دوستان اینترانت آسیاتک واقعا 2 مگ سرعتو میده با داخل؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان اینترانت آسیاتک واقعا 2 مگ سرعتو میده با داخل؟
من حدود 10روز آسیاتک گرفتم.اول نامحدود 1مگ داشتم ماهی 46ت که سرعت دانلود 30 بود!!قبلا همین سرویسو فن آوا داشتم سرعت 130 بود،تازه بدون محدودیت.زنگ زدم پشتیبانی اسکلش میگه اصلش باید سرعت دانلودتون 16 باشه
![]()
هیچی دیگه تغییر سرویس دادم به سرویس شهاب 10 مگ 20 گیگ در ماه که سرعتم تو روز 1مگ هستش شبانه هم 230 40.
کلا راضی نیستم ولی مجبورم از آسیاتک بگیرم.
سلام.
الان دو هفته یا شاید بیشتر هست درخواست تخلیه سرویس دادیم از پشتیبانی آسیاتک. هنوز تخلیه نشده. مخابرات میگه هنوز به ما درخواست نرسیده.
دیگه نمیدونم چکار کنم . الانم دوباره زنگ زدم گفته تا 72 ساعت آینده باید تخلیه بشه!!
من دوتا شکایت ثبت کردم با عنوان مردم آزاری آسیاتک برای تخلیه نکردن خطی که چند بار درخواست تخلیه داده شده تا بالاخره بعد یک هفته از ثبت شکایت جمع آوری شد.
مردم آزای که دلیل نمیشه باید یه دلیل بیاری که دهنشون بسته بشه
من که امشب شکایت کردم فردا پنجشنبه بود هیچی شنبه نامه رو فرستادن
اگه فردی درخواست جمع آوری بده ولی اقدامی نشه و برای بسیاری از افراد هم همین اذیت انجام بشه اگه اسمش مردم ازاری نیست پس چیه؟
وقتی تو پنل جمع آوری منظور میشه یا راه اقدامش مشخصه و طرف خودش میگه میخواد جمع اوری بشه اختیار خط خودشم نداره؟ وقتی اقدام میکنه اما براش انجام نمیدن یعنی دارن مردم ازاری میکنن دیگه؟
Last edited by amin885; 22-09-2014 at 01:33.
نه مردم آزاری نیست شما باید یکی از مواردی که شرکت بهنعهد خودش عمل نکرده انتخاب میکردی
اختیارشو داره ولی خططت تو کارتاپل شرکته اگه به صورت فیزیکی هم خط رو در بیارن میتونن خطت رو از کارتابل در نیارن و نمیتونی از جای دیگه سرور بگیری
به نظر من مردم آزاری نیست چون شرکت به تعهدش در مورد جمع آوری که با سازمان رادیویی داده عمل نکرده نقض قانون
الان که ساعتا یک ساعت کشیدن عقب آسیاتک هم طبق ساعت رسمی آورده عقب ؟
تا ساعت 8 صبح دانلود کنیم کم نمیشه ؟
سلام میشه بگین کجای سایت اطلاعات این سرویس هست؟ مگه ودافون ماله امارات نیست؟ این پکیج سیم کارتیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کار از بالاتر هم خرابه دیگه نقض قانون هم بحساب نمیاد قوانینی داریم که فقط برای مردم اجرا میشه نه خودی ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)