برخى از بازيكنان سيكل هم ندارند اما در مورد داورى نظر مى دهند
جهانبازى: اتفاقاً شاهدان من هم اطرافيان قلعه نويى هستند
اتفاقات حاشيه اى به وجود آمده در ديدار استقلال مقابل پيكان قزوين ما را بر آن داشت تا يدالله جهانبازى، داور اين ديدار تماس بگيريم و نظرات وى را در اين باره جويا شويم. گفت وگوى ابرار ورزشى با وى را بخوانيد:
• قضاوت شما در ديدار استقلال و پيكان حرف و حديث هاى بسيارى در پى داشت؟
- مثلاً چه حرف هايى؟
• انتقادهايى كه به قضاوت شما مى شود را مى گويم.
- ببينيد مسئولان استقلال و به ويژه آقاى قلعه نويى نظر شخصى خود را بيان كرده اند و من نيز به نظر ايشان احترام مى گذارم. من در اين ديدار وظيفه خودم را انجام دادم و سعى كردم به نحو احسن كارم را انجام دهم. قلعه نويى بيشتر روى صحنه اى اعتراض داشت كه روى اكبرپور خطا نگرفتم. به ايشان مى گويم اين تشخيص من بود كه پنالتى نگيرم.
• اما قلعه نويى گفته است گل استقلال هم درست بود؟
- آن صحنه به من ربطى ندارد. كمك داور آفسايد گرفت و من هم نظر او را تأييد كردم. در اين مورد از كمك داور سؤال كنيد.
• بعد از بازى از سوى سرمربى استقلال عنوان شد كه شما گفته ايد در صحنه مشكوك به پنالتى آوانتاژ داده ايد. اين گفته را تأييد مى كنيد؟
- به هيچ وجه. آدم فراموشكارى نيستم كه حرف هايم را از ياد ببرم. بعد از بازى سرمربى استقلال به سمت من آمد و من هم به او گفتم اكبرپور مى خواست از من پنالتى بگيرد و بس. حرف من اين بود و نمى دانم سرمربى استقلال به چه دليلى صحبت هاى ديگرى را به زبان آورده است. من عاقل هستم و با تجربه اى كه در داورى دارم مى دانم بهترين آوانتاژ در محوطه جريمه اعلام پنالتى است. من خطاب به قلعه نويى اصلاً كلمه آوانتاژ را به كار نبردم.
• اما سرمربى استقلال اعلام كرده كه اطرافيان صحبت هاى شما را شنيده اند كه گفته ايد آوانتاژ دادم!
- اتفاقاً شاهدان من هم اطرافيان قلعه نويى هستند. قطعاً آنهايى كه در اطراف ما بودند شنيده اند كه چه حرف هايى را به زبان آورده ام.
• سياوش اكبرپور ديروز گفت بعضى ها نمى خواهند استقلال قهرمان شود. اين گفته را تأييد مى كنيد.
- من يك سؤال از شما مى كنم. يك بازيكن حق دارد چنين صحبتى را انجام دهد؟ من هم اگر در سال ۳۰۰ ميليون مى گرفتم هر حرفى مى زدم. نمى خواهم به كسى توهين كنم اما حداكثر مدرك تحصيلى اين دست بازيكنان ديپلم يا سيكل است و وقتى يك سال چنين پول هايى مى گيرند پرواز مى كنند. اگر از فوتبال خارج شوند در جامعه چه جايگاهى خواهند داشت؟ اما قشر داوران تحصيل كرده و اكثراً كارمندان دولت هستند. آيا اين توهين ها به جامعه داورى انصاف است.
• يعنى چنين چيزى صحت ندارد؟
- خير، چطور بعد از قضاوت در ديدارهاى استقلال مقابل راه آهن و استقلال مقابل مس كرمان چنين صحبت هايى را نمى زدند و حتى از داورى من تعريف هم مى كردند. حالا كه تيمشان نتيجه نگرفته مى خواهند روحيه من داور را خراب كنند كه در انجام اين كار ناكام خواهند ماند.
• قبول داريد در اين ديدار اشتباهاتى داشتيد؟
- همه جاى دنيا اشتباه داورى وجود دارد. كامپيوتر هم اشتباه مى كند. مربيان باشگاه ها بايد جنبه باخت را داشته باشند. به جاى اين انتقادها بروند اشكالات فنى خود را اصلاح كنند. اگر برهانى فرصت هاى تك به تك خود را گل مى كرد الان شرايط استقلال بهتر بود و اين حرف را هم نمى زدند.
• حرف آخر؟
- باز هم مى گويم كه هيچ گاه به قلعه نويى نگفتم در آن صحنه آوانتاژ دادم. در مورد بازى سعى كردم بهترين قضاوتم را انجام دهم و فكر مى كنم در اين مورد بدهم عمل نكردم.