اكبرپور: خودتان را خسته نكنيد ما قهرمانيم
هركس با قلعهنويي مشكل دارد اخراج ميشود
برخي معتقدند استقلال ديگر آن تيم قدرتمند چند هفته پيش نيست و پس از داربي ازنظر فني افت كرده تا شرايط براي قهرماني اين تيم سخت شود. سياوش اكبرپور اما هنوز تيمش را اميد اول قهرماني ميداند. او كه يكي از عوامل موثر موفقيت استقلال در اين فصل بوده بهوجود اختلاف يك امتيازي با تيم دوم جدول و وضعيت مناسبي كه ذوبآهن دارد، راه را براي حريف اصفهاني هموار نميداند و اميدوار است استقلال با سه امتيازي كه روز چهارشنبه مقابل ذوبآهن كسب خواهد كرد قهرمان اين فصل شود.
قبول داري استقلال بعد از بازي با پرسپوليس افت كرد؟
نه، اصلا اين طور فكر نميكنم هرچقدر به آخر فصل نزديك ميشويم، بازيها سخت و فشردهتر ميشوند بهطوري كه مقابل هر تيم قرار ميگيريم يا شانس قهرماني دارند يا بهدنبال سهميه ليگ قهرمانان آسيا هستند و يا براي ماندن در ليگبرتر ميجنگند و اين موضوع باعث شده رقابت سختتر شود.
فكر نكنيد ذوبآهن شرايط بسيار خوبي دارد آنها در هفته آينده با تيمهاي انتهاي جدول بازي دارند و اين كار را براي آنها سخت ميكند.
ولي برخي معتقدند ذوبآهن وضعيت بهتري دارد.
اصلا اين طور نيست، استقلال شانس اول قهرماني محسوب ميشود و بازي ما با ذوبآهن حكم فينال را دارد كه ميخواهيم سه امتياز را بگيريم.
يعني قبول نـــداري ذوبآهـن بهتر از استقلال بازي ميكند و نتيجه ميگيرد؟
شما بايد به صورت كلي به وضعيت دو تيم نگاه كنيد،در ضمن ما مقابل پيكان بازي بسيار خوبي انجام داديم ولي موقعيتهاي ما به گل تبديل نشد، در ضمن داوري نيز به ضرر ما بود و پنالتي روي من را نگرفت. فكر ميكنم رقابت خيلي نزديكي است و تا هفته آخر تلاش براي قهرماني ادامه دارد.
شايعه شده كه برخي از بازيكنان از جمله تو، يدالله اكبري، مجتبي جباري و ميثم منيعي با قلعهنويي اختلاف دارند.
هيچ يك از اين خبرها صحت ندارد، نه تنها من بلكه هيچ يك از بازيكنان تيم با قلعهنويي مشكل ندارند هر كس با سرمربي و كادرفني مشكلي داشته باشد مطمئن باشيد اخراج ميشود چون نتيجهگيري و قهرماني استقلال از هر چيز ديگري مهمتر است.
غيبت جان واريو تا چه حد به ضرر استقلال است؟
جان واريو بازيكن باكيفيتي است و بازيهاي بسيار خوبي براي تيم انجام داده است و در نتيجهگيريهاي استقلال بسيار موثر بوده است. در چند بازي اخير كه او مصدوم بود غيبتش خيلي به چشم ميآمد ولي خدا رو شكر او به بازي روز چهارشنبه ميرسد و ما بدون محروم و مصدوم به مصاف ذوب ميرويم.
درحاليكه پنج هفته به پايان ليگ مانده ميتواني با قاطعيت از قهرماني استقلال حرف بزني؟
از همان ابتدا گفتم كه استقلال قهرمان ميشود و بهتر است خودتان را خسته نكنيد چون هيچ تيمي به جز استقلال نميتواند قهرمان اين فصل شود.