تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1950 از 2199 اولاول ... 9501450185019001940194619471948194919501951195219531954196020002050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,491 به 19,500 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در نقشه های مبین نت دایره های سبز پر رنگی هستند که پوشش قوی دارند. من مرکز اون دایره رو محل دکل حساب کردم که فکر کنم از نظر منطقی باید دکل رو وسط اون شعاع حساب کرد.
    از نظر فاصله هم با توجه به شناختم از اون مناطق حساب کردم بر حسب فاصله هوایی ...

مشکل اینجاست که توی منطقه من، همه جای اطراف کاملاً سبز هست و دیگه نمی‌شه مرکز که محل دکل هست رو تشخیص داد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تقریبا میشه گفت کارتون درسته ولی در واقعیت انتشار سیگنال بصورت دایره ای 360 درجه نیست بلکه بصورت بیضی کشیده است اونم نه در 360 درجه فقط جلو و عقب رادیو

برای همین معمولا رو دکل 2 یا 3 رادیو برای پوشش جهات مختلف قرار میدن. یکی از دلایلی که بعضی از دوستان تو یه منطقه سیگنال خوبی ندارند ولی یکی دیگه تو فاصله خیلی دورتر براحتی از همون دکل سیگنال داره همینه

بهترین روش برای پیدا کردن دکل (که خودم استفاده می کنم) تماس با نزدیک ترین نماینده فروش تو منطقه و شهر است چون امار دکل های اطراف خودشون رو دارند.

یعنی به این راحتی اطلاعات می‌دن؟ چون من خودم بعد از مدتها تماس و درگیری سر ضعف سیگنال آخرش فقط آدرس یه دکل اون هم بصورت مبهم و کلی رو دادن. انگار که این مشخصات خیلی محرمانه هست و اگه مشتری بدبخت بفهمه و مودم رو نسبت به اون بهتر تنظیم کنه، جای آسمون و زمین عوض می‌شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    به نظر دوستان خوبم حالا که شارژ مبین نت من تموم شده، میتونم از مودم HUAWEI BM632w به عنوان مودم adsl استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    به نظر دوستان خوبم حالا که شارژ مبین نت من تموم شده، میتونم از مودم HUAWEI BM632w به عنوان مودم adsl استفاده کنم؟
    نمیشه عزیز

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

گند ترین سرویس دهنده اینترنت ایران = مبین نت
    یعنی من با اینترنت 1 مگ الان 3 روزه به زور می تونم یه صفحه ساده از سایت های داخل کشور را باز کنم خارج از ایران که کلا وصل نمیشه
    جالبه که پشتیبانی بعد از 1 ربع موندن پشت خط و بعد از نیم ساعت اراجیف که به تموم کسایی که مشکل دارند تجویل میدهند میگه شما وضعیتت خوبه
    به من می گه از سایت مبین نت برو تست سرعت بگیر (آخه مگه مردم مثل خودشون نفهم هستند و فرق شبکه داخلی مبین نت را با اینترنت متوجه نمی شوند) اینقدر چرت گفت که دیدم فایده نداره صحبت کردن باهاش. یعنی ما اصلا اینترنتمون قطع باشه ولی اسپید تست خودشون سرعت بده از نظرشون کافیه
    افتضاح تر از مبین نت تو ایران وجود نداره و اولین روزی که خطم از PCM به فیبر نوری تغییر کنه مودم اوت دورش را با کلیه تشکیلاتش میندازم تو سطل آشغال که حقیقتا جاش همونجاست
    جالبه سایت خودشون هم سرعت 0.3 مگابایت بود و می گفت خوبه

6. 2 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

یعنی به این راحتی اطلاعات می‌دن؟ چون من خودم بعد از مدتها تماس و درگیری سر ضعف سیگنال آخرش فقط آدرس یه دکل اون هم بصورت مبهم و کلی رو دادن. انگار که این مشخصات خیلی محرمانه هست و اگه مشتری بدبخت بفهمه و مودم رو نسبت به اون بهتر تنظیم کنه، جای آسمون و زمین عوض می‌شه.
    دیگه خودت که سطح شعور بعضی از نماینده های مبین نت رو بهتر میشناسی. حتما فکر کرده اگه جای دکل رو بگه اطلاعات طبقه بندی شده رو فاش کرده.

اینجا هروقت سیگنال تغییر می کنه زنگ می زنم نمایندگی امار جابجایی دکل ها رو ازش می گیرم. حتی ادرس دکل های غیرفعال رو هم از یه نمایندگی گرفتم البته طرف واقعا ادم کار راه بندازی بود
    Last edited by arash59b; 26-12-2013 at 01:02.

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دیگه خودت که سطح شعور بعضی از نماینده های مبین نت رو بهتر میشناسی. حتما فکر کرده اگه جای دکل رو بگه اطلاعات طبقه بندی شده رو فاش کرده.

اینجا هروقت سیگنال تغییر می کنه زنگ می زنم نمایندگی امار جابجایی دکل ها رو ازش می گیرم. حتی ادرس دکل های غیرفعال رو هم از یه نمایندگی گرفتم البته طرف واقعا ادم کار راه بندازی بود

آقا چرا منت نماینده رو بکشی زنگ بزن 096790 بهت میگه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا چرا منت نماینده رو بکشی زنگ بزن 096790 بهت میگه

منطورم از نمایندگی رو اشتباه گفتم و همین مرکز سراسری منظورم بود که با کتک هم حرف نمی‌زنن. فقط موندم نمایندگی که مودم رو نفروخته باشه هم حاضره به هر کس که زنگ زد، جواب بده یا نه.

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دو شب هست که سرعت شبانه من گاهی مثل سابق بین 210 تا 240 هست و به نظرم بعد از دو ساعت اول میره روی 80 الی 100 ...
    این مدلیش رو کم داشتیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

منطورم از نمایندگی رو اشتباه گفتم و همین مرکز سراسری منظورم بود که با کتک هم حرف نمی‌زنن. فقط موندم نمایندگی که مودم رو نفروخته باشه هم حاضره به هر کس که زنگ زد، جواب بده یا نه.
    آقا اصلا بگو کجا هستی من لیست بی تی اس های اونجا رو بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •