تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1953 از 2605 اولاول ... 95314531853190319431949195019511952195319541955195619571963200320532453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,521 به 19,530 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟

تو سایت "http://ecare.tct.ir" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟

تو سایت "http://ecare.tct.ir" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.
    تو قسمت سرویس ها ---> جزئیات -----> حجم ترافیک باقیمانده

سرویسی که گرفتین چی هست؟
    Last edited by rioman; 02-07-2017 at 11:14.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان الان طرح خوب چی هست بخریم؟
    محلمون رو عوض کردم و طرح طعم تابستان داشتم(شبانه داشت)
    الان میخواستم توی خونه جدید انتقال بدم طرحم رو گفتن چون این طرح رو دیگه نداریم نمیشه خلاصه کلاه گشادی سرم گذاشتن (چون قبلش میگفتن میشه)
    الان راهی هست مجبورشون کنم جابجا کنن؟
    یه مورد دیگه اگه اینجا نت بگیرم میشه از اون یوزر و پسورد خونه قبلی اینجا هم استفاده کنم؟
    توی مخابرات بعضی شهرها میشه نمیدونم تهران هم میشه یا نه اگه بشه تقریبا مشکل حله یه طرح ارزون میگیرم همش از همون قبلیا ستفاده میکنم
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

فقط آسیاتک.تهران منطقه 5

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام
    دوستان الان طرح خوب چی هست بخریم؟
    محلمون رو عوض کردم و طرح طعم تابستان داشتم(شبانه داشت)
    الان میخواستم توی خونه جدید انتقال بدم طرحم رو گفتن چون این طرح رو دیگه نداریم نمیشه خلاصه کلاه گشادی سرم گذاشتن (چون قبلش میگفتن میشه)
    الان راهی هست مجبورشون کنم جابجا کنن؟
    یه مورد دیگه اگه اینجا نت بگیرم میشه از اون یوزر و پسورد خونه قبلی اینجا هم استفاده کنم؟
    توی مخابرات بعضی شهرها میشه نمیدونم تهران هم میشه یا نه اگه بشه تقریبا مشکل حله یه طرح ارزون میگیرم همش از همون قبلیا ستفاده میکنم
    با تشکر
    قبلا ها میشد
    الانم در هر صورت شما بهترین طرحی که میتونی رو پیش پرداخت بگیر اگه نشد که با همون میسازی
    اگر هم با یوزر قبلیت کار کرد که چه بهتر

6. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قبلا ها میشد
    الانم در هر صورت شما بهترین طرحی که میتونی رو پیش پرداخت بگیر اگه نشد که با همون میسازی
    اگر هم با یوزر قبلیت کار کرد که چه بهتر
    طرح های موجود رو از کجا میشه دید؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

طرح های موجود رو از کجا میشه دید؟
    Tct.ir
    اینجا

9. این کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معاون شرکت مخابرات ایران: ارایه اینترنت باکیفیت در گرو لغو قرارداد غیرحجمی است

معان شرکت مخابرات ایران نحوه حل مشکل نارضایتی برخی مشترکان از کیفیت اینترنت را تغییر قرارداد سرویس با مخابرات عنوان کرد و گفت: سرویس اینترنت نامحدود مشترکان باید فسخ و تغییر کند.

داوود زارعیان درباره مساله بی کیفیتی سرویس اینترنت نامحدود برخی مشترکان شرکت مخابرات ایران، تنها راه حل این مشکل را تغییر مدل قرارداد دریافت این سرویس دانست.

وی با بیان اینکه بیش ترین گزارش های واصله از نارضایتی مشترکان اینترنت مخابرات مربوط به استان تهران است، گفت: این نارضایتی مربوط به مشترکان اینترنت نامحدود مخابرات است که قراردادهای قدیمی با مخابرات دارند و سرعت اینترنت دریافتی شان ۱۲۸ کیلوبیت، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت است.

معاون شرکت مخابرات ایران افزود: در صورتیکه این قراردادهای قدیمی تغییر کند، کیفیت سرویس دریافتی مشترکان بالا می رود. هم اکنون در سایر استان ها، اغلب مشترکان دارای قرارداد سرویس جدید با مخابرات هستند و تنها در تهران با این عدم رضایت از سوی کاربران مواجه هستیم.

زارعیان با بیان اینکه هم اکنون ۴۳ هزار مشترک مخابرات در تهران از اینترنت با حجم نامحدود و با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند، ادامه داد: در همین حال ۲۹۴ هزار مشترک دارای موافقتنامه دریافت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی از مخابرات هستند. این درحالی است که هم اکنون مخابرات امکان واگذاری اینترنت با سرعت ۲ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه را دارد.

وی با ارایه پیشنهاد تغییر قرارداد این مشترکان برای دریافت اینترنت با سرعت بالاتر گفت: مشترکان مخابرات باید اینترنت حجمی را با سرعت مناسب انتخاب کنند تا مشکل نارضایتی از کیفیت این سرویس حل شود.

معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده، ۹۰ درصد مشترکان ناراضی اینترنت مخابرات، دارای قراردادهایی از گذشته هستند که طبق آن اینترنت نامحدود با سرعت پایین دریافت کرده اند. وی با بیان اینکه اینترنت با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و حتی ۵۱۲ کیلوبیت منقضی شده است، گفت: سرویس اینترنت نامحدود مخابرات در آن زمان برای این سرعت بوده و هم اکنون مشترکان با مراجعه به مخابرات می توانند قراردادهای قدیمی اینترنت نامحدود را فسخ کنند تا مشکلشان رفع شود

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معاون شرکت مخابرات ایران: ارایه اینترنت باکیفیت در گرو لغو قرارداد غیرحجمی است

معان شرکت مخابرات ایران نحوه حل مشکل نارضایتی برخی مشترکان از کیفیت اینترنت را تغییر قرارداد سرویس با مخابرات عنوان کرد و گفت: سرویس اینترنت نامحدود مشترکان باید فسخ و تغییر کند.

داوود زارعیان درباره مساله بی کیفیتی سرویس اینترنت نامحدود برخی مشترکان شرکت مخابرات ایران، تنها راه حل این مشکل را تغییر مدل قرارداد دریافت این سرویس دانست.

وی با بیان اینکه بیش ترین گزارش های واصله از نارضایتی مشترکان اینترنت مخابرات مربوط به استان تهران است، گفت: این نارضایتی مربوط به مشترکان اینترنت نامحدود مخابرات است که قراردادهای قدیمی با مخابرات دارند و سرعت اینترنت دریافتی شان ۱۲۸ کیلوبیت، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت است.

معاون شرکت مخابرات ایران افزود: در صورتیکه این قراردادهای قدیمی تغییر کند، کیفیت سرویس دریافتی مشترکان بالا می رود. هم اکنون در سایر استان ها، اغلب مشترکان دارای قرارداد سرویس جدید با مخابرات هستند و تنها در تهران با این عدم رضایت از سوی کاربران مواجه هستیم.

زارعیان با بیان اینکه هم اکنون ۴۳ هزار مشترک مخابرات در تهران از اینترنت با حجم نامحدود و با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند، ادامه داد: در همین حال ۲۹۴ هزار مشترک دارای موافقتنامه دریافت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی از مخابرات هستند. این درحالی است که هم اکنون مخابرات امکان واگذاری اینترنت با سرعت ۲ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه را دارد.

وی با ارایه پیشنهاد تغییر قرارداد این مشترکان برای دریافت اینترنت با سرعت بالاتر گفت: مشترکان مخابرات باید اینترنت حجمی را با سرعت مناسب انتخاب کنند تا مشکل نارضایتی از کیفیت این سرویس حل شود.

معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده، ۹۰ درصد مشترکان ناراضی اینترنت مخابرات، دارای قراردادهایی از گذشته هستند که طبق آن اینترنت نامحدود با سرعت پایین دریافت کرده اند. وی با بیان اینکه اینترنت با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و حتی ۵۱۲ کیلوبیت منقضی شده است، گفت: سرویس اینترنت نامحدود مخابرات در آن زمان برای این سرعت بوده و هم اکنون مشترکان با مراجعه به مخابرات می توانند قراردادهای قدیمی اینترنت نامحدود را فسخ کنند تا مشکلشان رفع شود

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
    والا من تغییر دادم اسفند پارسال رفتم طرح همسفر که اونم کیفیت نداره ،یکی نیست بش بگه شما ی فکری به حال شرکت بی کیفیت مخابرات کنید که رو ۱۶ هم میبندن انگار دایال آپه

12. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خونمون رو عوض کردیم الان میخوام طرح قبلی رو جابجا کنم میگن نمیشه رفتم تو سایت هم هیچ طرح به درد خوری نیست همه گرون هستن و از همه بدتر شبانه رایگان کلا وجود نداره
    من الان طرح قبلیم شبانه رایگان داشت بدون شبانه رایگان مفت هم نمیارزه نمیدونم چیکار کنم!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •