دووشواری نداره که! یه کم باید وقت بزاری اطرافتو بگردی. به راحتی پیدا میشه. البته کار تو شهرهای بزرگتر سخت تره، ولی حداقل چنتای نزدیک تر رو میشه پیدا کرد. شهر ما دو تا فرستنده ی مبین نت و یدونه ایرانسل داره که من جای هر سه تا رو بلدم.
دووشواری نداره که! یه کم باید وقت بزاری اطرافتو بگردی. به راحتی پیدا میشه. البته کار تو شهرهای بزرگتر سخت تره، ولی حداقل چنتای نزدیک تر رو میشه پیدا کرد. شهر ما دو تا فرستنده ی مبین نت و یدونه ایرانسل داره که من جای هر سه تا رو بلدم.
دوستان سلام.
من حدود 3ماهه ست که طرح شکایت کرم.برام کدپیگیری صادرشده پروندم رفته لایه فنی.امادریغ از یه زنگ
طرح2مگ شش ماهه داشتم سرعت رسیده بود به10 کیلو بایت.بهم گفتن هزینه مودم وسرویس رو عودت میدیم امادروغ گفتن
دوستان مراقب باشن گرفتار نشن
غرب تهران اگه باشه خوبه. چون توی این منطقه چند جا هست که مصرف دارم.
والله سوای نداشتن وقت کافی توی تهران ماشاالله اینقدر انواع اقسام آنتن پر هست که تشخیص برای من که هنوز دقیق فرق بین آنتن وایمکس و وایفای و پارازیت و دیتا رو نمیدونم، سخت هست. یه بدی اینجا اینه که شنیدم بعضی وقتها آنتن وایمکس همزمان با آنتن موبایل شرکت مخابرات، روی پشتبوم خونههای مردم هست و اونجوری باید حتی کوچه پس کوچه رو هم بگردم.
تشخیص فرستنده های وایمکس بسیار ساده است، فرقی نمیکنه مستقل باشن یا روی دکل موبایل نصب شده باشن، فقط کافیه شکل ظاهری دستگاه ها را بشناسید. میتونید از این عکس کمک بگیرید:
مشکل اصلی تشخیص بین ایرانسل و مبین نت بودن فرستنده س، چون از تجهیزات کاملاً یکسان استفاده میکنن. نصب همزمان روی دکل موبایل هم به این صورته که اون دستگاه هایی که با فلش قرمز مشخص کردم بالا یا پایین سکتورهای موبایل نصب میشن.
داداش با شکایت حل نمیشه تماس بگیر شرکت بگو درخواست اعضام کارشناس دارم برای رفع مشکلم کارشناس میاد برسی میکنه حل میشه اگرم نشد سریع تر پولتو برگشت میدین
برای تکمیل سوال دوست عزیزم 90% ساختمان های مخابرات تهران مجهز به آنتن های مبین نت هست و 40% دکل های همراه اول داخل شهر پیدا کردنش هم که خیلی آسونه
من امروز طرحم تموم میشه.میخواستم 6 ماهه مبین نت بگیرم سرعت 2 مگ... با چیزهایی که گفتی ...
مودمم هم به نام خودم نیست...چکار کنم؟
با همان کد پیگیری به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن.
معمولا دکل ایرانسل چراغ چشمکزنش جفتی هست، مثل همین عکسی که گذاشتید. البته این چیزی که گفتم براساس مشاهدات خودم هستشو هیچ قطعیتی نداره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)