تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 266 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فعلا که ظاهرا خوبه،کیبورد هم مشکلی نداشتم و بنظرم خوبه....ارتباط گوشی با لپت تاپ را متوجه نشدم،گوشی سیستم عامل و کاربردش چیز دیگه هست و لپ تاپ چیز دیگه!!!!نگاه کردم باطری یکجاییش زده 4100 میلی آمپرساعت،یکجا هم زده 4400 و ساخت کره...
    ممنون از راهنماییتون آخه تا اونجا که میدونم لنوو از لحاظ کیفیت قطعاتی که به کار میبره به ترتیب مرغوبیت وعمر مفید به این صورته که ،thinkpad باکاربری اداری صنعتی اول وبعد از اون سری ideapad مثل همین z510 وسری essential که g510 هم از این خانواده هست در رده آخر کیفی قرار می گیرن(منظور این نیست که بی کیفیته ، کیفیت ساخت کمتری نسبت به بقیه داره) ، بنده بیشتر سوالم از این بابت بود که کیفیت ساختش چقدر با z510 اختلاف داره، ضمنا منظورم از باتری همینجور که جنابعالی فرمایش کردین اینه که جای تعجب داره گوشی که کاربرد با مصرف پایین تری داره در مقابل لپ تاپ با این حجم کار باتری گوشی مثلا 2500 میلی آمپری اما این جور که من در سایتهای فروش دیدم زده بودن 2200 میلی آمپر ، که البته بنا به گفته شما اونا اشتباه زدن
    بازم ممنون

2. 2 کاربر از bahar1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

اگه خواستید عکس باتری را بگذارم
    اگه بخایید واقعی نکاه کنید؛همین سری Z هم ایرادات عجیب و غریبی داشته که بعضی از بچه ها گفتند و سری G هم مسلماعاری از خطا نیست و حتما ایراد داره،من دقیقا توی یکی از مغازه های یک مورد مرجوعی Z510 دیدم که طرف میگفت موقع اجرای نرم افزار و پحتی خش فیلم هم یک دفعه،برنامه و فیلم قطع میشه و میگفت اشکال شاید از گرافیکش هست که سوییچ میکنه(من خودم درست متوجه نشدم ولی تونست لپ تاپش را با یک Z نو دیگه تعویض کنه)
    دقیقا مشابه همین باتری در سایت مرجه نوت بوک چک
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مدلی که من خریدم حالا راحت 1.980 هم گیر میاد!!!!

شما میتونید نمونه اش را توی مغازه ها ببنید،بنظرمن که نسبت به اختلاف قیمت اصلا برتری خاصی نداره!!!!
    Last edited by aminkhan2014; 21-08-2014 at 15:04.

4. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگه خواستید عکس باتری را بگذارم
    اگه بخایید واقعی نکاه کنید؛همین سری Z هم ایرادات عجیب و غریبی داشته که بعضی از بچه ها گفتند و سری G هم مسلماعاری از خطا نیست و حتما ایراد داره،من دقیقا توی یکی از مغازه های یک مورد مرجوعی Z510 دیدم که طرف میگفت موقع اجرای نرم افزار و پحتی خش فیلم هم یک دفعه،برنامه و فیلم قطع میشه و میگفت اشکال شاید از گرافیکش هست که سوییچ میکنه(من خودم درست متوجه نشدم ولی تونست لپ تاپش را با یک Z نو دیگه تعویض کنه)
    دقیقا مشابه همین باتری در سایت مرجه نوت بوک چک
    مدلی که من خریدم حالا راحت 1.980 هم گیر میاد!!!!

شما میتونید نمونه اش را توی مغازه ها ببنید،بنظرمن که نسبت به اختلاف قیمت اصلا برتری خاصی نداره!!!!
    دوست عزیز از اطلاعات وعکس هایی که گذاشتید ممنون ، همونطور که عرض کردم شما درست می فرمایید متاسفانه اطلاعات درباره باتری g510 ناقصه البته از حق نگذریم تعداد کسانی هم که z510 دارن خیلی بیشتر از g510 است توی همین انجمن تاپیک g510 اصلا فعالیتی نداره ای کاش عزیزانی که این لپ تاپو دارن بیشتر تجربیاتشونو می گذاشتن ، ببخشید که من زیاد سوال می پرسم به نظر شما دوستان از بین کانفیگهای زیر کدوم ارجحیت داره
    z510
    cpu:i5 4200m
    ram : 6gig
    hard : 1t
    vga:gt740
    قیمت:2.070
    1سال گارانتی
    ==========
    g510
    cpu:i7 4700 mq
    ram:6gig
    vga:4GIG 8750
    hard 1t
    قیمت :2.120
    با دوسال گارانتی
    آیا سی پیو i7 4700 می تونه به کمک گرافیک بیاد وتوانشو بیشتر از gt 740 موجود در z510 بکنه
    خیلی ممنون از همه دوستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز از اطلاعات وعکس هایی که گذاشتید ممنون ، همونطور که عرض کردم شما درست می فرمایید متاسفانه اطلاعات درباره باتری g510 ناقصه البته از حق نگذریم تعداد کسانی هم که z510 دارن خیلی بیشتر از g510 است توی همین انجمن تاپیک g510 اصلا فعالیتی نداره ای کاش عزیزانی که این لپ تاپو دارن بیشتر تجربیاتشونو می گذاشتن ، ببخشید که من زیاد سوال می پرسم به نظر شما دوستان از بین کانفیگهای زیر کدوم ارجحیت داره
    z510
    cpu:i5 4200m
    ram : 6gig
    hard : 1t
    vga:gt740
    قیمت:2.070
    1سال گارانتی
    ==========
    g510
    cpu:i7 4700 mq
    ram:6gig
    vga:4GIG 8750
    hard 1t
    قیمت :2.120
    با دوسال گارانتی
    آیا سی پیو i7 4700 می تونه به کمک گرافیک بیاد وتوانشو بیشتر از gt 740 موجود در z510 بکنه
    خیلی ممنون از همه دوستان
    G قیمت گرون بهت دادن من مدل با 8 G رم و همین پردازنده و گرافیک 2G R7 (قویتر ازاین مدله)خریدم 2میلیون با گارانتی یکساله حالا 20 تومن هم ارزون شده..قبلا هم گفتم پول بابت گرافیک 4 به گفته اکثریت علکیه،چون در اکثر کاربری ها زیاد فرقی با 2 نداره..اگه همین 2 مدل هست با این قیمت شما، من Z را ترجیح میدهم وگرنه توی بازار واقعی با مدلهایی که من دیدم G به قیمت 1.980 گیر میارم ...اگه مرجعت دیجی کالا هست که از همه جا دندون گرد تره...کدام شهر هستین؟

7. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

G قیمت گرون بهت دادن من مدل با 8 G رم و همین پردازنده و گرافیک 2G R7 (قویتر ازاین مدله)خریدم 2میلیون با گارانتی یکساله حالا 20 تومن هم ارزون شده..قبلا هم گفتم پول بابت گرافیک 4 به گفته اکثریت علکیه،چون در اکثر کاربری ها زیاد فرقی با 2 نداره..اگه همین 2 مدل هست با این قیمت شما، من Z را ترجیح میدهم وگرنه توی بازار واقعی با مدلهایی که من دیدم G به قیمت 1.980 گیر میارم ...اگه مرجعت دیجی کالا هست که از همه جا دندون گرد تره...کدام شهر هستین؟
    حقیقتش ظاهر g510 نسبت به مدلهای مشابه خیلی ساده میاد ، بنده حدود 10 دقیقه باهاش کار کردم اصلا تمام سطحش لکه گرفته بود نمیدونم دست چرب روش بوده یا کلا لکه خیلی میگره ، حالا کاری به سایزش ندارم (یاده لپ تاپای قدیمی که ضخامت زیاد داشتن افتادم) گوشه سمت راست بین دولبه کیبورد ودکمه پاور یکم فشاردادم احساس کردم بیشتر فشار بدم فرومیره ، نمیدونم طبیعیه یا این مدل اینجوری بوده ، فروشنده هم میگفت کیفیت ساخت میخوای یا ایسوز بگیر یا اچ پی که من کاری به حرفش ندارم این قیمته اهواز هست البته با گارانتی دوساله ، ضمنا سی پیو g که گفتم i7 هستا شاید به خاطراینه اختلاف قیمت، خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من z510 رو خریدم امروز
    روش ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور هاشو هم از خود سایت لنوو دانلود کردم
    فعلا که هیچ مشکلی باهاش نداشتم
    برای تست هم بازی watch dogs رو نصب کردم بدون هیچ لگی آورد بالا
    در کل من که از خریدم راضیم
    و به نظرم انتخاب بین z510 و g510 کاملا سلیقه ای هست

10. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من واچ داگز رو که بازی میکنم دمای cpu میره حداکثر تا 80 . گرافیک هم 70 میشه . نمیدونم ضرر داره یا نه . مال بقیه هم به همین دما میرسه ؟

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

من واچ داگز رو که بازی میکنم دمای cpu میره حداکثر تا 80 . گرافیک هم 70 میشه . نمیدونم ضرر داره یا نه . مال بقیه هم به همین دما میرسه ؟
    سلام

برای بازی کردن 80 طبیعیه و بالاتر هم میتونه بره اما خوب در دراز مدت ضرر داره

13. 2 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

خیلی ممنون از همه دوستان
    تا جایی که من میدونم cpu ربطی به کارت گرافیک جانبی نداره

بعضی از پردازشها فقط از cpu و بعضی از گرافیک استفاده میکنن. اگه منظور نرم افزارهای گرافیک باشه مثلا مبدلهای ویدیو ، انتخاب بر عهده خودمون هست که از گرافیک استفاده کنیم یا cpu
    ( در کار گرافیکی، سرعت یک کارت گرافیک خوب یا متوسط بیشتر از بهترین cpu هاست! و پیشنهاد میشه )

در بازی ها هم ( که با کارت گرافیک جانبی انجام میشن ) گرافیک و cpu کار خودشون رو مجزا انجام میدن و معمولا گرافیک کم میاره نه cpu .
    در کل برای cpu زیاد حساس نباشین ، فعلا خیلی از کاربردها نیازی به i7 ندارن که بگیم سرعتش دو برابره i5 باشه ! من با i5 هیچوقت برنامه و بازی ها رو ندیدم بیشتر از 50 درصد استفاده کنه.
    کندی سیستمها هم بیشتر بخاطر هارد هست و البته تنظیمات پاور آپشن.

15. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت varc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

حقیقتش ظاهر g510 نسبت به مدلهای مشابه خیلی ساده میاد ، بنده حدود 10 دقیقه باهاش کار کردم اصلا تمام سطحش لکه گرفته بود نمیدونم دست چرب روش بوده یا کلا لکه خیلی میگره ، حالا کاری به سایزش ندارم (یاده لپ تاپای قدیمی که ضخامت زیاد داشتن افتادم) گوشه سمت راست بین دولبه کیبورد ودکمه پاور یکم فشاردادم احساس کردم بیشتر فشار بدم فرومیره ، نمیدونم طبیعیه یا این مدل اینجوری بوده ، فروشنده هم میگفت کیفیت ساخت میخوای یا ایسوز بگیر یا اچ پی که من کاری به حرفش ندارم این قیمته اهواز هست البته با گارانتی دوساله ، ضمنا سی پیو g که گفتم i7 هستا شاید به خاطراینه اختلاف قیمت، خیلی ممنون
    دوست عزیز منم موقع خرید خیلی این دو مدل و مقایسه کردم
    اینکه کیفیت ساخت z510 بالاتر از g510 هست که دیگه واااااااضحه(اون مشکلاتی که میفرمایید تو g بود و منم دیدم ولی z خیلی بهتره...)
    حدود نصف روز با g510 .فتوشاپ 6 کار کردم ....با اینکه ویندوز تازه بود و درایورا کامل نصب شده بود...ولی هی از برنامه خارج میشد...ولی z510 اوووووف نمیگه و خیلی روانتره تو فتوشاپ و اتوکد و تری دی مکس

اینارو نمیگم که بنا رو بذارین رو حرفای من و فردا روزی اگه z510 گرفتین و خوشتون نیومد منو نفرین کنین...فقط میگم یعنی امروزه روزهیچ دستگاهی بی عیب نیس...اینکه بعضی دوستان میان میگن z510 خوب نیست و فلان....

و پیشنهاد میکنم به صفحه مات z510 هم توجه کنین...اوایل فک میکردم اشتباه کردم که صفحه نمایش و به زیبایی و سخت افزار خوب فروختم ولی با درست کردن تنظیمات گرافیک اینتل ...میتونم بگم چیزی از براقها کم نداره

امیدوارم بهترین انتخابو داشته باشین

17. این کاربر از varc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •