Sent from my iPhone 6s+
Sent from my iPhone 6s+
منظورتون تبدیل به دایمی هست؟ usim که باید از دفتر خدمات ایرانسل برید بخرید
Sent from my LT25i
من الان چجوری خریدم پس؟
Sent from my LT25i
مدتهاست که در این تاپیک افرادی گلایه می کنند که بسته شبانه یا نامحدود ساعتی فعال کردن و بعد از اتمام، بخش قابل توجهی از حجم بسته های ماهانه یا بلندمدت با اعتبار ریالی موجود در حساب سیم کارت شون از دست رفته و بعد هم بنای بد و بیراه گفتن به ایرانسل را می گذارند که کلاهبردار است یا دزد یا .... نمی دانم ردیف کردن این القاب برای ایرانسل چقدر می تواند خسارت وارده به آنها را جبران کند؟ من چند باری به کسانی که در این تاپیک از امکان فعال سازی همزمان چند بسته روی یک سیم کارت پرسیده بودند توصیه کردم با وجود فراهم بودن این امکان از انجام آن صرف نظر کنند زیرا با توجه به سرعت بالا، لحظه ای غفلت کافی است تا موجوی بسته های بلند مدت یا موجودی ریالی سیم کارت ها را در چشم بر هم زدنی به باد دهد. بهترین راهکار برای استفاده از بسته های شبانه یا نامحدود ساعتی استفاده از سیم کارتی جداگانه برای این منظور است. الان که به لطف سیم کارت های هدیه اپراتورها و قیمت پایین سیم کارت های اعتباری، اغلب افراد بیش از یک سیم کارت در اختیار دارند بنابراین از این نظر مشکلی وجود ندارد. با یک سیم کارت اختصاصی برای استفاده از طرح های جذابی مانند شبانه یا ساعتی دیگر نه دغدغه از دست رفتن بسته های بلند مدت را دارید و نه بعدا برای دلداری خودتان دست به دامان بد و بیراه گفتن به ایرانسل می شوید که البته هیچ یک از زیان های وارده به شما را نیز جبران نمی کند. از طرفی دیگر حسرت یکی دو دقیقه هایی که پیش از پایان طرح فعال شده، بی خیال دانلود می شوید تا ناگهان شاهد از کف رفتن حجم بسته اصلی نباشید به دلتان نمی ماند و با خیال راحت می توانید از همه ثانیه های این طرح های به اصطلاح نامحدود استفاده کنید و به قول خودتان رکورد بزنید.
Last edited by NetizeN; 21-02-2016 at 23:22.
چه دل پری داری شما ! من نفهمیدم حرفای شما چه ربطی به پست من داشت که نقل قول کردی حرفای منو ولی جواب میدم. اگه کسی به ایرانسل میگه دزد به شخصیت حقوقی ایرانسل میگه نه به کارکنان زحمتکش یا مثلا اوپراتورهای 700 ش .ایرانسل میتونه کدی یا روشی بذاره که بعد از اتمام بسته های نامحدود اینترنت قطع بشه . همونطور که طرح کنترل مصرف آزاد رو گذاشته که با اتمام بسته اینترنت قطع میشه .
مگه بسته نامحدود بزنی وقتی بسته تموم بشه رو طرح کنترل مصرف آزاد نمیره؟
روی مصرف آزاد نمیره ولی روی بسته محدود میره . منم میگم حتما میتونه کاری کنه که بعد از بسته نامحدود روی بسته محدود نره
به نظرم این حرکت خیلی اشتباه هست
باید قطع کنه
دلیلش کاملا مشخصه چرا این کارو نمیکنه . ایرانسل میدونه که کاربر بسته نامحدود رو فقط برای دانلود میگیره اینم میدونه که بلاخره در انتهای بسته نامحدود یه حجمی از بسته محدود کاربر هم کم میشه و چه سودی بهتر و باقلواتر از این
این همه متخصص و دانشمند !
واقعا کسی جواب سوالم را نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)