدم) اما هیچ اتفاقی نمیوفته. چکار خاصی باید تو دستگاه انجام داد؟ هارد هم فرمت نشدست. اما 20 گیگ خالی داره.
سلام
fat 32 بود اما با برنامه ی mac drive انو به HFS+ تغییر دادم. یه هارد 40 گیگی ide هست که الان 37.5 گیگی دردسترس قرار میده . البته میدونم تو دستگاه فقط 16 گیگی قابله استفادس. حالا باید چکار کنم؟ تو دستگاه هیچی نشون نمیده در صورتی که به صورت یه قطعه اکسترنال تونستم اونو به کامپیوتر وصل کنم.
کینکت 14 آبان توی آمریکا و 16 آبان توی اروپا و آسیا میاد. توی ایران فکر کنم 20 ام پیدا بشه.
دوستان عزیزم پست اول هم به روز شد , خواهشا قبل از زدن هر پستی یه نگاهی بهش بندازین
ممنون
بله علی آقا میشه ولی یکم خرجش زیاده.
خب شما باید رو همون FAT32 میزاشتی باشه چزا عوض کردی ؟!
Last edited by SamGun; 31-10-2010 at 01:04.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)