اقا دمت گرم بالاخره یکی یه راه حلی گفت!
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
پشنهاد میکنم حتما castlevania: lord of shadow رو بازی کنید... پدر سوخته ابر بازیی است !![]()
اقا دمت گرم بالاخره یکی یه راه حلی گفت!
نمیدونم چرا به فکر خودم نرسیده بود
---------- Post added at 03:48 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
پشنهاد میکنم حتما castlevania: lord of shadow رو بازی کنید... پدر سوخته ابر بازیی است !![]()
داش سعید حرف ما حرفه دادا![]()
22 اینچش نیست اینی که گفتم
ولی MS246H رو می دن 280 تومن که 20 تومن از اون قیمتی که گفتم گرون تره
به نظرم خیلی خوبه
آقا میثم کجا رفتی؟
به نظرون الایت بگیرم یا اسلیم 4 گیگ؟(دلیلش رو هم بگید ممنون میشم)
سلام. این دوربین ها هست که روی xbox میخوره توی ایرانم هست.
به xbox های کرک خور شده هم میخوره.
فکر کنم اسمش کینکت یا ناتال بود؟؟؟؟
نه سعید جان, این مدل از بهترین مدل های ارزون و خوب ه بازاره که زیر 300 تومن هم قیمتشه![]()
بله دوست عزيز اسمش كينكت هست.
هنوز تو آمريكا و اروپا هم نيومده زودترين حالتش 10 نوامبر مياد.يعني 14-15 روز ديگه.
دوستان 2.3 تا گيم اكشن معرفي كنيد.ممنون.البته نه مثل هالو!! تو مايه هاي كين اند لينچ! خشن
Last edited by Hamid Hamid; 28-10-2010 at 17:20.
Vanquish
Army of Two : The 40th Days
( تو مایه های GOW هست ) Castlevania
Crackdown 2
Medal of Honor
البته بچه ها راهنمایی کردن ولی خب تو تاپیک زیر هم من یکم توضیح دادم به یه بنده خدایی :
ویرایش : ببخشید اینترنتم قاطی کرد نشد لینک رو بدم
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقربون تو داداشحرفت سند واسه ما , آخه اصلا به قیافش نمیخوره این قیمت
![]()
فکر کنم چیزه توپی باشه.
جدی !؟ پس اگه اینطوری باشه که میتونه گزینه ی خوبی باشه برای بچه هایی که میخوان سیستم گیم اتاقی راه بندازن
مرسی مصطفی جان.
Last edited by SamGun; 29-10-2010 at 15:34.
اگه هارد USB دارید.. مدل Slim 4gb خوبه.. چون اگه هارد نداشته باشی لنز بعد از چد ماه ضعیف میشه(مخصوصا توی بازی هایی مثل GTA)
حالا اگه بازم فلش 16گیگ داشتی مدل Slim پیشنهاد میشه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)