تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 376 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز واقعا جالب بود تو 30 دقیقه لینک مستقیم داد با میانگین سرعت 450KB/S دانلود کرد رو سرورش

اما وقتی لینک رو داد 3 تا مشکل داشت :

1- سرعتش جالب نبود

2 - قابلیت resume نداشت . با این محدودیت حجمی هم که همه ( یا بیشترمون ) دچارشیم پس نمیشه

3 - پس از حدودا 10 دقیقه لینک از بین می رود

_____ نتیجه گیری اخلاقی : همون رپید شیر با 30 دقیقه الافی بجای چند ثانیه - سرعت کمتر - ولی با قابلیت دانلود با منجر >>>>>>>>>>>>> پس بدرد جرزه لای دیوار هم نمی خوره
    ببخشید ولی این رپید شیر که شما ازش استفاده می کنید برای کاربر free هم همان رفتاری رو می کنه که این سایت کرده.
    هر دو شون هم خدمات اصلیشون رو برای کاربر اکانتدارشون گذاشتن
    در ضمن هدف این دو سایت به هم ریطی نداره و نمی توان به هیچوجه کارکرد هاشون رو باهم مقایسه کرد
    همچنین تورنت سایت نیست یک شبکه است.این سایت امده به کاربراش کمک کرده که راحتتر از تورنت دانلود کنند.
    خیلی از فایل ها هم در رپید موجود نیست و اگر هم هست از همین تورنت که شما گفتین لای جرز دیوار( که یک جور توهین به کاربرهای استفاهد کننده از ان است)کاربرهاش گرفتن و در رپید اپلود کردن و اگر تورنت نباشه بسیاری از فایل های موجود در رپید دیگر موجود نیست.
    اگر مدرک می خواهید انقدر می تونم در زمینه های مختلف مثال پیدا کنم که دیگر به استفاده کننده های یک نرم افزار توهین نکنید.

2. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ما تو شركتمون اينترنت 2MBit/s (شاتل) داريم. مدتي هست كه تورنت يا اصلا كار نمي كنه يا بسيار كند كار مي كنه (در حد 2 Kbyte/s). حتي انواع برنامه هاي client مثل azureus , utorrent با تورنتهايي با seed زياد را امتحان كردم.
    انگار به نوعي پورتهاي مربوط به تورنت رو بستند چون مثلا از رپيدشر مي تونم با سرعت 230 Kbyte/s دانلود كنم و مشكل پهناي باند ندارم.
    مثلا قبلا اينطوري دانلود ميكردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كسي مشكل منو داشته تا به حال؟
    مرسي از راهنماييتون
    Last edited by paaghi; 18-09-2008 at 05:54. دليل: گير دادن الكي

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اول مشکل پورت دارین که تو راهنما طریقه رفعش را گفتم.البته چون مال شرکت است معمولا مسئول شبکه از سرور یا روتر پورت هارو می بنده(بخاطر راحتی و سادگی کارش)که باید از مسئول سرور بخای باز کنه.
    ولی دوست عزیز شما 5 تا تورنت فعال داری که مجموعش 404 کیلوبایت دریافت میشه !!!!انوقت مشکل سرعت دارید( و جالبه که گفتید 2 مگابیت شرکت گرفته ولی این نزدیک 4 مگابیت الان شما سرعت دارین.
    گرچه اپلودتان با دانلودتان نمی خوره برای خصوصی و عمومی ها بخاطر نسبت سرعت که 1 به 10 است( حتما دانلود کردی بزار سیتر هم برای مدتی بعد از کامل شدن بمونه که دیگران هم بتونن خوب دانلود کنن)

داره خودمونی میشه paaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اول مشکل پورت دارین که تو راهنما طریقه رفعش را گفتم.البته چون مال شرکت است معمولا مسئول شبکه از سرور یا روتر پورت هارو می بنده(بخاطر راحتی و سادگی کارش)که باید از مسئول سرور بخای باز کنه.
    ولی دوست عزیز شما 5 تا تورنت فعال داری که مجموعش 404 کیلوبایت دریافت میشه !!!!انوقت مشکل سرعت دارید( و جالبه که گفتید 2 مگابیت شرکت گرفته ولی این نزدیک 4 مگابیت الان شما سرعت دارین.
    گرچه اپلودتان با دانلودتان نمی خوره برای خصوصی و عمومی ها بخاطر نسبت سرعت که 1 به 10 است( حتما دانلود کردی بزار سیتر هم برای مدتی بعد از کامل شدن بمونه که دیگران هم بتونن خوب دانلود کنن)
    اون عكس براي دو ماه پيشه كه پورت ها باز بود. در ضمن نميتونم از مسئول شبكه همچين درخواستي كنم چون اصلا دانلود هاي سنگين ممنوعه. گفتم شايد راهي باشه بشه دورش بزنم. در ضمن اون راهنمايي كه گفتين پيدا نكردم. ممنون ميشم بگين كجاست.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اون عكس براي دو ماه پيشه كه پورت ها باز بود. در ضمن نميتونم از مسئول شبكه همچين درخواستي كنم چون اصلا دانلود هاي سنگين ممنوعه. گفتم شايد راهي باشه بشه دورش بزنم. در ضمن اون راهنمايي كه گفتين پيدا نكردم. ممنون ميشم بگين كجاست.
    !!!!!!چرا عکس جدید نزاشتین؟؟؟؟؟اینجوری که کارتن اشتباه است....اطلاعات غلط بدید نباید انتظار راهنمایی درست داشته باشید
    ولی در گذشته هم مشکل پورت داشتین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    حالا ما یک زمانی پست دادیم و گفتیم عکس ها رو به صورت لینک بذارین .
    یکی اگه گوش کرد !
    پست ها حتما باید ویرایش شه ؟
    ====
    مدیر خودمون باشیم.

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوالی داشتم
    من از صبانت استفاده میکنم و یه مشکلی دارم وقتی با روزانش از یه تورنت دانلود میکنم از تمام سرعت استفاده میکنه که 55 کیلو هست ولی وقتی از شبانش همون تورنت با همون تنظیمات استفاده میکنم سرعت از 15 بالاتر نمیره در صورتی که من با IDM شبانه همون سرعت 55 هم میگیرم
    پورت هم روی 23 گذاشتم و از Azureus استفاده میکنم
    نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    دوستان یه سوالی داشتم
    من از صبانت استفاده میکنم و یه مشکلی دارم وقتی با روزانش از یه تورنت دانلود میکنم از تمام سرعت استفاده میکنه که 55 کیلو هست ولی وقتی از شبانش همون تورنت با همون تنظیمات استفاده میکنم سرعت از 15 بالاتر نمیره در صورتی که من با IDM شبانه همون سرعت 55 هم میگیرم
    پورت هم روی 23 گذاشتم و از Azureus استفاده میکنم
    نظر شما چیه ؟
    از قسمت peer ها (بخش پایین منظورم است) یک عکس بزار تا ببینم وضع کلی بقیه چطوری است. یک تصویر هم از بخش ترکر ها بزار
    مشکل پورت داری یا نه تو ؟

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

از قسمت peer ها (بخش پایین منظورم است) یک عکس بزار تا ببینم وضع کلی بقیه چطوری است. یک تصویر هم از بخش ترکر ها بزار
    مشکل پورت داری یا نه تو ؟
    کد:
    کد:
    نمیدونم مشکل پید دارم یا نه
    ولی بعید میدونم پورت 23 بلاک کرده باشن چون من خودم با تلنت کار میکنم بازه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کد:
    کد:
    نمیدونم مشکل پید دارم یا نه
    ولی بعید میدونم پورت 23 بلاک کرده باشن چون من خودم با تلنت کار میکنم بازه
    این Azureus تو بخش peer تو نوارش بخشی به نام سرعت افراد دیگر نداره؟؟؟(تو یوتورنت اسمش down speed است ولی ظاهرا تو Azureus اسمش فرق می کنه) مال شما سرعت دریافت و ارسال خودتون روبه بقیه down speed و up speed گذاشته اگر می تونید این این بخش رو فعال کنید که بشه نظر داد چون سرعت افراد دیگر رو میشه از انجا دید.
    این بخش دوم که گذاشتین مشخصات تورنت است بخش ترکر اطلاعات ترکر رو نشون میده ظاهرا جاش با یوتورنت فرق می کنه ولی اطلاعاتی که تو این تصویر بود ظاهر سالم بودن ترکر را می ده( Azureus کار ها نظر بدن بهتره.
    در مورد پورت:حتی اگر تمام پورت های شما باز باشه چون فایروال دارین فایر وال پورت هارو می بنده .تو فایروال ها معمولا دو جور تنظیم موجوده :یکی اینکه یک پورت رو همیشه باز یا بسته کنن یا اینکه به نرم افزار ها بدون توجه به پورت اجازه دسترسی به پورت هارو بدن.
    در حالت اول اگر باشد که دیگر تنظیم زیاد نمی خواد ولی تو مورد دوم باید نرم افزار تورنت به فایروال تعریف شه تا اجازه دسترسی بده.(اگر برای حالت اول هم این کار انجام شه بهتره)

12. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •