تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 754 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
    نمیدونید کجا نوشته؟
    پرش لینک زیاد دارم
    Device Info
    Statistics
    ADSL

طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

Device Info
    Statistics
    ADSL

طبق منو های زیر باید مراحل رو طی کنید تا به تنظیمات برسید
    میرم فقط این اطلاعات رو داره
    ADSL Connection (DownStream/UpStream) : 10240 / 1535
    مثل tp-link مشخصات خط رو نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز. من که میگم نویز افتاده رو خط. قبلا این مشکل رو نداشتم. 128 محدود 3 گیگ قبلا می گرفتیم که سرعت دانلودم همش روی 200-270 بود. که برای سرعت 2 مگ که گفته بودند فکر کنم بد نباشه. جدیدا اینطوری شده. طرف از شرکت اومد تست کرد. گفت روی خط نویز افتاده. مودم رو برده بود همون محل کنتور و جایی که سیم تلفن اومده تو حیاط رفت تست کرد. گفت اونجا مشکلی نداره. تو خونه این مشکل وجود داره! باید چیکارش کنم؟ و اگه قرار به تعویض سیم تلفن باشه خبر ندارید حدودا چقدر میشه؟ و آیا هر برقکاری می تونه انجامش بده یا نیاز به اینه که طرف از adsl و اینها سر در بیاره؟
    دوستان. باید التماس کنم که من رو هم کامل راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

-اسپیلیتر رو عوض کنید

-مودم رو در صورت امکان بگذارید سر خط

-کیفیت کابل های مودم رو بررسی کنید

-کیفیت کابل های تلفن رو چک کنید که مبادا آسیب دیدگی، خم شدگی و مواردی از این دست نداشته باشه

-بررسی کنید که کابل های تلفن کاملا سالم هستند و آب یا رطوبت به داخلشون نفوذ نمیکنه

-اگر در خارج از ساختمان پریز تلفن براتون گذاشتن و در معرض بارندگی هست اول پریز رو خشک و تمیز کنید بعد سوراخ پریز رو با چسب بپوشونید

-اطمینان حاصل کنید که کابل های تلفن ساختمان از کنار کابل های برق رد نشده باشه

اگر تمام این موارد رو امتحان کردید و باز هم مشکل حل نشد.

میزان SNR تعیین کننده کیفیت سیگناله هر چی این مقدار بالاتر باشه خطتون نویز کمتری داره. حداقل میزان SNR باید 10 باشه
    اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.
    برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.

6. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

میرم فقط این اطلاعات رو داره
    ADSL Connection (DownStream/UpStream) : 10240 / 1535
    مثل tp-link مشخصات خط رو نداره
    خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.
    اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهتره

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگه این کارا کردید هنوز مشکل داشت باید سیم کشی عوض کنید.
    برق کار هم لازم نیست از adsl سر در بیاره.
    ممنون. همه اینها رو خود طرفی که از طرف شرکت adsl اومده بود چک کرد. گفت احتمالا سیم تلفن رو برای ارزون تر شدن از کنار یه سیم برق رد کردند و برای همین نویز افتاده. مودم رو هم برده بود سر خط تلفن تو حیاط چک کرده بود. گفت اونجا مشکلی نداره. بعد گفت سیم باید عوض بشه. حالا طرف راست گفته یا دروغ میگه و اینها رو نمی دونم. شما نمی دونی هزینه تعویض سیمش حدودا چقدر در میاد؟ در کل هزینه سیم و دستمزد برق کار کلا با هم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب باید تو همین منو ها به صفحه ای برخورد کنید که مثل دوستانی که اطلاعت خطشون رو گذاشتن برخورد کنین.

اگر مشکل داخلی هست چون که شما میگین قبلا این مشکل رو نداشتین به خاطر همین ممکنه نویز از اسپلیتر خرابتون باشه+حتی شما خودت هم میتونی سیم رو تعویض کنی.به نظر من یه سیم از دم در واسه مودم به صورت جداگانه ببر اسپلیتر هم نزار روش فقط رو تلفن اسپلیتر بزار بهتره
    ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اینم از شانس ماست!
    از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

ممنون حسین جان. شرمنده ولی من آماتورم. سیمی که از کنار کنتور اومده تا داخل خونه رو چجور میشه مستقیم برای مودم برد؟ مگه یه سیم نیست؟ خب اینطوری چجور تلفن رو میشه وصل کرد؟ میگم من آماتورم!
    هم میتونید دوسیم ورودی به خونه که یکی برای تلفن و یکی برای مودم میره رو به هم اتصال بدین بعد از طریق پریز و دوشاخه متصلش کنید به سیم مخابرات.یا دو طرف سیم ورودی به خونه برای مودم و تلفن رو سوکت بزن و یه دوشاخه 2سوکت دار بخر و به اون متصلش کن و بعد هم در نهایت به سیم مخابرات
    اینم از شانس ماست!
    از کجا بفهمم نویز خط چنده خب!
    احتمالا باید تو همون منو باشه چون جای دیگه ای نیست

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حسین جان ممنونم ازت. من که درست متوجه نشدم. فکر کنم بهتره بسپارمش به یه برقکار! میگم نمی دونمی حدودا هزینه اش چقدر میشه؟ متری حساب می کنند؟ اگه آره، متری چقدر حساب می کنند؟
    ===
    راستی یه چیز رو خواستم بگم. شاید مشکلم رو مشخص بکنه! ما موقعی که خط تلفن گرفتیم تا چند مدت (چند ماه) adsl بهمون نمی دادند و می گفتند امکانش رو نداره. بعد خود مخابرات یه نفر رو فرستاد یه دستگاهی به کار بردند (اسمش رو نگفت) که تونستیم adsl بگیریم! یعنی الان از دو تا خط (دو تا واحد) یکیش قابلیت adsl رو داره! برای پایین هم گفتیم. به ما گفتند هزینه اش زیاد میشه. نمی تونیم!! گفتند خواستی برو خونه نفر طبقه بالایی! از اون استفاده کن!
    Last edited by siavash2death; 04-03-2014 at 20:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •