شاخ رستم رو دارن میشکونن،
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ارزون ترین 128 3 گیگ
نگران نباش عزیز مطمعن باش اضافه می کنن اگه دقیقا تو بازه 1 شب تا 7 صبح باشه دقیقا به همون میزان اضافه می کنن اگه نکردن شمارت رو پخ کن خودم برات اضافه می کنم
البته باید این مشکل ریشه ای حل بشه
دوست عزیز چند روز تحمل کنید مشکلات حل می شه من خودم 2 مگ دارم شبی تا 4ونیم گیگ رایگان دانلود می کردم تحمل کن دوست عزیز هنوز یه مقدار از کارا مونده گران سرعتت هم نباش
سرعت من رو از 2 مگ ارتقاء دادن به 10 مگ پارتی بازیسرعت دانلودم رسیده به 1 مگ تا 1و 100 چه رایگان چه غیر رایگان
![]()
فقط یه چیزی رو لازمه بگم
دوستانی که تو این چند روز از حجمشون کم می شه یه زحمتی بکشن حتما حتما حتما قبل زا ساعت 7 مثلا 6و 55 دقیقه مودموشون رو خاموش کنن منظورم این نیست تو IDM تنظیم کنید سر اون ساعت داننلود تموم بشه سیستم رو خاموش کنید نه دقیقا خود مودم رو خاموش کنید چون اگه مودم روشن باشه همکاران بر اساس پهنای باندی که شما دارید اون چند ساعت رو محاسبه می کنن براتون و باقی رو بهتون بر می گردونن
فعلا بهترین پیشنهاد اینه که مودمتون رو قبل از 7 صبح خاموش کنید با این کار کل پهنای باند مصرفی که باید رایگان باشه و اشتباها محاسبه شده بهتون برگشت داده می شه
یادتون نره مودم رو خاموش کنید نه سیستم رو تا این مشکلات حل بشه و حقی هم از شما ضایع نشه
شما که پیغام خصوصی رو غیرفعال کردی
آقای SAT_SAT شما نمیدونی دقیقا کی اوضاع سرعت درست میشه؟
راستی چرا اینقدر قیمت ها نجومی شده؟ همه 10 الی 20 هزار تومان رفته بالا که!
ساعت رایگان از 1 تا 7 نیست از 2 تا 7 تنظیم شده برای سیستم مخابرات ! ولی همه جا گفتن 1 تا 7 !
مگه سیستم خاموش باشه مودم روشنه؟
بادرود
دوستان گیلانی کسی مودم linksys wag 120n داره؟ من جدیدا هر 5دقیقه مودمم چراغ اینترنتش خاموش نتم قطع! دوباره از نو روشن میشه یه جورایی ریست می کنه!!!
کانفیگم کردم مجدد به گفته کارشناس اندیشه حتی فریمور 1.00.16 مودمم بود الان برگردوندم رو 1.00.12!
خطم اندیشه هست کسی به همچین موردی برخورده؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)