Device Info
Statistics
ADSL
طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
Device Info
Statistics
ADSL
طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
میرم فقط این اطلاعات رو داره
مثل tp-link مشخصات خط رو نداره
ADSL Connection (DownStream/UpStream) : 10240 / 1535
دوستان. باید التماس کنم که من رو هم کامل راهنمایی کنید؟
اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.
برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.
خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.
اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهتره
ممنون. همه اینها رو خود طرفی که از طرف شرکت adsl اومده بود چک کرد. گفت احتمالا سیم تلفن رو برای ارزون تر شدن از کنار یه سیم برق رد کردند و برای همین نویز افتاده. مودم رو هم برده بود سر خط تلفن تو حیاط چک کرده بود. گفت اونجا مشکلی نداره. بعد گفت سیم باید عوض بشه. حالا طرف راست گفته یا دروغ میگه و اینها رو نمی دونم. شما نمی دونی هزینه تعویض سیمش حدودا چقدر در میاد؟ در کل هزینه سیم و دستمزد برق کار کلا با هم؟
ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!
اینم از شانس ماست!
از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!
هم میتونید دوسیم ورودی به خونه که یکی برای تلفن و یکی برای مودم میره رو به هم اتصال بدین بعد از طریق پریز و دوشاخه متصلش کنید به سیم مخابرات.یا دو طرف سیم ورودی به خونه برای مودم و تلفن رو سوکت بزن و یه دوشاخه 2سوکت دار بخر و به اون متصلش کن و بعد هم در نهایت به سیم مخابرات
احتمالا باید تو همون منو باشه چون جای دیگه ای نیست
حسین جان ممنونم ازت. من که درست متوجه نشدم. فکر کنم بهتره بسپارمش به یه برقکار! میگم نمی دونمی حدودا هزینه اش چقدر میشه؟ متری حساب می کنند؟ اگه آره، متری چقدر حساب می کنند؟
===
راستی یه چیز رو خواستم بگم. شاید مشکلم رو مشخص بکنه! ما موقعی که خط تلفن گرفتیم تا چند مدت (چند ماه) adsl بهمون نمی دادند و می گفتند امکانش رو نداره. بعد خود مخابرات یه نفر رو فرستاد یه دستگاهی به کار بردند (اسمش رو نگفت) که تونستیم adsl بگیریم! یعنی الان از دو تا خط (دو تا واحد) یکیش قابلیت adsl رو داره! برای پایین هم گفتیم. به ما گفتند هزینه اش زیاد میشه. نمی تونیم!! گفتند خواستی برو خونه نفر طبقه بالایی! از اون استفاده کن!
Last edited by siavash2death; 04-03-2014 at 20:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)