تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1950 از 2376 اولاول ... 9501450185019001940194619471948194919501951195219531954196020002050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,491 به 19,500 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سعيد لطفى: جهانبازى هم عليه ما سوت زد ، هم عليه استقلال
    سعيد لطفى بر اين عقيده است كه استقلال هيچ تفاوتى نكرده، بلكه اين تيم پيكان بوده كه مقابل آبى هاى تهرانى پرقدرت ظاهر شده است. مدافع پيكان درخصوص بازى با تيم سابقش گفت: ديدار خيلى خوب و جذابى بود. از قبل هم گفته بودم هر تيمى كه از فرصت ها بهتر استفاده كند پيروز بازى است. هم ما و هم استقلالى ها فرصت هاى زيادى براى گلزنى داشتيم كه در نهايت هر كدام از يكى از موقعيت هايمان استفاده كرديم تا بازى به تساوى كشيده شود. البته اين درست نيست كه گفته شود استقلال به نسبت هفته هاى گذشته ضعيف شده است. به نظر من اين تيم هيچ فرقى نكرده بود و تنها قوى شدن پيكان دليل بر بد بازى كردن استقلالى ها بود. مهاجمان ما فرصت هاى زيادى را بر روى دروازه استقلال ايجاد مى كردند كه اگر كمى با دقت ظاهر مى شدند الان ما پيروز بازى بوديم. لطفى در ارتباط با قضاوت جهانبازى اظهار داشت: داورى فقط به ضرر استقلالى ها نبود. ما هم در اين بازى از داور خيلى ضربه خورديم. من فكر مى كنم داور به اندازه يكسان به ضرر ۲ تا تيم سوت زد. مدافع سابق استقلال در ارتباط با احساس خود در اين ديدار گفت: استقلال را قلباً دوست دارم. واقعاً خيلى برايم سخت بود كه مقابل اين تيم بازى كنم اما با اين حال من نسبت به پيراهن پيكان تعهد اخلاقى دارم و بايد با تمام وجود مقابل استقلال به ميدان مى رفتم.لطفى درخصوص آينده پيكان گفت: همه بازى ما را مقابل استقلال ديدند. تيم ما بدشانس است. پيكان فقط در ضربات آخر به مشكل برمى خورد، متأسفانه ما نمى توانيم ضربات آخرمان را به گل تبديل كنيم البته اميدوارم در چند بازى باقى مانده حداقل اين بدشانسى ها به پايان برسد. اگر خوش شانسى سراغ پيكان را بگيرد ما مى توانيم جزو ۳ تيم رده اول جدول قرار بگيريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برخى از بازيكنان سيكل هم ندارند اما در مورد داورى نظر مى دهند
    جهانبازى: اتفاقاً شاهدان من هم اطرافيان قلعه نويى هستند

اتفاقات حاشيه اى به وجود آمده در ديدار استقلال مقابل پيكان قزوين ما را بر آن داشت تا يدالله جهانبازى، داور اين ديدار تماس بگيريم و نظرات وى را در اين باره جويا شويم. گفت وگوى ابرار ورزشى با وى را بخوانيد:
    • قضاوت شما در ديدار استقلال و پيكان حرف و حديث هاى بسيارى در پى داشت؟
    - مثلاً چه حرف هايى؟
    • انتقادهايى كه به قضاوت شما مى شود را مى گويم.
    - ببينيد مسئولان استقلال و به ويژه آقاى قلعه نويى نظر شخصى خود را بيان كرده اند و من نيز به نظر ايشان احترام مى گذارم. من در اين ديدار وظيفه خودم را انجام دادم و سعى كردم به نحو احسن كارم را انجام دهم. قلعه نويى بيشتر روى صحنه اى اعتراض داشت كه روى اكبرپور خطا نگرفتم. به ايشان مى گويم اين تشخيص من بود كه پنالتى نگيرم.
    • اما قلعه نويى گفته است گل استقلال هم درست بود؟
    - آن صحنه به من ربطى ندارد. كمك داور آفسايد گرفت و من هم نظر او را تأييد كردم. در اين مورد از كمك داور سؤال كنيد.
    • بعد از بازى از سوى سرمربى استقلال عنوان شد كه شما گفته ايد در صحنه مشكوك به پنالتى آوانتاژ داده ايد. اين گفته را تأييد مى كنيد؟
    - به هيچ وجه. آدم فراموشكارى نيستم كه حرف هايم را از ياد ببرم. بعد از بازى سرمربى استقلال به سمت من آمد و من هم به او گفتم اكبرپور مى خواست از من پنالتى بگيرد و بس. حرف من اين بود و نمى دانم سرمربى استقلال به چه دليلى صحبت هاى ديگرى را به زبان آورده است. من عاقل هستم و با تجربه اى كه در داورى دارم مى دانم بهترين آوانتاژ در محوطه جريمه اعلام پنالتى است. من خطاب به قلعه نويى اصلاً كلمه آوانتاژ را به كار نبردم.
    • اما سرمربى استقلال اعلام كرده كه اطرافيان صحبت هاى شما را شنيده اند كه گفته ايد آوانتاژ دادم!
    - اتفاقاً شاهدان من هم اطرافيان قلعه نويى هستند. قطعاً آنهايى كه در اطراف ما بودند شنيده اند كه چه حرف هايى را به زبان آورده ام.
    • سياوش اكبرپور ديروز گفت بعضى ها نمى خواهند استقلال قهرمان شود. اين گفته را تأييد مى كنيد.
    - من يك سؤال از شما مى كنم. يك بازيكن حق دارد چنين صحبتى را انجام دهد؟ من هم اگر در سال ۳۰۰ ميليون مى گرفتم هر حرفى مى زدم. نمى خواهم به كسى توهين كنم اما حداكثر مدرك تحصيلى اين دست بازيكنان ديپلم يا سيكل است و وقتى يك سال چنين پول هايى مى گيرند پرواز مى كنند. اگر از فوتبال خارج شوند در جامعه چه جايگاهى خواهند داشت؟ اما قشر داوران تحصيل كرده و اكثراً كارمندان دولت هستند. آيا اين توهين ها به جامعه داورى انصاف است.
    • يعنى چنين چيزى صحت ندارد؟
    - خير، چطور بعد از قضاوت در ديدارهاى استقلال مقابل راه آهن و استقلال مقابل مس كرمان چنين صحبت هايى را نمى زدند و حتى از داورى من تعريف هم مى كردند. حالا كه تيمشان نتيجه نگرفته مى خواهند روحيه من داور را خراب كنند كه در انجام اين كار ناكام خواهند ماند.
    • قبول داريد در اين ديدار اشتباهاتى داشتيد؟
    - همه جاى دنيا اشتباه داورى وجود دارد. كامپيوتر هم اشتباه مى كند. مربيان باشگاه ها بايد جنبه باخت را داشته باشند. به جاى اين انتقادها بروند اشكالات فنى خود را اصلاح كنند. اگر برهانى فرصت هاى تك به تك خود را گل مى كرد الان شرايط استقلال بهتر بود و اين حرف را هم نمى زدند.
    • حرف آخر؟
    - باز هم مى گويم كه هيچ گاه به قلعه نويى نگفتم در آن صحنه آوانتاژ دادم. در مورد بازى سعى كردم بهترين قضاوتم را انجام دهم و فكر مى كنم در اين مورد بدهم عمل نكردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اطلاعيه باشگاه استقلال: عنايت با مفاهيم و اصول مديريت ناآشناست
    باشگاه استقلال در پاسخ به مصاحبه ديروز مسعود عنايت، رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال اطلاعيه اى را منتشر كرد. در اين اطلاعيه آمده است: همواره سياست باشگاه فرهنگى ورزشى استقلال بر احترام متقابل با مجموعه فوتبال كشور همراه بوده و هيچ گاه سعى نكرده از مسير منطق و دوستى عدول كند. اگر در مواردى انتقاد محترمانه در چهارچوب فوتبال انجام مى دهد حكايت از خصم و احساسات نمى باشد بلكه هدف در جهت استيفاى حقوق باشگاه و ميليون ها طرفدار است. اگر قرار باشد مديران باشگاه ها مقابل رفتارهاى نسنجيده بعضى از افراد سكوت كنند پاسخ اين رفتارهاى غير حرفه اى را چه فرد يا گروهى به عهده خواهد گرفت؟ در ادامه اين اطلاعيه آمده است: پيرو اظهارنظر آقاى مسعود عنايت درباره وظايف يك مدير و تخصصى بودن مسائل حوزه داورى بيان برخى از نكات مهم در شرايط فعلى ضرورى و الزامى به نظر مى رسد؛
    ۱- به نظر مى رسد آقاى عنايت با مفاهيم و اصول مديريت ناآشنا است. ايشان اعتقاد دارند وظيفه مديرعامل سياستگذارى و هدايت يك مجموعه است در صورتى كه مديرعامل بايد در تمامى حوزه ها پاسخگوى افكارعمومى و هواداران باشد.
    ۲- هر عقل سليمى به اين موضوع آگاه است كه مسائل داورى جنبه تخصصى دارد و نبايد درباره آن اظهارنظر كرد اما وقتى در يك محيط علنى حتى يك بچه نابالغ هم اشتباه يك داور را تشخيص مى دهد اين ديگر جنبه تخصصى ندارد و براى تشخيص آن به مدرك سيكل هم نيازى نيست. متأسفانه به نظر مى رسد كه مسئولان كميته داوران تفاوت تخصص با احساسات را نمى توانند تميز قائل شوند.
    ۳- آقاى عنايت تا لحظه انتشار اين اطلاعيه به صورت شفاف اشتباه داور وسط مسابقه استقلال مقابل پيكان قزوين را تأييد نكرده اند اما در گفت وگو با يك خبرگزارى گفته اند: «اگر كارشناسان داورى گفته اند پنالتى بايد گرفته مى شد، ما هم قبول مى كنيم!» با توجه به چنين اظهارنظرى بهتر است آقاى عنايت قبل از ورود به مباحث تشريح وظايف مديريت ابتدا نسبت به حوزه مسئوليت خود اشراف بيشترى داشته باشند و حداقل پس از گذشت ۲۴ ساعت از قضاوت نامناسب يكى از داوران تحت نظرشان در مسابقه سرنوشت ساز هفته بيست و نهم اطلاعات مربوط به داورى مسابقه ديروز را از طريق گفت وشنود دريافت نكنند. ضمن اينكه براى اعضاى باشگاه استقلال غير قابل باور است كه آقاى عنايت با وجود پخش مستقيم مسابقه و د ه ها بار پخش صحنه خطاى داوران اين مسابقه آن تصوير را مشاهده نكرده باشند.
    ۴- رفتارهاى حوزه به اصطلاح تخصصى داوران به گونه اى است كه حتى يك مدير آرام و صبور را هم بابت عملكرد ضعيف قضاوت ها به واكنش مجبور مى كند. بهتر است به جاى آنكه رئيس كميته داوران روش توجيه و سفسطه را پيش بگيرد و نسبت به انتقاد مديران موضع گيرى كند و به افزون شدن محتواى علمى خود و داوران بپردازد. در پايان به مسئولين فوتبال توصيه مى شود اجازه ندهند هر فرد يا زير مجموعه آن فدراسيون كه با محتواى مديريت و تخصص بيگانه هستند با مصاحبه هاى خود منجر به چالش كشيدن خود و فدراسيون شوند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال
    جان واريو پا به توپ شد

تمرين ديروز استقلال رأس ساعت ۱۶ در ورزشگاه دستگردى انجام گرفت. استقلالى ها پس از كسب تساوى مقابل پيكان تمام برنامه هاى خود را براى تقابل با ذوب آهن طراحى كردند.
    قلعه نويى روحيه داد
    سرمربى استقلال پيش از شروع بازى حدود ۵ دقيقه با بازيكنان تيمش به صحبت پرداخت. امير قلعه نويى از شاگردانش خواست با فراموش كردن بازى پيكان تمام فكر و ذكر خود را معطوف ديدار حساس چهارشنبه كنند. قلعه نويى به استقلالى ها گفت: به توانايى هايتان ايمان دارم و مطمئن هستم كه شما مى توانيد مقابل ذوب آهن بهترين بازيتان را به نمايش بگذاريد.
    حيدرى و اميرآبادى نيامدند
    تمرين ديروز استقلال ۲ غايب داشت. خسرو حيدرى و مهدى اميرآبادى ديروز در ورزشگاه دستگردى حاضر نشدند تا به عنوان غايبين استقلال معرفى شوند.
    برهانى با لباس شخصى
    مهاجم استقلال با تيم تمرين نكرد. آرش برهانى كه با لباس شخصى در تمرين حاضر شده بود تنها به تماشاى آماده سازى همتيمى هايش پرداخت. برهانى به دليل گردن دردى كه داشت پا به توپ نشد تا در نهايت با رفتن به سونا به دنبال مداواى خود باشد.
    جان واريو با استقلال تمرين كرد
    هافبك برزيلى استقلال پس از چند هفته دورى از تمرينات تيمش بالاخره در تمرينات گروهى شركت كرد. فابيو جان واريو در تمرين استقلال پا به توپ شد كه اتفاقاً توانست آماده هم نشان دهد. اين بازيكن براى به ميدان رفتن مقابل ذوب آهن مشكلى ندارد.
    شرح تمرين
    فيكس ها و بازيكنان استقلال جدا از هم تمرين كردند. پس از گذشت ۲۰ دقيقه بازيكنانى كه به صورت ثابت مقابل پيكان بازى كرده بودند به استخر و سونا رفتند. بازيكنان ذخيره هم در قالب ۲ تيم زرد و آبى به فوتبال دستگرمى پرداختند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى كنترل حاشيه ها در استقلال؛
    فقط واعظى آشتيانى و قلعه نويى حق انتقاد دارند

با نتيجه اى كه در قزوين به دست آمد، حالا همه چشم ها به ميدان فولادشهر دوخته شده و استقلال براى ماندن در صدر جدول بايد از ميزبان خود در روز چهارشنبه امتياز بگيرد زيرا در غير اين صورت شاگردان منصور ابراهيم زاده صدر جدول را از آن خود خواهند كرد. به همين خاطر راهكارهاى ويژه اى براى كنترل شرايط تيم از سوى استقلالى ها اتخاذ شده است. بر اساس شنيده هاى ما، يكى از تدابير اتخاذ شده براى حفظ آرامش آبى پوشان سكوت بازيكنان تا پايان ديدار با ذوب آهن است. بر اين اساس مقرر شده مصاحبه هاى جنجالى و حرف هاى مهم كه جنبه انتقادى دارد فقط توسط امير قلعه نويى يا اميررضا واعظى آشتيانى بيان شود و غير از اين ۲ نفر هيچ كس حرفى نزند كه مستوجب احضار از سوى كميته انضباطى يا توبيخ توسط فدراسيون باشد. البته براى اين كار اندكى دير شده چون سياوش اكبرپور بعد از بازى با پيكان حرف هاى بسيار تندى زد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ناراحتى استقلالى ها از رينالدو
    بالاخره طلسم رينالدو شكسته شد و اين بازيكن كه اوايل زمستان به استقلال پيوست ناگهان دچار مصدوميت عجيبى شد! او با پيراهن آبى به ميدان آمد تا همه مشتاقان در انديشه هنرنمايى وى فرو رفته و دنبال تماشاى يك بازى خوب از اين هافبك آمريكاى جنوبى باشند اما بازيكنى كه در گذشته تبليغات وسيعى بر رويش انجام شده بود طى دقايق اندكى كه در زمين بود هيچ چيز خاصى نشان نداد و انصافاً حتى از هافبك هاى جوان كشورمان هم سرتر نبود. از ما نشنيده بگيريد اما مى گويند عملكرد رينالدو باعث ناراحتى گروهى از اطرافيان و باشگاه استقلال و همچنين ليدرهاى اين تيم شده است. به اعتقاد آنها اگر قرار باشد رينالدو تا پايان فصل همين گونه ظاهر شده و توانايى تغيير شرايط بازى در لحظات حساس را نداشته باشد، چه لزومى داشت كه اين همه پول به پايش ريخته شود و از خزانه استقلال برايش خرج شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

۱۰ درصد ورزشگاه فولادشهر در اختيار استقلالى ها
    براى ديدار حساس تيم هاى ذوب آهن اصفهان و استقلال در چهارچوب هفته سى ام ليگ برتر تنها ۱۰ درصد ورزشگاه فولادشهر در اختيار هواداران استقلال قرار مى گيرد.طبق آيين نامه مسابقات تيم ميهمان تنها ۱۰ درصد ورزشگاه در هر ديدارى را در اختيار خواهند داشت و به همين مسئولان ذوب آهن درتلاش هستند از اين مساله نهايت استفاده را برده و همين مقدار را در اختيار آبى پوشان تهرانى قرار دهند.هرچند قرار بود در ديدار سپاهان و پيروزى نيز اين مساله عملى شود كه در نهايت اينگونه نشد، اما ذوب آهن در تلاش هستند تا با متحد كردن تماشاگران خود ۹۰ درصد جايگاه تماشاگران را به خود اختصاص داده و به خوبى از شرايط ميزبانى بهره ببرند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مشكل نورى براى گرفتن ويزا

ميلاد نورى براى سفرهاى خارجى استقلال مشكل دارد. اشتغال به تحصيل نورى در دانشگاه سبب شده تا اين بازيكن با مشكل خروج از كشور مواجه باشد. به همين منظور هافبك استقلال اين روزها به دنبال حل اين مسأله است تا گذرنامه سفر به عربستان را بتواند دريافت كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هنر كوچينگ قلعه نويى و ابراهيم زاده
    كدام يك بهتر تمام مى كنند؟

پير امروزى مربيان فوتبال ايران- محمود ياورى كه چهل ويكمين سال مربيگرى اش را تجربه مى كند- در حرف هاى خوب خود كه متاسفانه سرسرى گرفته مى شود و كسى از مفهوم آن سر در نمى آورد و لاجرم به باز كردن نكته هاى هزار نكته اش نمى پردازد، مى گويد: تيم هايى هستند كه خوب شروع مى كنند.تيم هايى هستند كه خوب ادامه مى دهند، بدون آنكه شروع كننده خوبى باشند، تيم هايى هستند كه خوب به پايان مى رسانند، چه آغازگران و ادامه دهندگان خوبى باشند يا نباشند.
    •••
    ياورى از يك بازى گفت و اشاره اش به روند بازى راه آهن- برق شيراز بود. همان تيمى كه ياورى پارسال مربى اش بود و امسال با شم قوى خود، آخر قصه را قبل از آغاز آن ديد و خود را به دردسرهاى متعدد نينداخت. اما حرف او، وسعتى دارد از معانى ومفاهيم ديگر. در مسابقه هاى ليگ كه طولانى مدت و پرشمارند- مسابقه هاى با ۳۴ يا ۳۸ راند كه هيچ تيمى در آن ضربه فنى نخواهد شد- قهرمانى نصيب آن تيم ها مى شود كه در عرصه رقابت، ديرپاتر، استادتر، و البته كه با ثبات ترند. سه سال پيش يادتان هست؟ استقلال چند امتياز از همه جلوتر بود. نتيجه چه شد؟ سايپا چگونه بر اريكه قهرمانى نشست؟ سال پيش هم تكرار همان اتفاقات را ديديم. پرسپوليس، جز به لطف استقامتش در روزهاى پايانى نمى توانست قهرمانى را از آن خود كند. و حالا استقلال را داريم و ذوب آهن را. پرسپوليس هم در انتهاى سايه دراز اين ۲ تيم، خود را پنهان كرده و پاورچين- پاورچين، مى تواند جلو بيايد. آيا استقلال در اين ۴ بازى آخر كم نمى آورد؟ ذوب آهن چطور؟ آيا ابراهيم زاده قادر است با همين آهنگ، مردانش را به جلو هدايت كند؟
    •••
    ياورى مى گويد: اصل كار خوب تمام كردن است. و استقلال و ذوب آهن، امروز به حرف او رسيده اند: در اين روزهاى پايانى، بايد بازى ها را خوب آغاز كرد، خوب ادامه داد و خوب به پايان برد. تيمى كه اين ۳۶۰ دقيقه باقى مانده را پر قدرت پشت سر بگذارد عنوان قهرمانى رامال خود مى كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

دستور كادرفنى ذوب آهن؛
    براى استقلالى ها كرى نخوانيد

از هفته سى ام ليگ برتر ۲ تيم مدعى قهرمانى استقلال و ذوب آهن روز چهارشنبه به مصاف هم مى روند. اين بازى حساس باعث شده است كه مسئولان ذوب آهن از نفرات بخواهند تا برگزارى اين ديدار از هر گونه مصاحبه جنجالى و كرى خوانى براى استقلالى ها صرف نظر كنند. كادرفنى از نفرات تيم خواسته تا در صورت امكان از انجام مصاحبه خوددارى كنند تا در اين شرايط حساس و سرنوشت ساز تيم به حاشيه كشيده نشود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •