منم در مورد فیرموار شک داشتم بیشتر اما IPV6 داشت داخل پنل و انگلیسی بود. و از کجا سبز بگیرم ؟ مال دیجی هم آبی هست و تنها جایی که با گارانتی 1 ساله معتبر میده.
منم در مورد فیرموار شک داشتم بیشتر اما IPV6 داشت داخل پنل و انگلیسی بود. و از کجا سبز بگیرم ؟ مال دیجی هم آبی هست و تنها جایی که با گارانتی 1 ساله معتبر میده.
من از دیجی کالا با گارانتی 1 ساله گرفتم ، پچکورد سبز بود و نسخه نرم افزار مودم هم یونیورسال
صیح زنگ زدم آزمون گفت سبز نداریم همه آبی هستند
سلام دوستان. میخواستم ftth یا vdsl بگیرم یه چند تا سوال داشتم در مورد اون
1) میخواستم بدونم وضعیت پینگ تو این سرویس چطوری هستش؟ چون زمان های که تو خونه هستم فیفا بازی میکنم (کلا بازی های آنلاین) پینگ برام خیلی مهم هستش.
2) مودم vdsl که وی پی ان ساپورت کنه و قیمتشم خوب باشه میشناسین؟
3) بهترینو به صرفه ترین سرویس ها مال کدوم isp هستش؟ تعرفه های مخابرات و شاتل رو میدیدم خیلی باهم اختلاف قیمت دارن و اصلا قابل مقایسه نیستند.
4) خط سیم کشی خونه به شدت ضعیف کار شده و کاملا نابوده (قبلا adsl داشتم و هر 5 دقیقه تقریبا یه بار قطعی میداد و مجبور شدم ptp بگیرم). الان با این سرویس مشکل قطعی برطرف میشه؟
Last edited by amfouter; 25-09-2019 at 18:43.
سلام
سرویس FTTH منم نصب شد بالاخره چندتا سوال داشتم
یک اینکه پینگ شماهم ساعت 10-11 شب به بعد میره بالا؟ برای من میره بالای 200 حتی دوستام که adsl مخابرات هم دارن همین وضعه
دو اینکه مودم من 8546M هست این مودم پورت گیگابیت داره؟
پینگ واسه من خوبه و زیاد نمیشه.
این مودم پورت اولش گیگابیتی هست بقیه 100 مگ
البته با یه روتر معمولی میشه ازش 4 تا پورت گیگابیتی گرفت.
دقیقا واسه منم تو این تایم پینگ میره بالای 200.الان 2 ماهه وضعیت همینه و اصلا هم تغییری نکرده.تا 1 شب همینجوریه بعد یه هو درست میشه
همین مشکل برای من هم پیش میاد
ساعت 10 تا 1 نصف شب 70 میلی ثانیه میاد رو پینگ تایم
مودمتون هم 1 پورت گیگابیت داره تا اونجایی که من می دونم مدل hg8245h چهار تا پورت گیگابیت داره مدل شما 1 دونه
یک مدل مودم هم یوتل داده بیرون جدیدا کسی از دوستان استفاده کرده از مودم یوتل ؟ قیمتش هم 450 هست تو فروشگا های آنلاین. مشخصاتش دقیقا شبیه همین مدل های هواوی هست
مال من مدلش دقیقا اینه و 4 تا پورت گیگابیت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم مدل hg8546h دوستمون بود از مودم شما تو دفتر داریم هر چهار تا پورتش گیگابیت هست پارسال مخابرات فایبر هوم میاورد به نظرم بهتر از این مودم های هواوی هست که جدیدا آورده تنها برتری مودم هواوی پورت یو اس بی و fttp هست. تو برد وای فای و کیفیت اتصال وای فای و نرم افزار مودم فایبر هوم بهتره کیفیت بدنه هم برای مدل هواوی خیلی پایین تر از فایبر هوم هست.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)