تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1952 از 2376 اولاول ... 9521452185219021942194819491950195119521953195419551956196220022052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,511 به 19,520 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

منتظرى؛ مأمور مهار كاسترو
    تيم استقلال روز چهارشنبه به مصاف ذوب آهن اصفهان خواهد رفت. در اين رابطه باخبر شديم استقلالى ها براى مهار مهاجمين ذوب آهن از جمله ايگور كاسترو برنامه ويژه اى را در نظر گرفته اند. شنيده هاى ما حكايت از آن دارد كه پژمان منتظرى، مدافع آبى پوشان در بازى با ذوب آهن وظيفه مهار ايگور كاسترو را به عهده خواهد داشت و ۲ مدافع ديگر استقلال نيز بايد ديگر مهاجم ذوب آهن را كنترل كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تغيير در برنامه استقلال
    تمرينات تيم استقلال بعد از ديدار با ذوب آهن به مدت ۲ روز تعطيل خواهد شد. استقلالى ها روز پنجشنبه و جمعه تمرين نخواهند كرد و از روز شنبه تمرينات خود را از سر مى گيرند. گفتنى است تمرين استقلال در روزهاى شنبه و يكشنبه در ۲ نوبت برگزار خواهد شد. استقلالى ها شنبه و يكشنبه صبح تمرينات بدنسازى را انجام مى دهند و عصرها نيز تمرينات تاكتيكى را مرور مى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك زاده جانشين اميرآبادى مى شود؟
    هاشم بيك زاده، هافبك استقلال در ديدار روز چهارشنبه تيمش مقابل ذوب آهن اصفهان از ابتدا به ميدان خواهد رفت. بيك زاده كه هفته هاست به دليل مصدوميت در تركيب استقلال قرار نمى گيرد مقابل ذوب آهن جانشين مهدى اميرآبادى در تركيب استقلال خواهد شد. گفتنى است اميرآبادى ۳ اخطاره است و نمى تواند تيمش را در ديدار با ذوب آهن همراهى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: بازى با ذوب آهن فينال ليگ برتر است
    هادى شكورى مدافع تيم استقلال درباره بازى آينده اين تيم مقابل ذوب آهن گفت: اين بازى حكم فينال را دارد كه اميدوارم با حمايت تماشاگرانمان در اصفهان اين بازى را با پيروزى به پايان خواهيم برسانيم.وى افزود: ما مقابل پيكان بدشانس بوديم. چند موقعيت صددرصد را از دست داديم.توپى كه مهرداد پولادى به تير دروازه زد و پنالتى صددرصدى كه داور براى ما نگرفت همه نشان دهنده آن بود كه ما در اين بازى بدشانس بوديم.او در خصوص بازى استقلال مقابل ذوب آهن گفت: بازى چهارشنبه قطعا حكم يك فينال را دارد و يكى از سخت ترين بازى ها در ليگ امسال خواهد بود.مدافع تيم استقلال، ذوب آهن را تيمى سختكوش دانست و افزود: اين تيم از يك مربى با تجربه سود مى برد و نشان داده كه داراى نظم در طول ۹۰ دقيقه است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از آمدن به استقلال پشيمان نيستم
    اكبرى: دليل نيمكت نشينى ام را از كادر فنى بپرسيد

هافبك استقلال ۳ هفته اى است كه حتى در ليست ۱۸ نفره تيمش هم قرار نمى گيرد. يدالله اكبرى پس از بازماندن از سفر استقلال به شيراز حتى فرصت نيمكت نشينى در تيمش را هم پيدا نكرد. وى در اين ارتباط به ابرار ورزشى گفت: من در بازى با مقاومت به دليل كسالتى كه داشتم به شيراز نرفتم. به همين دليل فكر نمى كنم آن ماجرا دليلى بر خط خوردنم از ليست ۱۸ نفره تيم باشد. با اين وجود به نظر كادر فنى استقلال احترام مى گذارم و تابع نظر آنها هستم و از لحاظ آمادگى هيچ مشكلى ندارم و طى اين چند روز هم تمرينات خوبى را دنبال كرده ام. تمام تلاشم را مى كنم تا براى استقلال به ميدان بروم و بالاخره به حقم در تيم دست پيدا كنم.اكبرى در خصوص ابراز پشيمانى اش از آمدن به استقلال گفت: هيچ وقت نگفتم از آمدن به استقلال پشيمان هستم. اگر باز هم به ابتداى فصل برگرديم دوباره استقلال را انتخاب خواهم كرد. البته بايد بگويم هنوز خودم دليل نيمكت نشينى هايم را نمى دانم. اينكه چرا ذخيره هستم را بايد از كادر فنى پرسيد.هافبك استقلال در خصوص بازى چهارشنبه تيمش هم مقابل ذوب آهن اظهار داشت: بازى خيلى سختى را در اصفهان پيش رو داريم. به نظر من هر تيمى كه برنده بازى چهارشنبه باشد همان قهرمان است. به همين دليل ما بايد آنقدر پرتلاش و با انگيزه ظاهر شويم تا ۳ امتياز اين بازى حساس را از آن خودمان كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مرفاوى:برترى يك امتيازى نسبت به ذوب آهن به سود ماست
    صمد مرفاوى مربى تيم استقلال تهران، برترى يك امتيازى اين تيم نسبت به ذوب آهن را عامل برترى آبى پوشان در ديدار روز چهارشنبه عنوان كرد.مربى تيم استقلال با ابراز خرسندى از عملكرد تيمش در ديدار با پيكان قزوين گفت: ما بازى بسيار خوبى انجام داديم و همگان ديدند كه چه موقعيت هايى را از دست داديم. فكر مى كنم اگر بخت يار ما بود بايد پيكان را شكست مى داديم.مرفاوى در خصوص پنالتى كه در اين بازى روى سياوش اكبرپور حادث شد، افزود: معنى آوانتاژ را هم فهميديم! يك خطاى صددرصد پنالتى در محوطه جريمه پيكان رخ داد كه داور مسابقه به سادگى از كنار آن گذشت و آوانتاژ داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حالا ديگر دروغگو هم شده ام؟ نه ، شاهد دارم
    قلعه نويى: اطرافيانم حرف هاى جهانبازى را شنيده اند
    تيم استقلال روز شنبه در ديدار با پيكان قزوين نتيجه اى بهتر از تساوى يك بر يك كسب نكرد. امير قلعه نويى، سرمربى استقلال از نتيجه به دست آمده بشدت ناراحت است و نسبت به عملكرد داور نيز اعتراض دارد. گفت وگو با وى را در ادامه بخوانيد:
    • از بازى با پيكان شروع كنيم. چطور بود؟
    - بازى خوبى بود. به نظر من ۲ تيم قابليت هاى فنى خود را نشان دادند و داور مسابقه مانع به دست آمدن نتيجه اى عادلانه شد. با اين حال بازيكنان ما موقعيت هاى زيادى را از دست دادند. در كل عيبى ندارد. به اميد خدا در آينده جبران مى كنيم.
    • از نتيجه رضايت داريد؟
    - خير، ما براى پيروزى به ميدان رفته بوديم و بايد بازى را مى برديم. از عملكرد بچه ها رضايت دارم اما نتيجه راضى كننده نيست.
    • به نظر مى رسد از عملكرد داور بشدت شاكى هستيد!
    - به هرحال داور در چند صحنه خوب كار نكرد. او پنالتى مسلم ما و گل سالم عليزاده را قبول نكرد. من فيلم بازى را بازبينى كردم و به اشتباهات مكرر داور پى بردم. واقعاً اين داورى در شأن فوتبال ما نيست. داور در پايان بازى به من گفت پنالتى كه روى اكبرپور رخ داد را آوانتاژ دادم واين نشان مى دهد اين داور در چه سطحى قرار دارد.
    • اما جهانبازى گفته چنين حرفى را نزده است!
    -حالا ديگر دروغگو هم شده ام؟ نه، شاهد دارم. تا جايى كه به ياد دارم ۳ ، ۴ نفر اطرافم بودند و آنها نيز اين گفته جهانبازى را شنيدند. خوشحالم كه براى اولين بار ديديم يك داور خطاى پنالتى را آوانتاژ مى دهد.
    • فكر نمى كنيد با اين تساوى كمى از قهرمانى دور شديد؟
    - نه، ما هنوز هم صدرنشين هستيم و مى توانيم اين صدرنشينى را حفظ كنيم. از ابتداى فصل براى قهرمانى پاى به رقابت هاى ليگ گذاشته ايم و تا لحظه آخر هم براى به دست آوردن آن تلاش مى كنيم.
    • مهرداد پولادى بازى بدى را به معرض نمايش نگذاشت اما تعويض شد. علت چه بود؟
    - تيم عقب بود و بايد تعويض مى كردم تا تيم هجومى شود. با اين شرايط مجبور شدم مهرداد را بيرون بكشم و عليزاده را به ميدان بفرستم تا سيستم خود را از ۲-۵-۳ به ۳-۴-۳ تغيير بدهم. مهرداد در اين ديدار بسيار خوب كار كرد و فقط براى هجومى كردن تيم او را بيرون كشيدم.
    • آرش برهانى، چند هفته اى است كه گل نمى زند. فكر نمى كنيد او به همان آرش سال پيش تبديل شده است؟
    - اينطور نيست. به نظر من نبايد در مورد آرش اينگونه صحبت كنيم. آرش پتانسيل بالايى دارد و مدتى است كه افت كرده است. با اين حال ما تلاش مى كنيم او را به شرايط آرمانى بازگردانيم. آرش هنوز هم آقاى گل است اما بايد تعداد گلهايش را افزايش دهد.
    • وضعيت جان واريو به كجا انجاميد؟
    - با تلاش هاى دكتر نوروزى مشكل جان واريو تقريباً حل شده است و مى تواند در ديدار با ذوب آهن ما را همراهى كند. در بازى هاى اخير جاى خالى جان واريو در تركيب حس شد و اميدوارم او در بازگشت نيز آمادگى خوبى داشته باشد.
    • روز چهارشنبه بايد به ديدار ذوب آهن برويد. در اين خصوص صحبت كنيد.
    - ذوب آهن تيم بسيار خوبى است. معتقدم برنده اين بازى ۹۹ درصد قهرمان ليگ خواهد شد. ما با تمام قوا به اصفهان مى رويم و سعى مى كنيم ۳ امتياز را به خود اختصاص دهيم. از اين مهم تر زمين مساعد فولادشهر است كه به زيبايى بازى خواهد افزود.
    • اگر بازى را واگذار كنيد چطور؟
    - ما براى پيروزى تلاش مى كنيم. حال اگر چنين اتفاقى رخ دهد- كه ما به هيچ وجه به آن فكر نمى كنيم- تلاش مى كنيم در ديدارهاى آينده خوب كار كنيم با اين حال ما براى پيروزى مقابل ذوب آهن هر كارى مى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عنايت : مديرعامل استقلال بيايد جانشين من شود و داوران را فلك كند
    مسئولان باشگاه پيكان معتقدند پنالتى هاى آنها نيز ديده نشده است

مسعود عنايت رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: اميدوارم مسئولان و مربيان باشگاه ها در هفته هاى اخير به حاشيه ها دامن نزنند و اجازه بدهند داوران در آرامش كار خود را انجام بدهند. وى در مورد انتقادهاى امير رضا واعظى آشتيانى از كميته داوران اظهار داشت: مديرعامل باشگاه استقلال به جمع افرادى پيوست كه درباره داورى اظهارنظر مى كنند. به دليل آنكه مسابقه پيكان و استقلال همزمان با جلسه كميته داوران بود من اين مسابقه را نديدم اما پس از مسابقه با داور و ناظر ديدار صحبت كردم. او گفت: مديرعامل باشگاه استقلال بيايد و جانشين من شود و داوران خاطى را فلك و جريمه كند. وى افزود: جهانبازى اعلام كرده پنالتى را آوانتاژ نداده است بلكه تشخيص داده خطايى روى سياوش اكبرپور رخ نداده است. با محمد رياحى ناظر داورى و عزيز محمدى رئيس سازمان ليگ كه در قزوين حضور داشت نيز صحبت كردم. آنها گفتند اگر اشتباهى هم رخ داده جزيى بوده و در نتيجه اين مسابقه تاثير نداشته است و اين اشتباه براى هر ۲ تيم پيكان و استقلال رخ داده است. عنايت در مورد اينكه مديرعامل استقلال گفته او اشتباهات داوران را توجيه مى كند، تصريح كرد: من چه زمانى اشتباه داوران را توجيه كردم؟ در ديدار صبا و راه آهن رحيمى مقدم را به دليل آنكه يك پنالتى بى مورد گرفته بود محروم كرديم يا در ديدار صبا با پيام مشهد جهانگير حيدرى كمك داور مسابقه كه آفسايد بى مورد گرفته بود محروم شد؛ هرچند مسعود مرادى مى توانست نظر كمكش را تأييد نكند زيرا او ديده بود كه گل در شرايط آفسايد به ثمر نرسيده است. عنايت ادامه داد: ظاهراً فقط فوتبال ايران حرفه اى شده و اروپا فوتبال حرفه اى ندارد كه مديرعامل يك باشگاه عليه داورى صحبت مى كند. بهتر است مديران باشگاه ها به كار اداره باشگاه و سياست گذارى و مديريت خود بپردازند و امور داورى را به كميته داوران محول كنند. شايد هم بهتر است واعظى آشتيانى بيايد و رئيس كميته داوران شود و داوران خاطى را فلك و مجازات كند و اين داوران را ۴۰۰ ميليون تومان جريمه كند و به زندان بيندازد. مدرس داورى كنفدراسيون فوتبال آسيا تصريح كرد: داوران يا معلم اند يا كارمند. مانند بازيكنان استقلال نيستند كه قراردادهاى چند صد ميليونى ببندند. من داوران را بايد چه مجازاتى بكنم؟ بازداشتگاه كه ندارم و آنها را نمى توانم به زندان بيندازم. مسولان باشگاه پيكان معتقدند پنالتى هاى آنها نيز ديده نشده است. داور در اين مسابقه ۸ اخطار داده كه ۷ كارت زرد آن نصيب بازيكنان ميزبان شده است اما باز هم استقلالى ها طلبكارند. عنايت تأكيد كرد: اميدوارم مسئولان و مربيان باشگاه ها در هفته هاى اخير به حاشيه ها دامن نزنند و اجازه بدهند داوران در آرامش كار خود را انجام بدهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سياوش اكبرپور:استقلال مدعى اصلى قهرمانى است
    سياوش اكبرپور مهاجم تيم استقلال اين تيم را مدعى اصلى قهرمانى خواند كه با برترى بر ذوب آهن شانس خود را براى دستيابى به اين مهم افزايش خواهد داد.وى ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار آبى پوشان مقابل پيكان قزوين گفت: بازى بسيار زيبايى را مقابل پيكان به نمايش گذاشتيم. شايد اين يكى از بهترين ديدارهايى بود كه طى اين مدت هواداران از استقلال ديده بودند. بدون شك اگر شانس با ما يار بود و داور در چند صحنه به درستى قضاوت مى كرد قطعا با كسب ۳ امتياز به تهران باز مى گشتيم.او افزود: مقابل پيكان بسيار جنگنده و پرتوان بازى كرديم و نشان داديم كه استقلال مدعى اصلى قهرمانى است.اكبرپور در مورد داورى ديدار پيكان قزوين - استقلال گفت: همه ديدند چه خطايى بر روى من انجام شد كه اگر داور عادلانه قضاوت مى كرد هم بايد پنالتى اعلام مى شد و هم مدافع پيكان اخراج.مهاجم تيم استقلال تيم ذوب آهن را تيمى بسيار جنگنده خواند و گفت: از آنجايى كه ذوب آهن در شهر خود بازى مى كند قطعا براى به دست آوردن ۳ امتياز به ميدان خواهد آمد و همين مساله بازى را بسيار جذاب و زيبا خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: ۸۰ درصد شانس قهرمانى داريم

آرش برهانى مهاجم تيم استقلال تهران گفت: با توجه به شرايط جدول ۸۰ درصد شانس قهرمانى داريم. وى در خصوص ديدار مقابل پيكان اظهار داشت: در بازى با پيكان تيم ما خيلى خوب بازى كرد و حداقل مى توانستيم ۲ يا ۳ گل به اين تيم بزنيم اما متأسفانه موقعيت هاى ما تبديل به گل نشد. وى در خصوص صحبت هاى مربيان پيكان در مورد موقعيت هاى حمله اين تيم نسبت به استقلال ادامه داد: قبول دارم كه آنها چند موقعيت داشتند اما توپ و بازى در اختيار ما بود و فرصت هاى آنها روى ضد حمله به دست آمد. برهانى در خصوص اينكه ۴ هفته موفق به گلزنى نشده است؛ تصريح كرد: در اين ۴ هفته تنها در ديدار با پيكان ۲ موقعيت گلزنى داشتم و در ديدارهاى قبل موقعيت چندانى نصيبم نشد. البته اين گل نزدن به حساسيت بيش از حد بازى ها در نيم فصل دوم بازمى گردد و تمامى تيم ها نفرات حريف را به خوبى مى شناسند. قبول دارم در بازى با پاس آن طور كه بايد و شايد خوب كار نكردم اما در ديدار مقابل پرسپوليس و مقاومت سپاسى دوندگى بيش از حدى داشتم و فكر مى كنم براى تيمم موثر بودم. ضمن اينكه در ديدار روز گذشته مقابل پيكان از ناحيه گردن آسيب ديده بودم و با كتف بانداژ شده به ميدان رفتم . اين مسأله كمى در بازى من تأثيرگذار بود و حتى در زدن استارت ها با مشكل مواجه شده بودم. مهاجم ۱۸ گله استقلال در مورد داورى ديدار استقلال با پيكان تأكيد كرد: آقاى جهانبازى از داوران خوب ايران است اما اعتقاد دارم در صحنه اى كه روى سياوش اكبرپور خطا شكل گرفت مرتكب اشتباه بزرگى شده و از اعلام يك پنالتى صددرصد به سود تيم ما خوددارى كرد. در داخل محوطه جريمه حتماً نبايد كسى با مشت و لگد خطا كند، كه داور پنالتى بگيرد. سياوش اكبرپور در آن صحنه به واسطه خطاى لطفى تعادلش را از دست داد. اگر آن پنالتى گرفته و تبديل به گل مى شد حالا اين حرف ها در مورد افت استقلال مطرح نبود. برهانى در خصوص شانس قهرمانى استقلال و رقباى اين تيم يادآور شد: ۸۰ درصد شانس قهرمانى را از آن تيم خودمان مى دانم و ۲۰ درصد ديگر را بين پرسپوليس، ذوب آهن، سپاهان و صبا تقسيم مى كنم البته ذوب آهن اندكى نست به ۳ حريف ديگر شانس دارد. مهاجم تيم استقلال در خصوص اينكه بعضى از كارشناسان شانس قهرمانى ذوب آهن را بيشتر از استقلال مى دانند اظهار داشت: شما به بازى هاى ذوب آهن دقت كنيد. شايد همان پيام مشهد كه همه آن را بازى آسانى مى دانند، بتوانند يقه ذوب آهن را بگيرد. اين اظهار نظر كه بعضى ها از حالا قهرمانى يك تيم را پيش بينى كنند چندان حرفه اى نيست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •