عجب داستانی شده
هیچ سایتی رو نمیتونم باز بکنم به جز سایتهای بانکهای ایرانی !!!!!!!!!!!!!از کار رو زندگی افتادیم عقب زنگ میزنم پشتیبانی سیستم جواب میده که مشکل از خطوط مخابرات هست و پیگیر هستیم داستان چیه؟؟؟
عجب داستانی شده
هیچ سایتی رو نمیتونم باز بکنم به جز سایتهای بانکهای ایرانی !!!!!!!!!!!!!از کار رو زندگی افتادیم عقب زنگ میزنم پشتیبانی سیستم جواب میده که مشکل از خطوط مخابرات هست و پیگیر هستیم داستان چیه؟؟؟
همینطور که گفتم به زودی همه مراکز رو 4 مگ بسته میشند.
باید زنگ بزنیم یا خودشون ردیفش میکنن؟
واسه من تر کار نمیکنه
واسه شما هم این طوریه؟
سلام. مراکزی که ردیف شده خودشون براتون بستن مگر اینکه به سفارش خودتون پروفایلتون بسته باشه.
مثل من که برای پینگ زیر 200 رو نو اینترلیو 1 مگ بستم...
اما بهتره با 82201 تماس بگیرید از بخش پشتیبانی بپرسید.
درود بر پارس آنلاین ! باریکلا داره خوب میشه. فقط این قطعی ها و مشکلات مزخرف رو بهتر کنه و پینگ برست بالا رو بیاره پایین خوب میشه...
برای من که هنوز س ا ک س هیچ کدوم از سایت ها رو باز نمیکنه ! غیر از ت و یتر
این دوستمون که گفت نرم افزارو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شده ! میشه بیشتر توضیح بدی !!!؟
یه بار به صورت کامل نرم افزار هیروکسی-پ-ایر رو پاک کردم و کامپیوترم رو ریستارت کردم و دوباره نصبش کردم و الان بدون مشکل داره برام کار میکنه و همه سایتای پ-ی..لتر رو باز میکنه!
فقط یه چیزی وقتی برات کار کرد دیگه نباید دیسکانکت بشی,چون مجبوری دوباره مراحل بالا رو بری که فکر کنم دلیلش به خاطر تغییر آی پی هست...
=========
اگه بازم برات کار نکرد میتونی از و-- پ-ی ان استفاده کنی, از دوستان دیگه شنیدم بدون مشکل برا همه داره کار میکنه...
دوستانی که مشکل سا کس دارن ، از وی پی ان استفاده کنن . فعلا که با تمام سرعت و بدون افت کیفیت جواب میده .
ای بابا داستانی شده ...
قبلنا س ا ک س روی این و ی پ ی ان رو کم میکرد حالا مثل اینکه دوباره اون به درد بخور شده !
من پاک کردم و دوباره نصب کردم اما جواب نداد.
Last edited by csssaeed; 01-10-2012 at 21:05.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)