منم موافقم، ثانیه ای با تعرفه قبلی، دقیقه ای 447 ریال (هر دوتا باشه!)
امروز ظهر فکر کنم یه جورایی تعطیل بود ! ولی الان درست شده !
منم موافقم، ثانیه ای با تعرفه قبلی، دقیقه ای 447 ریال (هر دوتا باشه!)
امروز ظهر فکر کنم یه جورایی تعطیل بود ! ولی الان درست شده !
واقعا باید به عقل کسی که 70 هزار تومن بی زبون بده برای تالیا شک کرد !!!!!!!
بویی نمیاد اگه به خودت تلقین نکنی...
یادتونه تالیا تا چند وقت پیش چی بود... حالا روبه روی ایرانسل وایساده!
عمرا تالیا بتونه رقابت کنه. چون چیزی نداره که بخواد بهش افتخار کنه.
تالیا که در مقابل ایرانسل عددی نیست که !
ایرانسل غیر از عدم پوشش کافی هیچ ضعف دیگه ای نداره
عجب تاپیکی شده ها روزی 5-6 صفحه اضافه میشه !!!!
کاملا موافقم بخصوص آنکه قرار بود همين تعرفه 499ريال شامل تغيير زماني از دقيقه به ثانيه شود ولي ايرانسل با زيرکي يا به قولی با موذي گري خاصي با اضافه کردن يک تعرفه ديگر و بدون در نظر گرفتن حد مجاز خود يعني 20 درصد بيشتر از اپراتور دولتي اقدام نمود ومعلوم نيست که ايرانسل با سازمان مقررات چه ساخت و پاختي براي تائيد اين تعرفه نموده است .و ديگر موردي که به مقاله شما بايد اضافه کرد آن زمان 24 ساعته وفرستادن sms تائيد براي فعال شدن اين تعرفه هاست که مشترک چگونه ميتواند از مکالمات خود در 24 ساعت آينده اش خبر داشته باشد که تعرفه مناسبش را انتخاب کند تازه اگه sms تائيد 24 ساعت ديگه بعد از آن طول نکشد
راستش را بخواهيد من فکر ميکنم در يک مورد ايرانسل خيلي شبيه اين شرکتهاي هرمي مثل گلد کوئيست و طلا و الماس و........ است وآن به دام انداختن واغوا کردن افراد ساده و متاثراز تبليغات رنگارنگ و پر زرق وبرق با خبر هاي آنچناني است، بعد از مشتري شدن و خريد محصولشان يا بهتر بگم گرفتن پول ديگر کاري با مشتري ندارد که از خدماتشان راضي هست يانه، متضرر شده است يا نه ، نمونه اش را دوستان در تماس با 130 و ديگر موارد ذکر کرده اند .ایرانسل با این کار به بازار خود گند میزند و جواب آن را خواهد گرفت واحتیاجی به انتقام
دوستان ندارد![]()
کاملا موافقم
تو تبریز دور و بره کارخانه تراکتوسازی TCI یه آنتن قدیمی تو حیاط تراکتورسازی داشت یه آنتن بغل جاده شل و ول بود تازه بردنش تو حیاط تراکتو سازی که هنوزم هیچیش وصل نیست ماله تالیاست. ایرانسل بغل تراکتورسازی یه دکلی زده که هرچی تعریف کنم خدایش کمه اصلا آدم از رو نگاه میکنه به ماهیت قضیه پی میبره.![]()
قبل اینکه ایرانسل یه همچین تعرفه ای بده ایرانسل شب بخیر شده بود.
تا ایرانسل یه نمه تعرفه هارو برد بالا خواست دست به خود کشی بزنه ایرانسل جون گرفتشاخ شد که مال من از ایرانسل ارزونتره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)