نتورکس = networx
تا زمانی که پهنای باند مخابرات تموم نشده همین وضع ادامه داره !! ولی اگه پهناش کم بشه مطمئن باش همه سرعت ها رو برمیگردونن به حالت قبل !! یعنی کلاسیک 2 مگ ، توربو 3 مگ و مگا 4 و اولترا 8 مگ
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نتورکس = networx
تا زمانی که پهنای باند مخابرات تموم نشده همین وضع ادامه داره !! ولی اگه پهناش کم بشه مطمئن باش همه سرعت ها رو برمیگردونن به حالت قبل !! یعنی کلاسیک 2 مگ ، توربو 3 مگ و مگا 4 و اولترا 8 مگ
مودم چی بگیرم خوبه ؟ بودجه هم 200 تومن هست زیاد نیست ولی باید با همین یه مودم خوب بگیرم چه می شه کرد اگه قابلیت دانلود رو فلش هم داشته باشه که چه بهتر
راستی این مودم هایی که رو فلش دانلود میکنن رو می شه براشون زمان دانلود تعیین کرد ؟ مثل IDM. یا فقط میشه دانلود رو استارت کرد و تا خاموش نکردی همین شکلی دانلود می کنه ؟
یکی دو مدل هستن (ولی من دقیق نمیدونم) ولی برنامه ای که برای دانلود روی فلش دارن خیلی سادست و مثل IDM نیست و باگ هم زیاد دارن![]()
خوب یه مودم معرفی کن دانلود رو فلش زیاد مهم نیست اگه مثل idm نباشه
مودم های لینکسیس به نظرم بهتر از بقیه باشن قصدم کاهش این اررور ها هست بقیه مشخصات زیاد مهم نیستن
یه راه بهت میگم بی برو برگرد جواب میده
ببینم الان روی خطت نویز گیر داری یا نه ؟ و مودمت الان چیه؟
مودم تی پی لینک هست و نویز گیر هم دارم
همین الان یه عکس از ارور ها بگیر و اینجا بذار
در ضمن میتونی نویز گیر رو باز کنی و یه عکس ازش بهم بدی![]()
مودم های با چیپست broadcom در خطوط نویزدار بهتر و با ثبات بیشتری کار میکنند
مثلا تی پی لینک W8960N
Last edited by deadfox; 22-05-2014 at 18:56.
vci مخابرات چنده ؟ 33 درسته ؟
بله
محدودیت متن 10 حرفی داره برای همین اینو نوشتم
============
اه ،
دیشب یادم رفته بود اون یکی سرویس رو وصل کنم ، با همین نامحدود شبانه دانلود کردهاونم فقط 700 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسیر آلمانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanoostalaei; 23-05-2014 at 08:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)