تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1950 از 4105 اولاول ... 950145018501900194019461947194819491950195119521953195419602000205024502950 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,491 به 19,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه درخواست بی نهایت مهم آقا من قرارگاه خاتم خدمت میکنم، مچ پام در حین خدمت شکست (هم شکستگی هم پارگی رباط) و الآن دو هفته ای هست که گچ رو باز کردمو برگشتم محل خدمت میدونید که خاتم خیلی به ندرت اجازه انتقال به سپاه رو میده اما من از اونجایی که پام اوضاش خوب نبود و اینجا هم به شدت برف گیره و سرما بدجوری پامو اذیت میکنه خوشبختانه با انتقالم به سپاه موافقت میکنن ... اما ... آقای یوسفی (مسئول سربازای قرارگاه) گفت ما شما رو بر می گردونیم سپاه و معرفیت میکنیم به نیروی زمینی سپاه و دیگه معلوم نیست که استان خودتو شهر خودت بیافتی!!! و این ینی یه ریسک بزرگ .... حالا دوستان اولا به نظر شما با توجه به اینکه تک پسر هستم و اوضاع پامم ابنجوریه قطعا استان خودم میافتم؟ اگه آره شهر خودم چی؟ اونم قطعیه یا نه؟ یا احتمالش چقدره؟؟ ثانیا به فرض من رفتم و نامه زدن و منو معرفی کردن به سپاه، محل مراجعه ای که برام توی نامه میزنن کجاس؟ میخوام یکی رو بفرستم بره شرایطمو توضیح بده ببینم منو میندازن شهر خودمون یا نه؟ به خودشون هرچی گفتم نه شماره دادن نه آدرس و گفتن نامه که زدیم معلوم میشه!! فقط گفتن معرفیت میکنیم "نیروی زمینی سپاه" حالا میخوام دوستانی که میدونن احتمالا منو کجا معرفی میکنن (نیروی انسانی نیروی زمینی سپاه یا هرجا ... ) محبت کنین تلفن یا آدرسی چیزی به من بدید، واقعا برام مهمه ...
    دوستان منتظر راهنماییتونم پیلیز .... مهمه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی !!
    من خودم فعلا هدفی واسه رفتن به خدمت ندارم ولی هر روز پست های جدید این تاپیک رو میخونم تا ببینم اوضاع چه خبره
    ولی چنتا سوال واسم پیش اومد که اگه جواب بدید ممنون میشم

اول اینکه خدمت تو سپاه اینطور که میگن آسونتره از جاهای دیگه هست (( نیروی انتظامی - راهنمایی رانندگی و ... ))
    بعد چطور هست فقط با مدارک پایین (( دیپلم و فوق دیپلم )) نیرو میگیرن ؟؟

یعنی کارشناسی و کارشناسی ارشد میرن راهنمایی رانندگی سر چهار راه و بقیه میرن سپاه 13 به در ؟؟

سوال دوم
    واسه گرفتن امریه و یا هر چیز دیگه خود ارتش و یا ... اقدام میکنن یا با توجه به نیروی که لازم دارن نیرو میگیرن ؟؟
    مثلا با مدرک برق میشه امریه گرفت و جایی مشغول به کار شد ؟؟

ممنون
    با لیسانس و فوق لیسانس باید بریم دزد بگیریم

سر چهار راه که جای خوبشه .

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من شنیدم بعد از عید میشه 24 ماه و ممکنه تا 27 ماه هم اضافه بشه چون سرباز کم شده. حالا بخش دومش فعلا شایعه هست ولی امکان پذیر هست چون با 30 ماه سربازی میتونه اضافه بشه! بسته به شرایط .
    من بازدیدی که از یه پادگان داشتم دیدم که نسبت به زمان خودم چقدر سرباز کم شده.

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من شنیدم بعد از عید میشه 24 ماه و ممکنه تا 27 ماه هم اضافه بشه چون سرباز کم شده. حالا بخش دومش فعلا شایعه هست ولی امکان پذیر هست چون با 30 ماه سربازی میتونه اضافه بشه! بسته به شرایط .
    27 یا 30 !؟؟!
    تو کشورا اروپایی 2-3 ماه هست .
    اصلا همین 21 ماه تو این وضع اقتصادی و 1000 تا مشکله دیگه کلی براشون زیاد بود.
    بعد میگن چرا سن ازدواج بالاست .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

الکی شایعه درست نکنید!27 ماه کجا بود 30 ماه کجا بود؟!
    اینا همش حرفه،نهارا ماهه بعد شما 30 ماه رو از کجا آوردین؟!
    3 ماه که به 21 ماه اضافه کنند معافیت ها رو محدود کنند نیروانسانیشون تامین میشه

7. این کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوست عزیز حرفتون درست هست و قانون فعلا رو 24 داره ماه میشه

ولی یادتون نره هیچ چیزی غیر ممکن نیست
    تو این چند ساله هر روز یه قانون وضع شد که خدمت رو بدتر کرد

این 27 و 30 ماه هم هنوز تایید نخواهد شد ولی شما مطمعا باش اگه بخوان تا 10 سال هم میتونن تمدید کنن (( کی میخواد بهشون حرف بزنه ؟!!!!!! میخوای بری اونجا بگی قانون رو کنین چرا 30 ماه کردین ؟؟ ))

هیچ چیز غیر ممکن نیست !!
    Last edited by wooooow; 07-01-2014 at 22:23.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان سربازی شده 24ماهیا پیغمبر شانس اوردم زمانی که خدمت 18 ماه بود خدمت رفتم شرش کنده شد رفت و گرنه با 3ماه اضاف الان باید 27 ماه خدمت میکردم

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فکر کن بشه 30 ماه .من حاضرم تا اخر عمرم سرباز فراری باشم تا این که 30 ماه خدمت کنم .
    خدا لعتنشون کنه ار کار و زندگی عقب افتادیم

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

27 یا 30 !؟؟!
    تو کشورا اروپایی 2-3 ماه هست .
    اصلا همین 21 ماه تو این وضع اقتصادی و 1000 تا مشکله دیگه کلی براشون زیاد بود.
    بعد میگن چرا سن ازدواج بالاست .

دوست عزیز حرفتون درست هست و قانون فعلا رو 24 داره ماه میشه

ولی یادتون نره هیچ چیزی غیر ممکن نیست
    تو این چند ساله هر روز یه قانون وضع شد که خدمت رو بدتر کرد

این 27 و 30 ماه هم هنوز تایید نخواهد شد ولی شما مطمعا باش اگه بخوان تا 10 سال هم میتونن تمدید کنن (( کی میخواد بهشون حرف بزنه ؟!!!!!! میخوای بری اونجا بگی قانون رو کنین چرا 30 ماه کردین ؟؟ ))

هیچ چیز غیر ممکن نیست !!
    فکر کن بشه 30 ماه .من حاضرم تا اخر عمرم سرباز فراری باشم تا این که 30 ماه خدمت کنم .
    خدا لعتنشون کنه ار کار و زندگی عقب افتادیم

آقا چرا بیخودی بحث میکنیم اینجا که جای این حرفا نیست.
    طبق آخرین اخبار از 1393/1/1 خدمت سربازی میشه 24 ماه.
    این قوانین با توجه به زمان و موقیت و بعضی شرایط دیگه مثل همین تعداد کم متولدین دهه های اخیر تغییر میکنه .
    من یه دوستی داشتم میگفت زمان ما با توجه به قانون اون موقع 14 ماه خدمت کرده البته 12ماه هم شنیدم .
    تمام...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بعید نیست در سالهای آینده بشه 30 ماه یا بیشتر .اینها که درک ومنطق ندارن .میگن چون موالید کم شده باید مدت خدمت رو زیاد کنیم.یکی نیست بگه آخرش چیکار میکنید ؟ متاسفانه سرمایه اجتماعی دهه 60 رو به راحتی از دست دادن و هنوز روی ساستهای غلطشون پافشاری میکنن

14. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •