سلام
مسلما RS هم کیفیت صدای بهتری داره هم قدرت بیشتر.بله ارزش داره بیشتر هزینه کنید. آمپتون چیه؟باید 400-500 وات بهش ورودی بدین.
سلام
ارزونترین پخش کن وود رو میتونید بگیرید مدل kmm-u11r
قیمتش هم 165 هست.
سلام
مسلما RS هم کیفیت صدای بهتری داره هم قدرت بیشتر.بله ارزش داره بیشتر هزینه کنید. آمپتون چیه؟باید 400-500 وات بهش ورودی بدین.
سلام
ارزونترین پخش کن وود رو میتونید بگیرید مدل kmm-u11r
قیمتش هم 165 هست.
حمید خان این پخش اصلا بدر نمیخوره من داشتم ! نگیرن بهتره ! تنظیمات و به هیچ عنوان سیو نمیکنه به هیچ عنوان !
یه سوال هم خودم داشتم . میشه به سیستم فابریک تندر ( ضبط و باند فابریک کارخونه ) یه جفت تیوتر معمولی اضافه کرد !؟ چون باندای فابریک تیوتر ندارن !
آسونه خودم میتونم نصب کنم ؟!
سلام حمیدخان ممنون بابت جوابتون امپم epx4 هستش که بریجش 300وات میده میشه فعلا ار اس12 راه انداخت تا دو سه ماه که امپ مونو بخرم یانه
مرسی حمید جان
پخش پایونر 9450 یا 9650 جدید تایید میکنی؟
می خوام کار کرده بر دارم.
سلام امیر جان.ممنونم از توجهتون ولی ایشون جنس ارزون ارزون خواستن منم ارزونترین بازار رو گفتم.وگرنه هیچ وقت اصلا مدیا پلیر رو به کسی پیشنهاد نمیکنم.متاسفانه دوستان توجه نمیکنن و همیشه میخوان با کمترین هزینه بیشترین استفاده رو ببرن که در اصل این کار شدنی نیست.هر چقدر پول بدیم آش میخوریم.
در هر صورت بهتره ایشون به جایu11 پخش 2263 یا 2159 کن وود بگیرند و اگر پایونیر دوست دارن 1750ub پایونیر فکر کنم انتخاب مناسب و ارزونی باشه.
بله موقت میتونه درایوش کنه ولی بعدا یه آمپ مونو مثلا 917D براش گرفته بشه واقعا عالیه.اگر هم میتونی از امپاهی خودش بگیری که دیگه معرکه هست.
917 در حد هم یدونه ماله یکی از بچه های فروم هست ،اگر خواستی pmیده.
من صداشون رو نشنیدم ولی سریه 9 صداش خوب بوده جدیدا رو نمیدونم.
سلام کسانی که تجربه این 3 تا ساب رو دارن نظر بدن موندم کدومو بگیرم
1) 1214 JBL که 1000 وات و 250 تا rms .
2) 3010 Kenwwod که 1000 وات و 200 rms .
3) 125 Dragster اینم 300 وات و 150 ار ام اس.
امپلی من 4 کانال گرند زیرو که هر کانال 500 وات و 75 rms هست تو بریج 4 اهم میده 220 rms
صدای نرم و گرم و گوشنواز مد نظرمه زیاد رو مخ نباشه کیفیتی میخوام به من 125 درگ استر رو پیشنهاد دادن ولی با توجه به 300 وات به نظر ضعیف میاد![]()
سلام .برادر سمت هیچ کدوم از اینا نرو.
تو رنج قیمت اینا و زیر 300ت بهترین ساب کیفیتی m12 هستش و mtx rt1244
الکی بین کنوود و پایونیر و درگ استر و جی بی ال و این چیزا نگرد.
دوستان سلام
وقتتون بخیر
من تقریبا سال 90 یه جفت باند کنوود 718 ex اصل اندونزی گرفته بودم صداش مث ساب بود و ضبطک پایونر فک کنم 3220 هس اما دیروز ب دوستم ک مغازه سیستم داره گفتم میخوام ضبط و باندو عوض کنم گفت ی باندی دارم خیلی خوبه همراه با ضبط کنوود اسم باند تاندر 6000 ک RMS 120 هس و ضبطم ک KENWOOD KDC X700BT هس
250 باندمو ورمیداره و ضبطم ک 150
450 میخواست اما ب 360 راضی کردم نظرتون چیه؟
ممنون
دوستان تاپیک بنده بسته و به اینجا انتقال داده شدم ولی نمیدونم به اینجا مربوط میشه یا نه
یه سوال داشتم میخواستم بدونم این پنل های جدید 111 که تصویرش رو گذاشتم رو میتونم به راحتی روی مدل معمولی 132 نصب کنم؟
سیم کشیش رو میتونم خودم انجام بدم
کلا به چه صورته؟
ممنون از پاسخ گوییتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بودجه محدودی دارم و بیشتر از 180 نمیخوام واس ساب هزینه کنم ساب پیشنهادی شما قیمت بالایی دارن و امپلی قوی نیاز دارن . نظر خودم رو 3010 کنوود هست ولی یه کم پرس و جو کردم میگن 125 درگ استر نرمی و دقت بالایی داره بین این دو موندم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)