مخابرات اگر همینجور بمونه بهترین شرکت استان خوزستان میشه البته اگر ipها رو آزاد کنه که دیگه نور علی نور میشه به شرط اینکه سرعتا رو از اکانتینگ پایین نیاره![]()
مخابرات اگر همینجور بمونه بهترین شرکت استان خوزستان میشه البته اگر ipها رو آزاد کنه که دیگه نور علی نور میشه به شرط اینکه سرعتا رو از اکانتینگ پایین نیاره![]()
دوستانی که میگن سرعت رفته بالا و ...
شاید فقط اونها اینطورن، من و هفت هشت نفر از دوستان که هنوز اینطور نیستیم!
ضمناً ip های 95 و 72 و 2.185.9 ولمون نمیکنه
ببین اول باید دان استریمت بالا باشه دوم ممکنه ipکه میگیری سرعت بیشتر از اسمی نکشه مثلا برا خودم ipهای 37.221 سرعتشون از اسمی بالاتر نمیره و باید 2یا 3دانلود با هم بزارم تا سرعت کاملو بده ولی 2.185چنین مشکلی نداره
شما هم که دان استریمت حتما بالا نیست چون اون روز مشخصات خطتو گذاشتی خط تلفنت حتی 5مگ هم نمیکشید پس مشخصه که نمیتونید سرعت بالا بگیرید
برای تست سرعت که ببینی سرعت دانلودت چنده همین الان برو سایت پارس آنلاین یه فایل تست سرعت دانلود داره دانلود کن ببین چند کیلوبایته سرعتت
آی پی 9 که خوبه...
من یه دوشواری دارم با آپلود...
حس میکنم اگر 10 مگ آپلود کنم، 100 مگ کم میشه...
الان تو اکانتینگ زده 1.5 گیگ آپلود داشتم![]()
منظورش با 2.185.9x بود
سروش فامیلمون از شانس خوبش قفل شده رو 2.185.8x راحت با 4-5بار ipعوض کردن 2.185.89 واسش میاد![]()
دوستان اگه پورت خراب باشه توی وصل شدن مشکل داریم؟؟؟ چون من اینترنتم به زور 3-4 بار کانفیگ وصل میشه فک میکنم از پورت باشه![]()
همون منظورم 9x.2xx بود
ولی وضعیت خطم فوق العاده اس
دان استریمم هم بالاست، مشکلی نداره ولی بازهم ...
این وضعیت خطمه! خیلی بده!؟
خوب اینجا 10 مگ کامله دان استریم
snr هم با توجه به دان استریم عالیه
ولی مشکل معلوم نیست از کجاس!
شما که چند شب پیش از سرعت شبانت عکس گرفته بودی که 900 کیلو هم بود![]()
اون برای ربع ساعت بود، بعدش ...
شما الان سرعتت چنده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)