تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1954 از 2014 اولاول ... 954145418541904194419501951195219531954195519561957195819642004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,531 به 19,540 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: هيچكس حق ندارد انتقاد از قطبي را به رنگ‌ها ربط دهد.
    محسن خليلي اظهار داشت: اردوي بسيار خوبي را در چين همراه با يك ديدار دوستانه كه براي شناخت نفرات بود برگزار كرديم و براي گرفتن 3 امتياز به كره شمالي رفته بوديم اما متاسفانه بدشانس بوديم و نتوانستيم به خواسته خود برسيم.
    وي افزود: بازي مقابل كره شمالي را بايد به دو نيمه تقسيم كرد. در نيمه اول بسيار خوب بوديم ولي از فرصت‌هاي بدست آمده استفاده نكرديم و بدشانسي گريبانگير ما شد اما در نيمه دوم تا حدودي كره شمالي براي گرفتن 3 امتياز به سمت دروازه ما حمله كرد.
    خليلي ادامه داد: ما بدشانس بوديم. اگر توپ وحيد هاشميان و يا ضربه شجاعي در نيمه اول به گل تبديل مي‌شد مي‌توانستيم كره شمالي را شكست دهيم اما همه اينها جزيي از فوتبال است.
    اين مهاجم در خصوص مصدوميتش تاكيد كرد: فكر مي كنم مصدوميتم فقط يك كشيدگي جزيي است. پس از بازگشت به ايران MRI گرفتم و تا فردا بعدازظهر نتيجه‌ را دريافت خواهم كرد اما بعيد مي‌دانم كه مشكل خاصي از ناحيه همسترينگ داشته باشم.
    وي اضافه كرد: به احتمال فراوان در ديدار مقابل امارات غايب خواهم بود ولي مقابل كره جنوبي مي‌توانم به ميدان بروم.
    خليلي در جواب افرادي كه از سرمربي تيم ملي بابت حضورش در زمين انتقاد كردند اظهار داشت: بزرگان فراموش كردند كه مصدوميت جزيي از فوتبال است. هيچكس حق ندارد انتقادات از قطبي را به رنگ‌ها ربط بدهد. تشخيص سرمربي تيم ملي بود كه همانطور كه مقابل چين به ميدان رفتم برابر كره شمالي نيز دقايقي به ميدان بروم تا شايد مشكل گلزني تيم را حل كنم اما قسمت نبود و دچار آسيب ديدگي شدم كه بيشتر از همه من و قطبي عذاب كشيديم.
    مهاجم تيم ملي يادآور شد: مصدوميتم هيچ ربطي به گذشته و يا خوب گرم نكردن ندارد. من با پرسپوليس به ميدان رفتم و در تمرينات فشرده تيم ملي نيز نمره قبولي گرفتم. حالا نمي‌دانم چرا بعضي‌ها سرمربي تيم ملي را كه از لحاظ فني و روحي و رواني واقعا تيم را آماده كرده بود زير سئوال بردند. از اين آقايان مي‌پرسم آيا الان كه هنوز ما شانس صعود به جام جهاني را داريم وقت اين كارها است؟
    خليلي تاكيد كرد: برهاني مهاجم بسيار خوبي است اما قطبي صلاح دانست من در ليست باشم. ما بايد به نظر سرمربي تيم ملي احترام بگذاريم. شايد فردي ديگر سكان هدايت تيم ملي را برعهده داشت و اصلا من را دعوت نمي كرد و شايد من در اين بازي گلزني مي‌كردم آنوقت همه از قطبي و خليلي تعريف مي كردند.
    وي ادامه داد: تمام تلاشم را پس از حضور در زمين انجام دادم اما خواست خدا بود كه فقط چند دقيقه در زمين باشم و به نظرم سرنوشتم در تيم ملي اين طور رقم خورده بود. از تمام ايراني‌ها كه چشم‌انتظار برد ما در پيونگ يانگ بودند عذرخواهي مي‌كنم.
    خليلي خاطرنشان كرد: اميدوار هستم همچنان از تيم ملي حمايت شود. در بازي مقابل كره شمالي با توجه به شرايط خاص اين كشور بازي بدي انجام نداديم. خيلي از تيم‌ها مقابل كره شمالي دچار مشكل شده بودند. تنها خواهش من از فوتبالدوستان و هواداران اين است كه تيم ملي را تنها نگذارند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدا رو شکر داش محسن مشکلش جدی نیست...
    ولی دیگه فکر نکنم تو مقدماتی بازی کنه...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آین صادقی هم که داره ازی در میاره

همون محمد نصرتی بهتره که بیاد

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    خیلی متاسفم
    ازاین که شنیدم بازیکن بی حاشیه ای مثل آشوبی هنوز صد در صد نشده
    و با بازیکن پر حاشیه ای مثل شیث قرارداد امضا شده (در صورتی که در این پست محمد را داریم

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم در بازار نقل وانتقالات تيم وقتي موفق عمل ميكنه كه مربي داشته باشه
    اين چه مدليه خدا اخرشو ختم به خير كنه.
    در ضمن من اصلا با امدن استقلالي جماعت به تيم موافق نيستم
    بهتره با گزينه هاي ديگري به توافق برسن . تو ليگ قبل كه خيري از اين مدل بازيكنا ! نديديم

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم در بازار نقل وانتقالات تيم وقتي موفق عمل ميكنه كه مربي داشته باشه
    اين چه مدليه خدا اخرشو ختم به خير كنه.
    در ضمن من اصلا با امدن استقلالي جماعت به تيم موافق نيستم
    بهتره با گزينه هاي ديگري به توافق برسن . تو ليگ قبل كه خيري از اين مدل بازيكنا ! نديديم
    اصلا میدونین یکی از دلایل موفقیت قلعه مرغی چیه؟
    اینه که از اول فصل میره بالای تیم ، بازیکنایی که میخواد رو میخره ، کادری که میخواد رو میاره و کار میکنه!
    امسال هم همینجوری با سپاهان کار میکنه. درست مثل پارسال استق.
    تیم بدون مربی بی در و پیکره...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا دم از سانتینی و فلان و... میزنن
    ولی آخرش حمید استیلی میشه سرمربی

بابا شاید مربی اومد خوشش نیومد از بازیکنایی که اینا گرفتن
    اونوقت تکلیف چیه؟

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

این نظرسنجی هم بردارید ابروریزیه : دی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : محسن خليلي در گفتگویی گفت: طي چند روز آينده با انجام تست MRI ميزان مصدوميتم مشخص مي شود اما بعيد مي دانم كه مشكل خاصي داشته باشم.
    وي تصريح كرد: مصدوميتم هيچ ربطي به خوب گرم نكردن نداشت، من با مهاجم تيم حريف برخورد كردم.
    خلیلی در پايان گفت: برهاني مهاجم خوبي است اما قطبي صلاح ديد من در ليست باشم ما بايد به نظر سرمربي احترام بگذاريم من حتي اگر براي بازي انتخاب نمي شدم هيچ گونه اعتراضي نمي كردم و اميدوارم هميشه از تيم ملي حمايت شود و اگر آن روز من گل مي زدم آنگاه از قطبي تقدير و تشكر مي كردند و مي گفتند كه چه تعويضي انجام داد به هر حال حرف و حديث زياد است كه من به آنها توجهی نمي كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس: سازمان ليگ طلب مربي سابق پرسپوليس از اين باشگاه را پرداخت مي‌كند.
    كميته انضباطي با ارسال نامه اي به سازمان ليگ اعلام كرد طلب ناصر ابراهيمي از پرسپوليس را اين سازمان از محل درآمدهاي باشگاه پرداخت كند.
    ابراهيمي در گفت و گویی اظهار داشت: پس از اينكه كميته انضباطي چنين دستوري را صادر كرد با عزيز محمدي؛ رئيس سازمان ليگ تماس گرفتم و ايشان گفت 5؛6 روز ديگر تماس بگير تا پرونده ات را بررسي كنيم.
    وي ادامه داد: اصل طلبم 75 ميليون تومان بود كه مقدار زيادي از آن را بخشيدم و در نهايت به 32 ميليون تومان رسيد. 7 ميليون تومان به من دادند اما خبري از بقيه پول نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •