سلام دوستان چند تا سوال داشتم ...
1-می خواستم ببینم گیرنده دیجتال با پرت HDMI چیز خوب چی تو بازاره چون ۲ تا خروجی نیاز دارم ( مثل ایکس ویژن که دوستان تعریف میکنن فقط با (HDMI ) وکیفیت بالا...)
2-من آنتنم از این سیماران جدیداس که تقویت کننده داره و جهتش با فشار دکمه عوض میشه من باید چه کارایی انجام بدم رو آنتنه بعد وصل کنم به گیرنده دیجیتال ؟
3- بعضی از دوستان بدون جدا کردن تقویت کننده اونو به گیرنده دیجیتال وصل کردن و گفتن با تقویت کننده درصد دریافت تصویر بالاتر بوده حالا سوالم اینه که گیرنده دیجیتال این دوستان آسیب میبینه؟
4- اگه فقط تقویت کننده ای که در پایین قرار داره رو جدا کنم کافیه یا باید کیت تقویت کننده داخل خود آنتنم جدا کنم؟
5- اگه این رو جدا کنم با اون آنتنی که چیزیش نمونده میگیره؟
6- جهت دریافت آنتن رو چجوری باید تنظیم کنم؟دوستان رو کدوم شبکه تنظیم دقیق کنم بعد آنتن رو جدا کنم و بعد به گیرنده دیجیتال وصل کنم؟
خونمون تهرانپارس هستش... یکی از اساتید به این سوالات که سولات خیلی از دوستان دیگه هم ممکنه باشه جواب کامل بده...
یک دنیا ممنون
1. این مدل ها:
PROVISION T7
PROVISION +T7
Bright
FMA MILAD
DigiTV
Blusens T14
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مشخصاتشون.gif)
2. آره، عین کارایی که قبلا میکردی، قبلا آنتن هوایی رو میزدی پشت تلویزیون حالا میزنیش پشت این دستگاه دی وی بی و از دستگاهت کابل AV یا hdmi رو وصل میکنی به تلویزیونت به همین راحتی
3. فکر نمیکنم ولی دقیق نمیدونم
4. اینم دقیق نمیدونم چون آنتن ما تقویتی نداره.gif)
5. اینم که شد تقویتی که
6. ببین جهت آنتن به همون جهتی باشه که آنتن های اکثریت به اون سمته یه چیزی به سمت شمال شرقی میشه.
لپ مطلب اینه که وقتی گیرنده ی دیجیتال داری نیازی به آنتنهای تقویتی و دوپینگی نیست زیاد
من خودم یه آنتن معمولی 4 تومنی رو بردم بالای پشت بام نصب کردم و با یه کابل خوب زدم پشت گیرنده و سرچ دستگاه رو زدم و الان 14 تا کانال رو عینه آیینه میگیره + 10 موج رادیویی، سیگنالم اکثرا بالای 80 - 90 هست.