سلام دوستان بنده قصد خرید z500 دارم.میخواستم از کسایی که این لپ تاپ رو دارن درخواست کنم که تموم نقاط ضعفشو بگن.حتی کوچیکترین ضعف.
سلام دوستان بنده قصد خرید z500 دارم.میخواستم از کسایی که این لپ تاپ رو دارن درخواست کنم که تموم نقاط ضعفشو بگن.حتی کوچیکترین ضعف.
محمد جان مال من 100 هستش:
![]()
کسی نیست جواب من رو بده؟![]()
سلام دوستان این z500 جدیدترین مدله .توی یک سایت دیدم z500 چرا قیمتهای متفاوتی داره مگه فرق دارن وکدومشون بهتره تورو خدا زودتر بگید میخوام بخرم ؟
عزیزم نقاط ضعفی که داره ایناست:
1- صفحه نمایشش در کل رضایت بخشه ولی در محیط بیرون صفحه بی صفحه !
2- داغ کردن بدنه که این مشکل با کول پد حل میشه
3-باید ببینید نسبت به نیاز شما باتری جواب گو هست یا نه ( در کارهای عادی 4.5 و در بازی 2 ساعت)
قضیه wear level چیه؟
![]()
اگه کسی اطلاعات داره یه توضیح در مورد این برنامه بده
سلام دوست عزیز
فکر کنم داره اشتباه نشون میده.چون Designed capacity رو زده صفر.
حالا اگه 48240 ظرفیت کل باتری باشه،برای شما 38350 تا داره.که به عبارتی Wear Level شما میشه 20%
ممنون از اسکرین شات
باید ببینیم چطوری از باتری استفاده کنیم تا این wear level خیلی بالا نره.دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگه 3ماهه خریده ولی wear level رو صفر زده! من هم 3 ماهه خریدمو 9% شده
![]()
الان بهترین گزینه Lenovo Z500-G می باشد... به چند دلیل
1- کارت گرافیک قدرتمند Gt740 که نسبت به Gt635 برتری کاملی دارد
2- سی پی یو قدرتمند Corei7 3612qm که بنظظر خودم محشره
قیمت های متفاوتی موجود است در مدلهای Corei5 حدود 2200 . تا Corei7 که این مدل قیمتی حدود 2500 تومان دارد
قیمتهای دیگه Corei7 که بالاتر هست به دلیل این است که چون مدلهای قدیمی تر نسبت به G هست و رم 8 دارند که
در مدل G رم 6 می باشد البته با هزینه ای حدود 70 تومن میشه رم را 8 کرد از این بابت مشکلی نیست
و مدل سی پی یو 3632 می باشد که زیاد فرقی با 3612 نمی کند
ببین دوست من بستگی داره شما تا قبل از این لپ تاپ چه لپ تاپی داشته باشین بعضیا اپل داشتن اینو که خریدن نشسنتن زدن تو سرو کله خودشون (واسه این که با یه باطری 6سلولی 12 ساعت جواب میده و...)
بهصیبا هم مثل من اطرافشون مارکهایی مثل ...i5 i3.. (نام نمیبرم تا مارک رو خراب نکنم) بوده و حالا که با z500 که کار میکنم واسه خودم انقلابی در صنعت لپ تاپ میبینم
البته در رده قیمتی خورش بهترش هست3500000-4000000وبالاتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)