حال من که دیشب 4.9 گیگ از ترافیکم کم شده چیکار کنم مودم ار ساعت 10 شب تا 7 صبح روشن بوده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حال من که دیشب 4.9 گیگ از ترافیکم کم شده چیکار کنم مودم ار ساعت 10 شب تا 7 صبح روشن بوده
من همچین مشکلی رو خیلی وقته دارم ... از مودم و اندیشه فکر نمی کنم باشه
خوب کسی جواب مارو نداد .
ولی ما فهمیدیم چه خبره!
دوستان به هیچ وجه اینترنت 1به 10 نگیرید چون بنظرم یک پول اضافست که میدید ولی سرعت خیلی کمتر گیرتون میاد.
مثلا دوستم 1به 10 از نوع 1مگ گرفت سرعتش بین 10 تا 30 هست
سلام
من ازانديشه سبز سرويس 256 محدود داردم . مركز 8 مخابرات تو بلوارمعلم هستم . چند هفته است كه سرويسم مرتب قطع و وصل ميشه به خصوص ساعات شب . دراين ساعات سرعت دانلودم خيلي نوسان داره يعني بين 5 تا 80 كم وزياد ميشه. اما بيشتر قطع شدن منو اذيت ميكنه.ازاساتيد محترم چند تاسوال دارم:
آيا اين قطعي وپايين بوده سرعت به خصوص دربعضي ساعات مربوط به انديشه هست يا مشكل همه سرويس دهنده ها؟
تقسيم پهناي باندي كه تو هرمحل انجام ميشه رو از كجا ميشه متوجه شد؟ منظورم اينه كه من با چند نفر اين پهنا رو شريكم؟
تو منطقه بلوار معلم با پيش شماره 8 به نظرشما كدوم شركت مناسبتره؟ مصرف معمولي با ماهانه4 گيگ دانلود دارم
به نظرشما اصلا ارزش داره ispرو عوض كنم يا همشون همين وضع رو دارن؟
ببخشيد اگرسوالا زيا دشد.باتشكر
سلام مجدد عزیز من این کار رو نکردم ظاهرا هنوز نمی تونم صندوق پستی داشته باشم هنوز باید فعالیت کنم تا محدودیت برداشته بشه
دوست عزیز ساعت رایگان همون 1 تا 7 صبح هست برای آشنای اول از همون اول هم روال اینجوری بود در مورد قیمت باید عرض کنم که چون هنوز سایت کامل نیست شما فقط قیمت 5 مگ و 10 رو می بینید نه همه موارد رو اوضاع هم به زودی اوکی می شه
اندکی صبر سحر نزدیک است
سلام من مخابرات اندیشه دارم
چجوریاس بعضی شهرارو مخابرات داده به اندیشه و بعضی رو به ضحا ؟
برای تغییر از اندیشه به ضحی باید خط جمع آوری بشه یا کلا اون شهرایی که مخابراتو داره اندیشه میده دیگه ضحی نمیتونه اونجا سرویس بده ؟ تو از یکی از نمایندگیاش که تو سایتش هم هست گرفتم ولی رفتم رو اندیشه ! کلا قضیه چیه ؟قیمتای ضحی به مراتب کمتر از اندیشه است
من الان برا یک مگ 3 گیگ دارم 20 تومن میدم ولی حجم خیلی بیشتر و زودتر از تصوراتم تموم میشه ولی سرعت و بقیه موارد خوب و مناسبه یه مقدار مشکوکم به قضیه
ضحی میده 13 به صرفه است ؟ در حد یک مگ هستش ؟
بچه ها ترفندتون برای کم کردن ترافیک چیه ؟ قبلا اوپرا توربو بود یه قابلیتایی داشت میتونستی تنظیم کنی عکس با کیفیت پایین لود شه خیلی به صرفه بود
الان برش داشته برنامه دیگه ای نیستش ؟
+ اگه اندیشه زنگ زدین قسمت پشتیبانی فنی دو تا از اپراتورا (آقای مقدم و آقای اکبر شاهی ) رو بخواین باهاشون صحبت کنید
فوق العاده مودب و پیگیر و اطلاعات فنی مناسبی هم دارن
Last edited by dizgah; 26-04-2014 at 09:35.
سلام
شرکت ضحی کیش به خاطرات پیوست یعنی پیمانکار مخابرات و جمع کرد رفت یوزرهای خودشم داد به 2020 یا همون آشنای اول
میگن که دوستانی که پورت مخابرات اندیشه هم دارن به زودی منتقل میشن به 2020
از مروگر کروم می تونید استفاده و عکس ها غیرفعال کنید
-------------------------------------------------------------
خوب بعد دو روز حجم ماروبرگردوندن![]()
بازم گفتن که پنل در حال به روزرسانی و حجم نمی تونید بخرید و اگه حجم نیاز داشته باشید باید حضوری برید مخابرات
در مورد ساعت رایگان هم گفتن که فعلا مشکل داریم و بعد که درست شد سر ساعت 2 یه بار مودم خاموش کنید بعد روشن کنید که سمت خودشون اعمال بشه واقعا دستشون درد نکنه من باید تا ساعت 2 بیدار بمونم که چی می خوام دانلود رایگان داشته باشم؟بازم دم همون ضحی کیش گرم
گفته بودما از چاله افتادیم تو چاه![]()
دوستان یه راه حلی بگید، چطور از دانلود شبانه آشنای اول استفاده کنیم که حجممون کم نشه
این که مسخره هست، من 2 شب یا 7 صبح بلند شم، مودم رو خاموش کنم!
یعنی شما الان سرعت دانلودت اوکی هست؟ فقط مشکل شبانه داری؟
چرا سرعت اومده پایین !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)