بله حرف شما درسته ولی میخواستم بدونم سابقه جبهه حساب می شه یاکارت ایثارگری میتونم بگیرم؟؟؟
بله حرف شما درسته ولی میخواستم بدونم سابقه جبهه حساب می شه یاکارت ایثارگری میتونم بگیرم؟؟؟
والا دوست عزیز این که سابقه جبهه حساب میشه یا نه یا میشه باهاش کارت ایثارگری گرفت رو نمیدونم
اما برای دریافت کسری حتما باید دارای کارت ایثارگری باشند
بهتره جهت اطلاعات بیشتر به بنیاد شهید مراجعه کنید
دوست عزیز، من خیلیا رو میشناسم که کارت ایثارگری نداشتن و به صرف اینکه تو منطقه جنگی خدمت کردن، تونستن کسری بگیرن.
البته اطلاعات من مال سال ۹۱ هستش، اگه بعد از اون قانونا باز عوض شده باشه، اطلاعی ندارم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
سلام من نمیدونم اون موقع قانون چی بوده یا اون خیلی ها چیکار کردند
اما الان برای دریافت خدمات از بنیاد شهید و امور ایثارگران باید کد ایثارگری داشته باشید که بر رویه کارت ایثارگری موجوده
برای دریافت کارت ایثارگری تا جایی که اطلاع دارم باید به اداره پست مراجعه و فرم و مدارک مربوطه رو تحویل داد
سلام دوستان.
من دوره آموزشی افتادم 02 شهید انشائی. سه روز پیش از لویزان اومدن اسم اونهایی که رشتشون کامپیوتر بود یادداشت کردن. یه سرگرد اومده بود با یه وظیفه ثبت نام کردن. سرگرده بهم گفت تو رو می بریم لویزان اگر از جای دیگه اومدن ثبت نام نکن. توی اسامی که ثبت نام کردن فقط من فوق لیانس کامپیوتر بودم. به نظرتون چقدر روی حرف این بنده خدا حساب کنم؟؟ میگن از دانشگاه امام علی هم میان برای جذب نیرو. اگه برای اونجا هم اسمم رو بدم چی میشه اونوقت؟ آخه سرگرده گفت اگر از جای دیگه اومدن اسمت رو نده!!!! به حرفش گوش کنم؟
ممنون. لطفا جوابم رو زودتر بدین چون فردا مرخصیم تموم میشه و باید برگردم.
سلام دوستان. پشتیبانی منطقه 3 کجاست؟ چه جور جاییه؟ از اونجا باز تقسیم میشم؟
من گرگان بودم 6 ماه. دارم انتقالی میگیرم واسه تهران. میشه رفت ستاد مشترک چهارراه قصر؟
Last edited by hoseynn; 10-01-2014 at 03:21.
این اسمایی که میگید نوشتن، واسه آموزشیه یا یگان جدید؟
اگه واسه یگانه، هرکی اومد اسم بنویسید، هیچ مشکلی نداره و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
1- شروط اصلي براي معافيت كفالت جده (مادربزرگ) كدامند؟
جواب :الف) مادربزرگ فاقد شوهر باشد (طلاق يا فوت شوهر) ب) مشمول تنها نوه ذكور بالاي 18 سال مادربزرگ تلقي گردد. ج) فرزندان مادربزرگ در قيد حيات نبوده و فوت كرده باشند.
سلام
موارد الف و ب رو دارم ولی ج خیر
فرزند دارن ولی همگی به دور از ایشان ازدواج کرده زندگی میکنن و من مراقب ایشون هستم راهی هست بشه معافیت گرفت
ممنون
سلام دوست عزیز. ممنون از راهنماییت. بله برای یگان اومدن اسم نوشتن. پس برای چی سرگرده اصرار داشت اسم ننویسم جای دیگه؟؟
به نظر شما به حرف اینا میشه اعتماد کرد؟ یعنی بیخودی امیدوارم نشم بعدش ضد حال بخورم! بهم گفت تورو حتما می بریم پیش خودمون!!!
طبق تجربیات خودم میگم،به هیچ کدومشون روی هیچ قولیشون هیچ حسابی باز نکن!تو سعی کن همیشه همه موارد رو به نوعی توی دستت برای انتخاب داشته باشی!فقط روی یه انتخاب و یه شانس تمرکز نکن
چون اونا سرشون برای تو درد نمیکنه!اونا نیرو میخوان و ممکنه از هرجایی تامین شه براشون!این تویی که باید خودت رو حفظ کنی
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)