تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 278 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

به نظرتون زنگ بزنیم همه با هم به گارانتی سازگار یا اواژنگ بگیم این لبتاپ رو بیاره تاثیری داره در تسریع این کار ؟؟؟؟

من میخوام زنگ بزنم فردا سازگار بگم وارد کنه شما ها هم زنگ بزنید اونوقت مطمئنا زودتر میاره البته اواژنگ به نظرم با اونکه گارانتی مزخرفیه از نظر پشتیبانی ولی اگه بگیم بهش میاره

2. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

یه امتحانی بکنیم....می ارزه........ولی در کل.....صد در صد باید بخریمش.......اگه نخریمش نا مردیم (شوخی)......شانس اوردی asus n550jv یا n56jr نخواستیم بگیریم.....و گرنه یک حالی ازمون گرفته میشد بیا و تماشا کن

4. 2 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

من که شخصا همه جام میسوخت اونم با این شخصیتی که من دارم باور کن افسرده میشدم

6. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز دقیقا از پیغامی که میده به انگلیسی یک اسکرین شات بگیر یا دقیقا اون متنو بنویس تا من تو فرومای خارجی مطرح کنم ببینم باید چه کار کرد

خوب یک جستجو کردم ببین با این روش مشکلت حل میشه :
    1-برنامه Camera را باز کن
    2-کلید Windows+C را بزن تا صفحه ای در سمت راست باز بشه بعد روی Setting کلیک کن و بعد روی Permission کلیک کن
    3-این گزینه Allow this app to access your: Webcam and Microphon را فعال یا ON کن
    4-ALT+F4 بزن تا برنامه Camera بسته بشه و دوباره بازش کن

احتمالا مشکل حل بشه اگه نشد پیغامی که میده را دقیقا اسکرین بگیر تا بهتر بشه راهنماییت کرد
    ممنون دوست عزیز
    به همین روش عمل کردم مشکل حل شد
    الان سه تا مشکل دارم ممنون میشم هر کدوم از دوستان که میتونید راهنماییم کنید
    1- امکان غیر فعال کردن تاچ صفحه هست؟
    یه کلاس نرم افزار می رم استاده میخواد توضیح بده با دست روی صفحه اشاره میکنه فلش موس می‍‍پره جای دیگه یا کلیک می کنه کل زحمتام به باد میره
    2 - از دوتا usb سمت چپ دستگاه یکیش دائم برق داره حتی وقتی دستگاه خاموشه (برای شارژ گوشی یا تبلت یا ...)
    می خوام ببینم میشه وقتی دستگاه خاموشه برقش قطع بشه؟
    بعضی وقتا هارد یا کول پد بهش وصل میکنم سیستم رو که خاموش میکنم usb رو از پورت جدا نمیکنم کول پد یا هارد همینجوری روشنه
    3 - وقتی از control panel توی windows update روی check for update کلیک میکنم بعد چند دقیقه جست و جو این پیغام میاد و تا الان نتونستم هیچ آپدیتی برا سیستم بگیرم
    چطوری مشکلش رو حل کنم؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دوست عزیز شما تاچ رو نمی تونی خاموش کنی اگه لازم نداشتی باید از همون اول فکر مکیردی حالا به معلمت بگو دست نزنه

usb از مادبورد جوری طراحی شده که برق داشته باشه و شما بطور دستی نمی تونی خاموشش کنی

ویندوزت هم ابدیت نمیشه به دلیل اینکه اصل نیست با سرعت اینترنت پایین هست connect نمیشه به سرور ( من که ابدیت نمی کنم کلا و ندیدم کسی تو ایران ابدیت کنه که چی بشه )

خودت رو دگیر این جور مسائل کوچیکی نکن از لبتاپت لذت ببر بشین بازی کن حال کن فکر خاموش کردن تاچ و... هم نباش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما تاچ رو نمی تونی خاموش کنی اگه لازم نداشتی باید از همون اول فکر مکیردی حالا به معلمت بگو دست نزنه

usb از مادبورد جوری طراحی شده که برق داشته باشه و شما بطور دستی نمی تونی خاموشش کنی

ویندوزت هم ابدیت نمیشه به دلیل اینکه اصل نیست با سرعت اینترنت پایین هست connect نمیشه به سرور ( من که ابدیت نمی کنم کلا و ندیدم کسی تو ایران ابدیت کنه که چی بشه )

خودت رو دگیر این جور مسائل کوچیکی نکن از لبتاپت لذت ببر بشین بازی کن حال کن فکر خاموش کردن تاچ و... هم نباش
    درمورد غیر فعال کردن تاچ صفحه فک نکنم که نشه، یادمه یه جا خوندم که میشه ولی یادم نیس کجا بود و راهش چطور بود ولی انگار میشه!
    درمورد آپدیت هم من الان خودم ویندوز 8.1 غیر اورجینال از سافت 98 دانلود و نصب کردم توو لپ تاپم و همه آپدیت ها رو درصورت وجود میگیرم و نصب میکنم! هم موقع بدون وی پی ان و هم زمانی که با وی پی ان وصلم به اینترنت!!! آپدیت ها هم نصب میشن و تغییراتشم میبینم (البته اونایی که تغییرات بزرگین و به چشم میخورن، نه هر تغییرات ریز، چون حرفه ای آنچنان نیستم که برم هر سوراخ سومبه ویندوز رو بگردم :-) )

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    به همین روش عمل کردم مشکل حل شد
    الان سه تا مشکل دارم ممنون میشم هر کدوم از دوستان که میتونید راهنماییم کنید
    1- امکان غیر فعال کردن تاچ صفحه هست؟
    یه کلاس نرم افزار می رم استاده میخواد توضیح بده با دست روی صفحه اشاره میکنه فلش موس می‍‍پره جای دیگه یا کلیک می کنه کل زحمتام به باد میره
    2 - از دوتا usb سمت چپ دستگاه یکیش دائم برق داره حتی وقتی دستگاه خاموشه (برای شارژ گوشی یا تبلت یا ...)
    می خوام ببینم میشه وقتی دستگاه خاموشه برقش قطع بشه؟
    بعضی وقتا هارد یا کول پد بهش وصل میکنم سیستم رو که خاموش میکنم usb رو از پورت جدا نمیکنم کول پد یا هارد همینجوری روشنه
    3 - وقتی از control panel توی windows update روی check for update کلیک میکنم بعد چند دقیقه جست و جو این پیغام میاد و تا الان نتونستم هیچ آپدیتی برا سیستم بگیرم
    چطوری مشکلش رو حل کنم؟

ممنون
    برای غیر فعال کردن تاچ اون گزینه ای که توی عکس زیر هست را از توی device manager برو و disable کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنون از همه
    آپدیت رو خودمم زیاد موافقش نیستم میترسم سیستم سنگین بشه یا به هم بریزه کلی نرم افزار طراحی دارم عوض کردن ویندوز و نصب کردنشون مکافاته فقط چون امتحان کردم دیدم نمیشه ذهنمو درگیر کرده بود
    آخه رو ویندوز 7 کرک شده لپ تاپ قبلیم میشد
    در ضمن ویندوز هم اورجیناله و اینترنت هم 1مگ مشکل احتمالا جای دیگست
    غیر فعال کردن تاچ هم من فکر میکردم مثل تاچ پد (موس) با کلید ترکیبی از رو کیبورد بشه قطع و وصلش کرد
    اینجوری که حال نمیده
    استاده اومد دس بزنه میزنم پشت دستش حواسشو جمع کنه کار مردمو خراب نکنه
    بازم ممنون

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
    Last edited by hamid_801; 17-05-2014 at 01:21.

13. 2 کاربر از hamid_801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام بچه ها
    من الان زنگ زدم به نمایندگی آواژنگ شهرمون... گفت که لپ تاپم اومده. و گفت همیشه توی برج یک و دو چون تعداد لپ تاپا زیاده و عید هم تعطیل بوده واسه همین دیر شده.... بعد از پرسیدم مشکلش چی بوده.. گفت ما نمیدونیم ولی رو لپ تاپت نوشته تعمیر شد... حالا امشب یا فردا تحویل اون مغازه ای که ازش خریدم میدنش و منم باید فردا احتمالا برم بگیرمش.. خدا کنه مشکلشو برطرف کرده باشن

فقط یه سوال.... اگه بخواد دوباره واسم ویندوز بریزه چه ویندوزی واسش بریزم؟

بعدش از کجا بفهمم لپ تاپمو خراب تر نکردن؟... یعنی مثلا خدایی نکرده یه قطعه ی نو از لپ تاپو برداشته باشن و دست دوم بزارن !! و کلا از این جور چیزا؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

دیگه اون رو شما نمیتونی بهفمی اینقدر حرفه ای هست که کلا لب تاپ رو با یه توشیبا عوض میکنه بیلگیتس هم نمیفهم ولی دیگه چیزی که بالا سرش نباشی ادم نمیدونه چیکار کردن ویندوز هم اگه اوژنگ تهران درستش کرده احتمال اصل ریختنش زیاده و گرنه کرک شده میریزن

16. این کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •