تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1952 از 2014 اولاول ... 952145218521902194219481949195019511952195319541955195619622002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,511 به 19,520 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

مکن هم یه جورایی با استیلی موافقم

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

از همون اول گفتم..
    استیلی از همه بهتره...

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از توقف در پيونگ يانگ
    قطبي: حالا بايد امارات و كره‌جنوبي را شكست دهيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: براي صعود به جام جهاني 2010 بايد در دو ديدار بعدي با پيروزي ميدان را ترك كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم ملي فوتبال ايران روز گذشته در ششمين مسابقه از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 در پيونگ يانگ برابر تيم ملي كره شمالي به تساوي بدون گل رسيد تا با 7 امتياز بعد از كره جنوبي، كره شمالي و عربستان در رتبه چهارم قرار بگيرد و شانس اين تيم براي صعود مستقيم به مرحله پاياني مسابقات كاهش يابد.
    افشين قطبي بعد از اين تساوي اظهار داشت: اين مسابقه اهميت زيادي براي دو تيم داشت. به همين دليل ايران و كره شمالي با استرس زيادي بازي كردند.
    وي ادامه داد: در نيمه اول ايران به لحاظ سازماندهي بسيار عالي بود و ما جريان بازي را در اختيار گرفته بوديم و هيچ فرصتي را به حريف نداديم. علاوه بر اين در اين نيمه 3 يا 4 موقعيت گلزني را در اختيار داشتيم و مي توانستيم با چند گل حريف را در نيمه اول شكست دهيم. به نظر من در يك بازي بين المللي بايد چنين فرصت هايي را به گل تبديل كنيد تا برنده ميدان شويد.
    قطبي يادآور شد: كره شمالي بهترين تيم سال هاي اخير خود را دارد و سازماندهي شده و سرسختانه بازي مي كند. مهاجمان اين تيم در سطح بالايي از فوتبال آسيا فعاليت خود را به نمايش مي گذارند و در استاندار اول اين قاره بازي مي كنند.
    وي گفت: فكر مي كنم هر دو تيم مي توانند از اين يك امتياز به دست آمده در بازي هاي بعدي استفاده كنند.
    قطبي تاكيد كرد: حتما بايد در بازي بعدي امارات را ببريم و براي صعود به جام جهاني 2010 بايد در بازي آخر در سئول نيز پيروز شويم. اگر 2 حريف بعدي خود را شكست دهيم شرايط براي ما خوب مي شود، اما چنانچه در ديدار برابر امارات يا كره جنوبي يك بازي نتيجه نگيريم، ‌بايد منتظر نتايج حريفان خود باشيم و ببينيم آنها چه نتايجي كسب خواهند كرد.
    تيم ملي 20خرداد ميزبان امارات و 27 خرداد ميهمان كره جنوبي است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از ديدار با انصاري‌فرد
    زارع: با پرسپوليس تمديد نكرده‌ام
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فقط براي دريافت پولم به باشگاه پرسپوليس رفتم و هيچ قراردادي امضا نكرده‌ام.

مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص ديدار با انصاري‌فرد و شايعه تمديد قرارداد براي دو سال ديگر اظهار داشت: فقط براي دريافت پول و مطالباتم به باشگاه‌هاي پرسپوليس رفته بودم و با انصاري‌فرد ديدار داشتم اما به هيچ عنوان قراردادي امضا نكردم.
    وي افزود:‌ بازيكني نيستم كه فقط به دنبال پول باشم اما معتقدم بعد از تسويه حساب با باشگاه مي‌توانم تصميم نهايي‌ در خصوص ماندنم در پرسپوليس را بگيرم.
    زارع تاكيد كرد:‌ خارج از هر گونه بازارگرمي سه پيشنهاد خوب دارم اما همه چيز را موكول كردم تا ببينم در چند روز آينده در پرسپوليس چه اتفاقي مي‌افتد. اميدوارم دوباره بتوانم به اين تيم خدمت كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سخنانی چند از مارادونای آسیا !!!!!!!

در استقلال نمي‌مانم
    پولادي: اگر از حاشيه‌هاي استقلال بگويم يك كتاب مي‌شود
    خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: نمي‌خواهم حاشيه‌هاي اين تيم كه به اندازه يك كتاب است را بگويم.

مهرداد پولادي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره شرايط خود براي فصل آينده اظهار داشت: تا چند روز آينده تكليفم را روشن مي كنم اما هنوز با هيچ تيمي به توافق نرسيده ام.
    وي در مورد اينكه آيا مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد با وي تماس گرفته اند؛ عنوان كرد: تماسي با من نداشته اند و ادامه حضورم در استقلال منتفي است. به هر حال هر آمدني يك رفتني هم دارد و گاهي شرايطي پيش مي آيد كه فضا براي ماندن مهيا نيست.
    پولادي درباره اينكه او براي ماندن در اين تيم مشكل داشته و يا باشگاه تمايلي براي ادامه همكاري نداشته است گفت: به لحاظ فني در استقلال مشكلي نداشتم و فصل گذشته هميشه تمرينات خود را به خوبي انجام مي دادم. اين عدم تمايل براي تمديد بيشتر از سوي باشگاه است.
    وي تصريح كرد: در فصل قبل مشكلاتي پيش آمد كه باعث شد روند رو به پيشرفت من متوقف شود. نمي خواهم اين موضوع را باز كنم، چون اگر قرار باشد بگويم يك كتاب مي شود. حاشيه هاي كه سال گذشته در استقلال بود از حاشيه هاي تيم ملي هم بيشتر بود.
    پولادي با اشاره به اينكه گفته مي شود با پاس همدان به توافق رسيده گفت: من به امارات رفته بودم و ظاهرا در اين مدت اين خبر را روزنامه ها نوشته بودند در حالي كه اين طور نيست و هنوز تصميم خودم را نگرفته ام.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

هيات مديره جديد سرخپوشان معرفي مي‌شود
    بازگشت كاشاني، سعيدلو و هدايتي به پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: اعضاي احتمالي هيات مديره باشگاه پرسپوليس به زودي معرفي خواهند شد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، با نظر محمد علي‌آبادي رئيس سازمان تربيت بدني، اعضاي جديد هيات مديره باشگاه پرسپوليس معرفي مي شوند.
    بر اين اساس حسين هدايتي، حبيب كاشاني و‌ مجيد فرخزادي و محمد آخوندي به عنوان اعضاي جديد هيات مديره معرفي خواهند شد. امكان يك تغيير در بين اين اعضا؛ به جز هدايتي و كاشاني وجود دارد. همچنين علي سعيدلو، رئيس اسبق هيات مديره پرسپوليس با مسئوليتي جديد به اين تيم بازخواهد گشت.
    گفته مي‌شود علي سعيدلو به عنوان رئيس مجمع و جانشين علي‌آبادي در امور مربوط به باشگاه، حسين هدايتي به عنوان رئيس هيات مديره و حبيب كاشاني به عنوان مديرعامل فعاليت خواهند كرد. آنها پيش از اين نيز در باشگاه پرسپوليس فعاليت مي‌كردند.
    در حال حاضر عباس انصاري فرد، مجيد فرخزادي، محمد حسين نژادفلاح و محمد آخوندي عضو هيات مديره هستند. حسين هدايتي چندي پيش از سمت خود استعفا كرده بود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اخ چی میشه کاشانی برگرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کاشانی که آره ولی سعید لو...
    کلا هر چی سیاسیون تو تیم کمتر باشن بهتره

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

امیدوارم کاشانی و هدایتی اینا وعده و حقه های انتخاباتی برای محبوب کردن فردی خاص نباشه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اره راست میگی شاید وعده و عید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •