سلام.آقا چرا ساعات رایگان دانلود نمی شود و حتی بعضی سایت ها را باز نمی کند؟دیگران هم این مشکل را دارند؟خواهش می کنم جواب بدهید.
سلام.آقا چرا ساعات رایگان دانلود نمی شود و حتی بعضی سایت ها را باز نمی کند؟دیگران هم این مشکل را دارند؟خواهش می کنم جواب بدهید.
هر چند باگی که مد نظر شماست قدیمیه ولی برای اینکه بیش از برای دوستانی که اطلاع ندارن کلاس نزارین می گم که آخرین شب قرارداد دیس کانت نشین و دانلود رو ادامه بدین تا ..... موقعی که خودش دیس بشه یا برق قطع بشه یا .... اون حجمی که دانلود کردین دیگه بعد از قرارداد جدید کم نمیشه ... البته به شرطی که قرارداد رزرو نداشته باشین....
آقا من داره قراردادم تموم میشه.میشه بیشتر توضیح بدبد؟
یعنی پورت 443 برای شما مشکلی نداره؟ من امتحان کردم برای من اونم بسته بود. و سایتهای ف*یلتر رو باز نمی کرد.
عزیز من بستگی داره.شما به سایتی که سا ک س گرفتی سر بزن اونجا زده.
فکر کنم پورت 808 به 443 منتقل شده.
درست گفتم؟
اقا چی کار کنیم با ساکس .................چرا اینجوری شده..........اصلا دیگه کار نمیده
من کلی ------ با پورت های مختلف دارم که هیچ کدوم کار نمی کنن. نه 443 و نه 808.
شما در حال حاضر با پورت 443 مشکلی نداری و راحت سایتهای ف*یلتر رو میاری؟
البته به جز فیس*بوک و سایر سایتهای ssl.
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ! شدیدا رفته رو اعصابم !
اره 443 مشکلی نداره ، من که با هیچ سایت شیلتری مشکل ندارم
اگه سرور دست خودته اول تو سی سی پرا-کسی باید پورت https رو به 443 تغییر بدی ، بعد توی ویندوز و پرا-کسی فایر 443 رو وارد کنی . اگرم سرور دست خودت نیست ، به کسی که سرور رو ازش گرفتی باید بگی که پورت رو عوض کنه ، اگه پورت سرور تغییر نکنه ، هیچ تاثیری تو سیستم شما نخواهد داشت !
Last edited by alex_love; 02-10-2012 at 19:18.
کلاسه چی!
دیدی پستمم پاک کردم!
توام پاک کن پارس آنلاین میبینه باز یه طرح مشتری مداری میذاره
من نگفتم که باگ الان ایجاد شده!
حرفتو کنترل کن چی میگی
شما اصلا آقای باگ!
پستمم برا این پاک کردم که پارس آنلاین نبینه
یه روز گذاشتم موند برا اونایی که اطلاع ندارن ببینن، بعد پاکش کردم Mr Bug
در ضمن اطلاعات غلط نده!
باید قرارداد رزرو داشته باشید.
اگه قرارداد نداشته باشید و دانلود کنید حجم رو منفی میزنه و بعدا ازتون درمیاد
Last edited by amir_n71; 02-10-2012 at 20:11.
سلام دوستان من پس فردا اعتبار اینترنتم تموم میشه الان 256 ه 60 گیگ دارم. چند روزه سرعت دانلودم از 120 به 400 رسیده ثابت !!!! قبلا شبا نهایت سرعتم 60 بود الان شده 150 !! دارن خط های تلفن محلمون رو عوض میکنن گویا. خواستم بدونم ایا با برم همین سرویس خودم رو تمدید کنم یا نا محدود بگیریم؟ کسی اطلاعی داره این سیستم نامحدودشون چطوره؟ سرعت پایین میاد؟ خیلی ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)