مشترک تعرفه شهاب هستم.قبلا سرعت دانود شبانه ام بین 200 تا 250 بود. اما الان چند شب هست سرعت شبانه ام بین 800 تا 1 مگ و 500 کیلوبایت بر ثانیه س!فقط من اینطوری هستم یا بقیه هم سرعتشون بهتر شده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مشترک تعرفه شهاب هستم.قبلا سرعت دانود شبانه ام بین 200 تا 250 بود. اما الان چند شب هست سرعت شبانه ام بین 800 تا 1 مگ و 500 کیلوبایت بر ثانیه س!فقط من اینطوری هستم یا بقیه هم سرعتشون بهتر شده؟
گاهی وقتیه..منم دو سه روز پیش هشت گیگ توی یک شب دانلود کردم و امشبم هم همینطور هست.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
دوست عزیز میدونم فقط میخوام بگم این یک به چهار رو خودشون گفتند در حالی که تو سایت هم چین چیزی ننوشته ؟ مثلا قرار دادی که بستی باهاشون همچین چیزی قید میشه؟
من اینکارو کردم حجمم 500 مگ بود صبح که نگاه کردم شده منفی
3.5 گیگ
اخیرا مشکل افت سرعت من حل شده و خداروشکر دیگه مثل اینکه ایرادات مودم و خط تلفن و سیستم و ... با امداد غیبی بر طرف شده!!!!!!!!!!!!!!
امااااااااااااااااااااا
به یه مشکل دیگه خوردم اونم حجم خوری غیبیه!!!!!!!!!!یعنی من با برنامه کنترل ترافیک روی سیستمم که سالهاست دارم و عملکردش دقیقه دقیقه...حدود 90 مگ مصرف روزانه داشتم ولی برام تو سایت 280 تا محاسبه کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
خداروشکر مودمم وای فای هم نیست که بگم یکی قایمکی استفاده کرده...
ظاهرا کار ما با این شرکت بی مشکل نمیشه!!!!
حالا 500 مگ مشکلی نیست دیگه اخراشه مثلا 20 روز از شارژت با 7 گیگ حجم مونده اینطوری شی باید بزنی تو سرت
در ضمن ساعت شبانه همون یک تا 8 بود . من نمیدونم یه سریا از خودشون حرف در میارن بیخودی
بله من گرفتم .
کیفیتش چطوره؟
روش مودم 3G هم داره؟
خوبه من بیشتر به خاطر DLNA Support گرفتم ، نه متاسفانه Dongle 3G رو از تو جعبه برداشتن !
دوستانی که در مشهد هستند اسیا تک چطوره ؟
یه طرح میخوام شبانه حد اقل 300 دانلود کنه در روز هم سرعت همین باشه مساله ای نیست.
پینگ هم خوب باشه.
ماهی حدود 10 گیگ میخوام
به صرف هم باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)