یعنی چی که می شه تغییر داد؟! یعنی می شه زیادش کرد؟!! (که البته بسیار بسیار بعیده!)
یعنی چی که می شه تغییر داد؟! یعنی می شه زیادش کرد؟!! (که البته بسیار بسیار بعیده!)
بله روی حالت پیش فرض روی 13.5x هست ولی تا 20x قابل تغییره اگه بازم شک داری مشکلی نیست عکس میذارم
من پست های قبلی رو نخوندم ، شما آنلاک کردی یا خودش این طوری شد؟! شک که نه ، حرف شما برای ما سنده!![]()
دلیل تعجبم هم این هست که چیز مرسومی نیست!
نه من اولین دفعه که داخل بایوس شدم دیدم دومین گزینه cpu clock ratio هست
مشکل من با مادر بورد قبلیم (abit an52v ) این بود که تغییرات فرکانس سی پی یو داخل cmos ذخیره نمیشد یعنی بعد از تغییر دادن HT و بوت شدن ویندوز در عین ناباوری می دیدم که فرکانس برگشته رو حالت DEFAULT
خب منم میدونم چیز مرسومی نیست و گرنه به عنوان نکته ی جالب نمیگفتم که
اینم دو تا عکس از بایوس
اینم یه عکس از CPU-Z که multiplier رو از 13.5 به 14.5 اوردم فرکانس هم از 2700 اومده رو 2919
راستی یه سوال ht link من زیاد نیست؟
خوب چیز زیاد دور از انتظاری نیست
مثلا اکثر بردهای با چیپ X58 یک مقدار امکان مانور دادن روی مالتیپلایر پردازنده I7 920 را دارند البته جزیی که بخاطر تغییراتی هست که در بایاس اعمال شده در حالی که 920 دارای مالتیپلایر قفل هست ولی این که مادربردی با این قیمت یک چنین قابلیتی داشته باشه خوب این جالب هست!!!
این مدل هم احتمالا مشمول همون قاعده میشه
HT FRQUENCY هم زیاد نیست چون تا 2600 جا داره
مالتی پلایر را بذارش روی 15 تا فرکانس روی 3 باشه
clock ratio از 5x تا 35x قابل تغییره
تا 15.5x میتونم بالا بیارم ولی بیشتر از این با محاسباتی که داشتم پاورم کم میاره
![]()
Last edited by wonderful; 20-03-2010 at 13:31.
اگر مالتیپلایر از 5 تا 35 باز هست که خیلی خوبه و شما جای مانور زیادی داری!!
البته تا همین مقدار هم کارایی سیستم افزایش محسوسی را تجربه می کنه ولی اگر واقعا در اورکلاک به دنبال سرعت و پرفرمنس با هم هستی راهش این هست که FSB را از 200 به بالا ببری و مالتیپلایر را کم کنی
ضمن اینکه باید فرکانس مسیر HT را هم به حدود 2600 برسونی و همینطور فرکانس رمها را هم حدود همون مقدار 800 قرار بدی
اینطوری واقعا افزایش کارایی بیشتر میشه
برای اینکه بیشتر در جریان قرار بگیری می تونی تنظیمات را بصورت زیر در بیاری :
CPU RATIO : 10X
FSB : 300
HT RATIO : 8X
SET MEMORY CLOCK : MANUAL
MEMORY CLOCK : 2.66
اگر رم شما فرکانس 800 هست که آخرین گزینه همون هست که نوشتم ولی اگر فرکانس 667 هست گزینه آخر به 2.2 یا کمتر تغییر می کنه
ولتاژها هم به احتمال زیاد نیازی نیست که تغییری داشته باشند ولی اگر سیستم نا پایدار بود تغییرات زیر را هم می تونید در اون بخش بدین :
SYSTEM V CONTROL : MANUAL
VCORE : 1.420
D RAM VC : +0.06
DDR VTT : +0.04
NB VC : +0.07
CPU NB VIDC : +0.09
Last edited by ess_1362; 20-03-2010 at 17:44.
ممنون ولی به این نکته توجه کنید که پاور من 380w هست و فن cpu هم استوک و جیب من هم تا بعد از عید خالی
با این اوصاف بازهم جواب میده؟
در هر صورت انجام میدم و میام نتیجه رو میگم
بدون افزایش ولتاژ هم احتمال زیاد جواب میده چون افزایش فرکانس پردازنده همون مقدار هست که الان سیستم شما داره
فقط پهنای باند انتقال اطلاعات را بیشتر کردیم
سلام به همگی
میشه برای همیشه سیستم رو اور کلاک کرد به اندازه 10% برای cpu E6500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)