سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
s
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
این ترافیک من اول اردیبهشت صفر شده بود در صورتی که من 4 گیگش رو مصرف کردم
به پشتیبانی گفتم بهم گفت ترافیک سرویس های ارت سر ماه ریست میشه و اون 4 گیگ مهمون مایی و توی اردیبهشت 12 گیگ رو استفاده کن
حالا استفاده کنم یا میخواند بکنن تو پاچمون؟؟؟
s
راست ميگن ارت سر ماه رست ميشه ولي يكم مراقب باشي هم بد نيست![]()
دادا التماس دعا دستون میرسه به ضریح !
امشبم افتضاح تر از دیشب
دیگه از شاتل نمیگیرم![]()
Last edited by Kamyar_AnathemA; 03-05-2010 at 01:35.
مگه اکو ریست نمیشه؟
بچه ها من مشهدم اکو 128
امشب یهو از ساعت 3:20 قطع شدیم. جالب بود که پشتیبانی هم ظاهرا خواب بود
خلاصه 5:30 بیدارش کردیم گفتم قطع شده گقت مودم رو از PPPOE بردار Bridge کانکشن بساز . به نظرم خیلی عجیب اومد اما امتحان کردم گفتم بازم درست نشده. گفت ویندوطت بهم ریخته باید درستش کنی. منم حوصله دعوا مرافه نداشتم کلی به اون مدیری که همچین آدمای باسواد و البته مسئولیت پذیری رو با پول من و شما استخدام کرده فحض و بد بیرا گفتم. حالا خودش وصل شده. ویندوزم عوض نکردیم
گفتم که زیاد دوستایی که اطلاعات کامپیوتریشون بالا نیست به این بیسوادا اعتنا نکنن و هر چی شنیدن از 2 تا آدم واردتر سوال کنن بعد اگر خواستن کاری انجام بدن
براي شما ،لينكت قطع شد؟
من امشب براي اولين بار ،شبانه رو بريدج تنظيم نكردم ،صبح بيدار شدم ديدم قطع شده و هيچي دانلود نكرده
مودم هم اتوماتيك مجدد كانكت نشده
بريدج تنظيم كردم و فقط از 1 ساعت آخر مستفيذ شدم
نكنه اينا نصف شب يوزرا رو ديسكانكت ميكنن؟
به هر حال خيليا بريدج تنظيم نميكنن و ميگيرن ميخوابن
آره.منم فکر مىکنم همىنطوره.اما خىلى متاسفم که ما مجبورىم همىنطور بسازىم با اىنهمه مشکل و غىره
واسه مشهد بهتر از شاتل ندارىم؟ تو همىن رنج؟
3گیگ در ماه زیاد میارم میخوام یک ساله بردارم ، 12 گیگ[/B]
Last edited by ar.behnam; 03-05-2010 at 10:30.
من دیشب از ساعت 10:30 قطع بودم ... ساعت 1 اومدم سراغش بزنم واسه دانلود بازم قطع بودم .... حالم از اینترنتو شاتلو وزیر ارتباطات به هممیخوره ...
ای لعنت بر شاتل ......
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)