حيف شد من عاشق اين بازي بودم طورى كه حتى درجه ى Black Ops شم رد كرده بودم![]()
حيف شد من عاشق اين بازي بودم طورى كه حتى درجه ى Black Ops شم رد كرده بودم![]()
يعني مال Xbox360 يكم ضعيف تره؟
ساخت فیلم Crysis
Cevat Yerli از سردمداران Crytek عنوان کرد که در حال گفتگوهای نهایی هستیم و امیدواریم یک فیلم جذاب عرضه شود. وی افزود که این فیلم تا سال 2009 ساخته خواهد شد و احتمالاً در سال 2009 بر روی پرده های سینما خواهد آمد. لازم به ذکر است که محصولی دیگر از این شرکت به نام Farcry نیز به کارگردانی Uwe Boll به صورت فیلم در آمده است و امسال اکران میشود و ظاهراً داستان دو فیلم ارتباطی به یکدیگر دارند
videogames.ir
Last edited by Masoud King; 13-02-2008 at 12:04.
دموی رسمی بازی Burnout Paradise
</SPAN> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود (نرمال):دانلود(hd):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نهنوشته شده توسط vizzzzzzzzzzzzzzzz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته در بعضی موارد اختلاف دارن یه جا 360 یه جا ps3
Masoud King عزیز لطفا حداقل خبرهای جدید رو کپی کنید نه تریلر بازی ای که 2 هفته ست ریلز شده.
-----
این خبر البته مال 17-18 ساعت پیشه:
EA پابلیشر و صاحب جدید Bioware اعلام کرد که Mass Effect، بازی نقش آفرینی زیبا که هنوز وقت زیادی از عرضه ی آن نمیگذرد در ماه می(3حوالی اردیبهشت) برای PC نیز خواهد آمد.
این بازی با گرافیک بهتر و کنترل بهبود یافته تری نسبت به نسخه ی X360 خواهد بود و چند اینترفیس جدید را نیز داراست.
----------
ادیت: تازه دیدم سایت رسمی 8 تا اسکریت شات از نسخه ی پی سی گذاشته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
صفحه ی اصلی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 13-02-2008 at 22:14.
1000 % میرم این Mass Effect رو میخرمش. تا چشم هر کسی که این بازی رو ممنوع الفروش کرده بود در بیاد!!
ممنون ازpink pantherجان به خاطر خبر توپش
سلام
در اخرین شماره از مجله official PlayStation به صورت رسمی اعلام شد که این عنوان
در حال ساخت میباشد.
10 نکته.....
1.سیستم مخفی شدن
2.بهتر شدن حرکت دوربین
3.استفاده از Engine جدید برای ساخت
4.استفاده از اجزای محیط
5.بهتر شدن قسمت Online
6.بهتر شدن کنترل
7.حرکات بیشتر از قبل
8.بهتر شدن مبارزه ها
9.بهتر شدن چک پوینت ها
10.No stupid boss battles.
موفق باشید.
ok......................Masoud King عزیز لطفا حداقل خبرهای جدید رو کپی کنید نه تریلر بازی ای که 2 هفته ست ریلز شده
Mass Effect براي PC خواهد آمدپابلیشر و صاحب جدید Bioware اعلام کرد که Mass Effect، بازی نقش آفرینی زیبا که هنوز وقت زیادی از عرضه ی آن نمیگذرد در ماه می(3حوالی اردیبهشت) برای PC نیز خواهد آمد.
این بازی با گرافیک بهتر و کنترل بهبود یافته تری نسبت به نسخه ی X360 خواهد بود و چند اینترفیس جدید را نیز داراست
![]()
همانطور كه از اول پيش بيني ميشد ME مال مي 2008 براي PC انتشار خواهد يافت.در نسخه اي كه براي رايانه هاي شخصي انتشار خواهد يافت ميتوان انتظار كنترل بهتر، جلوه هاي بصري پر كيفيت تر، يك ميني-گيم جديد و يك Inventory جديد را داشت بعلاوه آنكه ميتوان از كليدهاي ميانبر (Hot-Key) براي بكارگيري قدرتها و جادوهاي بيولوژيكي استفاده كرد.
در ضمن EA معاهده اي را با Microsoft امضا كرده تا براي نسخه هاي بعد ME به EA كمك كند.
</SPAN>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)