تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 755 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

راهنمایی خرید پرينتر جوهرافشان چندكاره زیر 100 تومان

--------------------------------------------------------------------------------

سلام دوستان
    من میخوام برای یک آموزشگاه پرینتر و اسکنر بگیرم زیر 100 تومان هم میخوام هزینه کنم اسیکنر میخوام جون باید عکس شاگردان رو اسکن کنم و بغصی اوقات هم ممکنه عکس در ابعاد a4 رنگی پرینت بگیرم و بیشتر هم پرینت سیاه سفید میگیرم اونم نه زیاد مثلا فرمی با کارت امتحانی چیزی بخوام از سیاه سفید پرینت میگیرم
    اول آیا پرینتر و اسکنر جداگانه بخرم بهتره اگه هست لطفا مدل و مشخصات و قیمت رو بگین همینطور گارانتی
    دوم آیا اسکنر ccd زیر 60 -70 تومان داریم اگرم کمتر شد بهتر
    سوم اگر پرينترهاي جوهرافشان چندكاره که اسکنر داره بگیرم چی این با صرفه تره با جدا جدا دستگاه ها رو بگیرم
    من خودم چند مدل پرينترهاي جوهرافشان چندكاره دیدم
    HP F2280 = 65000
    Canon Pixma MP-140 =68000 تومان ‌‌
    HP F2235 = 62000 تومان ‌‌
    Canon Pixma MP-190 = 79000 تومان ‌‌
    نظرتون راجب این 4 مدل بالا چی بود کدام بهتره آیا مدل دیگه هست پیشنهاد بدین
    در ضمن هزینه های بعدی برام مهم مثل خرید کاتریج با شارژش
    در کل هر برندی که کارایی بهتر و هزینه های لوازمش ارزون تر یاشه رو معرفی کنید
    الان پیش خودتون میگید میگه چقد میخوای پول بدی این همه چیز میخوای با هم
    در ضمن یک مشکل مهم که به پرینترهای جوهرافشان وارد هست اینه که باید بطور مداوم ازشون استفاده بشه...مثلا اگر دوسه هفته هیچ پرینتی نگیری احتمالش زیاده که جوهرت خشک بشه و مجبور بشی کارتریج جدید بگیری ... مثلا من خودم کارهام اینطور هست که ممکنه یکماه هیچ پرینتی نداشته باشم و سرماه یکدفعه بخوام 300 صفحه پرینت بگیریم اونوقت هست که میری سراغ پرینتر و میبینی کار نمیکنه و جوهرش خشک شده ...از طرفی اگر بخوای الکی پرینت بگیری تا جوهرت خشک نشه رسما یعنی اینکه داری پولت رو میریزی دور ...

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با خرید جوهرافشان میدونی چه اتفاقی میفته ؟
    یکدوره تا زمانی که جوهر داره ازش بخوبی استفاده میکنی و موقعی که جوهرش تموم شد اونموقع میفهمی که شارژ کردنش هم فایده ای نداره و باید کارتریج نو براش بخری و میبینی کارتریجش به اندازه ی قیمت خود دستگاه (البته یه کم کمتر) هستش ...
    شما پولت رو جمع کن و هر وقت که پول بیشتری داشتی اونموقع یک دستگاه خوب بخر ....
    یا وام بگیر!
    خلاصه با 100 تومن دستگاه جالبی نمیتونی بخری ...
    اصلا 1 سوال دیگه ارزون ترین و کم خرج ترین پربنتر لیرزی رنگی چنده که ارزش خریدن برای کارمن رو داشته باشه همین طور ارزون ترین لیزری سباه سفید
    در ضمن ارزون ترین اسکنر هم بگین
    دوستان لطفا نام برند ومدل رو بگین
    Last edited by mpeg; 06-06-2009 at 23:29.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حداقل بیشتر توضیح بدین میگین جوهر افشان نگیر پیشنهاد رو بگین
    در ضمن مگه من با این بودجه کم چاره ای به جز جوهر افشان دارم
    پرینتر جوهر افشان فقط جوهر های کارخونه درست کار میکنند بعد شارژ پشت سر هم ایراد میدند.در ضمن برای تحقیق بیشتر میتونی به این سایت مراجعه کنی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از parsa205 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من يك مشكل دارم با پرينتم و اون اينه كه وقتي كه پرينت ميگيرم حاشيه ها رو طبق تنظيمات برنامه word انجام نميده .
    مثلا حاشيه ها رو من اينطوري تنظيم كردم : بالا 3 cm ، پايين 2.5 cm ، چپ 2 cm و راست 3 cm ولي وقتي پرين ميگيرم حاشيه هايي كه روي كاغذ بعد از پرينت هست اينطوره : بالا 2.7 cm ، پايين 4.1 cm ، چپ 2.7 cm و راست 2.8 cm !

مي خام بدونم كه دليلش چيه ؟ مخصوصا اين تفاوت زياد در سمت چپ و پايين كاغذ ؟ چون براي كاري كه من ميخوام حاشيه ها بايد حتما دقيق باشند .

البته در تنظيمات پرينتر در موقع چاپ كاغذ را A4 گذاشتم و پرينتر هم hp 2035 هست .
    اولا برنامه MS-Word اونقدر دقیق نیست که حاشیه ها رو چند سانت تنظیم کردی رو کاغذ هم همونو بده در ضمن اندازه کاغذ های A4 رو هم چک کن ببین دقیق هستش...

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

اصلا 1 سوال دیگه ارزون ترین و کم خرج ترین پربنتر لیرزی رنگی چنده که ارزش خریدن برای کارمن رو داشته باشه همین طور ارزون ترین لیزری سباه سفید
    در ضمن ارزون ترین اسکنر هم بگین
    دوستان لطفا نام برند ومدل رو بگین

HP 1005 قیمتش 95 تومن هست ...
    درضمن از من یک نصیحت هیچوقت دنبال ارزونترین نباش (در مورد همه ی اجناس و حتی اگر به اندازه ی کافی پول نداشتی) چون بعدا کلی هزینه های جانبی رو دستت میذاره ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اولا برنامه MS-Word اونقدر دقیق نیست که حاشیه ها رو چند سانت تنظیم کردی رو کاغذ هم همونو بده در ضمن اندازه کاغذ های A4 رو هم چک کن ببین دقیق هستش...
    اين كه نميشه تمام دنيا دارن با word كار ميكنن

بله اندازه كاغذ A4 هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه pkr_legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    من یه پرینتر می خوام که رنگی باشه و کیفیت خوبی داشته باشه،چند کاره هم باشه خوبه ولی زیاد مهم نیست
    قیمتش تا 180 تومن اینا باشه.
    بعد راجع به پرینتر های لیزری رنگی یه سؤال داشتم که دقیقا" قیمت کارتریج هاشون چنده چند تا کارتریج دارن و به صرفه هستن برای پرینت نسبتا" کم؟

با تشکر
    راستی نظرتون درباره ی Canon MP-540 چیه؟

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقا یه برنامه ای چیزی نمیشناسین که نشون بده که داخل کارتریج هنوز جوهز هست یا نه مدل پرینتر epson r290
    زاستیتش مشکل اینجاس که میگه کارتریج سیاه تموم شده ولی من 10 صفحه هم پرینت نکردم حالا میخوام ببینم مشکل از اینه یا پرینتر خرابه بعد قیمت کارتریج هاشون چنده اینم مدلش T0821
    سلام فکر نکنم برنامه جدا وجود داشته باشه این برنامه ای رو که می خوهید تو درایور پرینتر رو که نصب کردید موجود هست.
    در ضمن این برنامه ها طرز کار شون به این صورت هست که بر اساس تعداد پرینت که گرفتین مقدار جوهر رو تخمین می زنه به قول یکی از دوستانم توی کارتریج که شناور نگذاشتن تا مقدار جوهر رو نشون بده پس همیشه امکان خطا و اشتباه وجود داره و ممکنه مقدار جوهر داخل کارتریج رو از مقدار واقعی کمتر یا بیشتر نشون بده.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حداقل بیشتر توضیح بدین میگین جوهر افشان نگیر پیشنهاد رو بگین
    در ضمن مگه من با این بودجه کم چاره ای به جز جوهر افشان دارم
    سلام
    این ها تجربه بنده در طول مدتی هست که از دو پرینتر لیزری سیاه سفید و یک پرینتر سه کاره رنیگ جوهر افشان استفاده کردم.
    اول از همه باید بگم که بر خلاف تصور اکثر دوستان پرینتر جوهر افشان هزینه بسیار کمی داره و اصلا هزینه بسیار بالایی نداره البته اگه درست انتخاب کرده باشید.
    هزینه شارژ پرینتر جوهر افشان به این صورت هست که شما یک بار کیت شارژ رو می خرید به دلیل وجود یک دستگاه هواگیری داخل اون که حدود 8 تومن هست از اون به بعد جوهر ها رو می خرید و خودتون شارژ می کنید.
    هزینه هر جوهر 100میلی 4 تومن که اگه یه پرینتر داشته باشید که چهار رنگ سیاه و قرمز و زرد و آبی داشته باشه میشه 4 تا 4 تومن که میشه 16 تومن.
    حالا توجه داشته باشید در هر بار شارژ شما فقط 2 میلی جوهر به هر کدام از رنگ ها می ریزید که تقریبا 50 بار با هر رنگ رو می تونید شارژ کنید.
    آیا به صرفه است یا نه؟ این رو هم بگم با هر کارتریج پر (منظور سیاه سفید و رنگی) 200 تا 300 صفحه متن می تونید بزنید.
    در ضمن شارژ اون هم خیلی ساده است و بعد از یاد گرفتن طریقه اون می تونید در عرض 5 دقیقه کارتریج ها رو شارژ کنید.
    در ضمن مدل هایی هستم که شما با استفاده از تانک های جوهری که به اون وصل می کنید دیگه نیازی به شارژ ندارید مثلا یه مدل ایپسون چند کاره که قیمت اون 60 تومن هست قیمت تانک ها هم 50 تومن و مستقیما بعد از تموم شدن جوهر ، جوهر رو تو تانک می ریزید که این هم خیلی ساده هست.
    در مورد پرینتر لیزری باید عرض کنم که نوع رنگی اون ها اگر بخواهید درست حسابی واستون کار کنه باید قیمت بالای 500 تومن بدید وگرنه بقیه ارزش نداره و همچنین شارژ اون ها بسیار گرونتر و همچنین خیلی دشوار هست و کار هر کسی نیست مثلا شارژ هر کارتریج رنگی اون ها از 12 تومن تا 20 تومن متغیر هست.
    که می تونید تا 2000 صفحه با اون متن بزنید.

در مورد چند کاره هم توصیه بنده اینه که شما توجه کنید تو همه چیز این جوری هست که وقتی یه چیزی همه فن حریف ساخته می شه همه کاره و هیچ کاره هست شما سعی کنید پرینتر و اسکنر جدا بگیرد چون عملکرد اون ها بهتر هست.
    ولی توصیه من برای شما این هست که اگه پرینت رنگی براتون مهم نیست یه لیزری سیاه و سفید و یه اسکنر معمولی بخرید خیلی به صرفه تر هست.
    گول این چند کاره ها رو نخورید.

11. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با خرید جوهرافشان میدونی چه اتفاقی میفته ؟
    یکدوره تا زمانی که جوهر داره ازش بخوبی استفاده میکنی و موقعی که جوهرش تموم شد اونموقع میفهمی که شارژ کردنش هم فایده ای نداره و باید کارتریج نو براش بخری و میبینی کارتریجش به اندازه ی قیمت خود دستگاه (البته یه کم کمتر) هستش ...
    شما پولت رو جمع کن و هر وقت که پول بیشتری داشتی اونموقع یک دستگاه خوب بخر ....
    یا وام بگیر!
    خلاصه با 100 تومن دستگاه جالبی نمیتونی بخری ...
    این درسته که بعد از یه مدت کارتریج جوهر افشان کار نمی کنه و قیمت اون هم گرون هست ولی به اندازه یه پرینتر نیست قیمت کارتریج سه رنگ حدودا20 تومن و سیاه هم در همین حدود ولی خوب بهتره این رو هم بگید بعد از چه مدت خراب میشه؟
    بابا ماشین و ساختمان هم یه عمری داره چه برسه به کارتریج من که دو سال و نیم هست که دارم استفاده می کنم تا حالا هم شارژ کردم و هیچ مشکلی به وجود نیامده.
    درضمن مگه این اشکالات تو پرینتر لیزری وجود نداره:
    یه روز درام خراب میشه یه روز مگنت اشکال پیدا میکنه یه روز فوم رولر یه روز بلید پاره می شه که اگه خوش شانس باشی تو بازار اون ها رو پیدا کنی قیمت هرکدوم از اون ها 6 الی 8 تومن هست در ضمن برای پرینتر های تازه ای که خودش هم خیلی ارزون هستند اگه به غیر از درام یکی از اون قطعات خراب بشن باید یه کارتریج نو بخری چون عمرا نمی تونی قطعاتش رو پیدا کنی. که کارتریج هم از 50 الی 60 تومن متغیره.
    تازه بعد از 3 سال استفاده یهو می بینی که پرینتر کار نکرد می بری پیش سرویسکار می گه لیزرش خراب شده 80 تومن پول لیزر هست ( دقیقا مشکلی که برای من با پرینتر لیزری 1200 hp پیش اومده)
    اون وقته که پرینتر رو بی خیال می شی و یه پرینتر نو می خری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •