علی جان پیام دادم بهتون.آقا میثم کجا رفتی؟
سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ الایت. دلیلشم چون مطمئن نیستم نمیتونم بگم که شایعه بشه .به نظرون الایت بگیرم یا اسلیم 4 گیگ؟(دلیلش رو هم بگید ممنون میشم)
علی جان پیام دادم بهتون.آقا میثم کجا رفتی؟
سلام. ۱۰۰ در ۱۰۰ الایت. دلیلشم چون مطمئن نیستم نمیتونم بگم که شایعه بشه .به نظرون الایت بگیرم یا اسلیم 4 گیگ؟(دلیلش رو هم بگید ممنون میشم)
چه دلیلی؟ به ما بگو جایی درز نمیکنه(1/100)
![]()
آره جدینسبت به قیمتش خیلی خیلی امکاناتش بالاست, هر چی بگی داره
راستی بچه ها, خواستم بگم من همین چند روز پیش از میثم جان یک عدد دسته ی اسلیم اوجینال خریدم , همه چیش خوبه فقط همین که تنها رنگی که توش میبینید مشکیه یکم از جلوه افتادهکنتراست نداره !
من بده مشتری رو نمیخوام. تا ۱۰ روز دیگه ok میدم که ارزش داره یا نهچه دلیلی؟ به ما بگو جایی درز نمیکنه(1/100)
![]()
خوب اگه مشکل سخت افزاری داره بگو .. چون من دارم یکی میخرم..![]()
نه سخت افزاری نیست. ای بابا دندون رو جیگر بزاریدخوب اگه مشکل سخت افزاری داره بگو .. چون من دارم یکی میخرم..![]()
![]()
دوستان یه سایت مناسب برای دانلود بازی معرفی می کنید.
ما رفتیم تو این بازی سنتر 4 روز طول کشید بازی دانلود شد حالا که نگاه کردم دیدم بازیه فایلش ناقصه![]()
بهترین جا فقط Torrent هست چون سرور های بزرگ و غنی ای داره.
مبشه یه سایتی معرفی کنید که لینک هاشو در اختیارم بزاره؟
من دو تادسته دارم که وقتی باطری ضعیف شده رو داخل یکی از دستهام میزارم تا 20 دقیقه کار میکنه ولی یکی دیگری روشن میشه بعد از چند ثانیه خاموش میشه مشکل از چیه دو تاشم کار میکنه با باطری تازه... ولی موقع ضعیفی کم مییاره یکیش.. خراب داره میشه یا قلابی هست ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)