تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1951 از 2199 اولاول ... 9511451185119011941194719481949195019511952195319541955196120012051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,501 به 19,510 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مشکل اینجاست که توی منطقه من، همه جای اطراف کاملاً سبز هست و دیگه نمی‌شه مرکز که محل دکل هست رو تشخیص داد.
    دووشواری نداره که! یه کم باید وقت بزاری اطرافتو بگردی. به راحتی پیدا میشه. البته کار تو شهرهای بزرگتر سخت تره، ولی حداقل چنتای نزدیک تر رو میشه پیدا کرد. شهر ما دو تا فرستنده ی مبین نت و یدونه ایرانسل داره که من جای هر سه تا رو بلدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مسلما باید شکایت کنید. سرعت شما حداقل باید 128kb/s باشه.

دوستان سلام.
    من حدود 3ماهه ست که طرح شکایت کرم.برام کدپیگیری صادرشده پروندم رفته لایه فنی.امادریغ از یه زنگ
    طرح2مگ شش ماهه داشتم سرعت رسیده بود به10 کیلو بایت.بهم گفتن هزینه مودم وسرویس رو عودت میدیم امادروغ گفتن
    دوستان مراقب باشن گرفتار نشن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا اصلا بگو کجا هستی من لیست بی تی اس های اونجا رو بدم

غرب تهران اگه باشه خوبه. چون توی این منطقه چند جا هست که مصرف دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دووشواری نداره که! یه کم باید وقت بزاری اطرافتو بگردی. به راحتی پیدا میشه. البته کار تو شهرهای بزرگتر سخت تره، ولی حداقل چنتای نزدیک تر رو میشه پیدا کرد. شهر ما دو تا فرستنده ی مبین نت و یدونه ایرانسل داره که من جای هر سه تا رو بلدم.

والله سوای نداشتن وقت کافی توی تهران ماشاالله اینقدر انواع اقسام آنتن پر هست که تشخیص برای من که هنوز دقیق فرق بین آنتن وایمکس و وای‌فای و پارازیت و دیتا رو نمی‌دونم، سخت هست. یه بدی اینجا اینه که شنیدم بعضی وقتها آنتن وایمکس همزمان با آنتن موبایل شرکت مخابرات، روی پشت‌بوم خونه‌های مردم هست و اونجوری باید حتی کوچه پس کوچه رو هم بگردم.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

والله سوای نداشتن وقت کافی توی تهران ماشاالله اینقدر انواع اقسام آنتن پر هست که تشخیص برای من که هنوز دقیق فرق بین آنتن وایمکس و وای‌فای و پارازیت و دیتا رو نمی‌دونم، سخت هست. یه بدی اینجا اینه که شنیدم بعضی وقتها آنتن وایمکس همزمان با آنتن موبایل شرکت مخابرات، روی پشت‌بوم خونه‌های مردم هست و اونجوری باید حتی کوچه پس کوچه رو هم بگردم.
    تشخیص فرستنده های وایمکس بسیار ساده است، فرقی نمیکنه مستقل باشن یا روی دکل موبایل نصب شده باشن، فقط کافیه شکل ظاهری دستگاه ها را بشناسید. میتونید از این عکس کمک بگیرید:

مشکل اصلی تشخیص بین ایرانسل و مبین نت بودن فرستنده س، چون از تجهیزات کاملاً یکسان استفاده میکنن. نصب همزمان روی دکل موبایل هم به این صورته که اون دستگاه هایی که با فلش قرمز مشخص کردم بالا یا پایین سکتورهای موبایل نصب میشن.

6. 5 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    من حدود 3ماهه ست که طرح شکایت کرم.برام کدپیگیری صادرشده پروندم رفته لایه فنی.امادریغ از یه زنگ
    طرح2مگ شش ماهه داشتم سرعت رسیده بود به10 کیلو بایت.بهم گفتن هزینه مودم وسرویس رو عودت میدیم امادروغ گفتن
    داداش با شکایت حل نمیشه تماس بگیر شرکت بگو درخواست اعضام کارشناس دارم برای رفع مشکلم کارشناس میاد برسی میکنه حل میشه اگرم نشد سریع تر پولتو برگشت میدین

8. این کاربر از p30jps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تشخیص فرستنده های وایمکس بسیار ساده است، فرقی نمیکنه مستقل باشن یا روی دکل موبایل نصب شده باشن، فقط کافیه شکل ظاهری دستگاه ها را بشناسید. میتونید از این عکس کمک بگیرید:

مشکل اصلی تشخیص بین ایرانسل و مبین نت بودن فرستنده س، چون از تجهیزات کاملاً یکسان استفاده میکنن. نصب همزمان روی دکل موبایل هم به این صورته که اون دستگاه هایی که با فلش قرمز مشخص کردم بالا یا پایین سکتورهای موبایل نصب میشن.
    برای تکمیل سوال دوست عزیزم 90% ساختمان های مخابرات تهران مجهز به آنتن های مبین نت هست و 40% دکل های همراه اول داخل شهر پیدا کردنش هم که خیلی آسونه

10. 2 کاربر از p30jps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

داداش با شکایت حل نمیشه تماس بگیر شرکت بگو درخواست اعضام کارشناس دارم برای رفع مشکلم کارشناس میاد برسی میکنه حل میشه اگرم نشد سریع تر پولتو برگشت میدین
    من امروز طرحم تموم میشه.میخواستم 6 ماهه مبین نت بگیرم سرعت 2 مگ... با چیزهایی که گفتی ...

مودمم هم به نام خودم نیست...چکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام.
    با همان کد پیگیری به سازمان تنظیم مقررات شکایت کن.

13. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

معمولا دکل ایرانسل چراغ چشمکزنش جفتی هست، مثل همین عکسی که گذاشتید. البته این چیزی که گفتم براساس مشاهدات خودم هستش و هیچ قطعیتی نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •