حالا ديگر دروغگو هم شده ام؟ نه ، شاهد دارم
قلعه نويى: اطرافيانم حرف هاى جهانبازى را شنيده اند
تيم استقلال روز شنبه در ديدار با پيكان قزوين نتيجه اى بهتر از تساوى يك بر يك كسب نكرد. امير قلعه نويى، سرمربى استقلال از نتيجه به دست آمده بشدت ناراحت است و نسبت به عملكرد داور نيز اعتراض دارد. گفت وگو با وى را در ادامه بخوانيد:
• از بازى با پيكان شروع كنيم. چطور بود؟
- بازى خوبى بود. به نظر من ۲ تيم قابليت هاى فنى خود را نشان دادند و داور مسابقه مانع به دست آمدن نتيجه اى عادلانه شد. با اين حال بازيكنان ما موقعيت هاى زيادى را از دست دادند. در كل عيبى ندارد. به اميد خدا در آينده جبران مى كنيم.
• از نتيجه رضايت داريد؟
- خير، ما براى پيروزى به ميدان رفته بوديم و بايد بازى را مى برديم. از عملكرد بچه ها رضايت دارم اما نتيجه راضى كننده نيست.
• به نظر مى رسد از عملكرد داور بشدت شاكى هستيد!
- به هرحال داور در چند صحنه خوب كار نكرد. او پنالتى مسلم ما و گل سالم عليزاده را قبول نكرد. من فيلم بازى را بازبينى كردم و به اشتباهات مكرر داور پى بردم. واقعاً اين داورى در شأن فوتبال ما نيست. داور در پايان بازى به من گفت پنالتى كه روى اكبرپور رخ داد را آوانتاژ دادم واين نشان مى دهد اين داور در چه سطحى قرار دارد.
• اما جهانبازى گفته چنين حرفى را نزده است!
-حالا ديگر دروغگو هم شده ام؟ نه، شاهد دارم. تا جايى كه به ياد دارم ۳ ، ۴ نفر اطرافم بودند و آنها نيز اين گفته جهانبازى را شنيدند. خوشحالم كه براى اولين بار ديديم يك داور خطاى پنالتى را آوانتاژ مى دهد.
• فكر نمى كنيد با اين تساوى كمى از قهرمانى دور شديد؟
- نه، ما هنوز هم صدرنشين هستيم و مى توانيم اين صدرنشينى را حفظ كنيم. از ابتداى فصل براى قهرمانى پاى به رقابت هاى ليگ گذاشته ايم و تا لحظه آخر هم براى به دست آوردن آن تلاش مى كنيم.
• مهرداد پولادى بازى بدى را به معرض نمايش نگذاشت اما تعويض شد. علت چه بود؟
- تيم عقب بود و بايد تعويض مى كردم تا تيم هجومى شود. با اين شرايط مجبور شدم مهرداد را بيرون بكشم و عليزاده را به ميدان بفرستم تا سيستم خود را از ۲-۵-۳ به ۳-۴-۳ تغيير بدهم. مهرداد در اين ديدار بسيار خوب كار كرد و فقط براى هجومى كردن تيم او را بيرون كشيدم.
• آرش برهانى، چند هفته اى است كه گل نمى زند. فكر نمى كنيد او به همان آرش سال پيش تبديل شده است؟
- اينطور نيست. به نظر من نبايد در مورد آرش اينگونه صحبت كنيم. آرش پتانسيل بالايى دارد و مدتى است كه افت كرده است. با اين حال ما تلاش مى كنيم او را به شرايط آرمانى بازگردانيم. آرش هنوز هم آقاى گل است اما بايد تعداد گلهايش را افزايش دهد.
• وضعيت جان واريو به كجا انجاميد؟
- با تلاش هاى دكتر نوروزى مشكل جان واريو تقريباً حل شده است و مى تواند در ديدار با ذوب آهن ما را همراهى كند. در بازى هاى اخير جاى خالى جان واريو در تركيب حس شد و اميدوارم او در بازگشت نيز آمادگى خوبى داشته باشد.
• روز چهارشنبه بايد به ديدار ذوب آهن برويد. در اين خصوص صحبت كنيد.
- ذوب آهن تيم بسيار خوبى است. معتقدم برنده اين بازى ۹۹ درصد قهرمان ليگ خواهد شد. ما با تمام قوا به اصفهان مى رويم و سعى مى كنيم ۳ امتياز را به خود اختصاص دهيم. از اين مهم تر زمين مساعد فولادشهر است كه به زيبايى بازى خواهد افزود.
• اگر بازى را واگذار كنيد چطور؟
- ما براى پيروزى تلاش مى كنيم. حال اگر چنين اتفاقى رخ دهد- كه ما به هيچ وجه به آن فكر نمى كنيم- تلاش مى كنيم در ديدارهاى آينده خوب كار كنيم با اين حال ما براى پيروزى مقابل ذوب آهن هر كارى مى كنيم.