تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 195 از 328 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اولین قدم خود شناسی هست، خیلی از ما فکر می کنیم خودمون رو دقیق می شناسیم اما در واقعیت اینطور نیست. قبل از اینکه با تمام قوا سعی کنیم گذشته طرف رو بکشیم بیرون و موشکافانه رفتارهای حال حاضرشو بررسی کنیم، آیا با همون دقت در مورد گذشته خودمون ریزبینی داریم؟ دنبال ریشه واقعی اشتباهات هستیم (همه اشتباه می کنند!)؟ موفقیت هایی که واقعاً برای خودمون ارزشمند هست رو می شناسیم؟ به انتخاب هامون دقت می کنیم که آیا همیشه یک الگو نداشتیم در انتخاب ها و شکست بخوریم؟ و سوال هایی از این دست...

تموم اینها کمک می کنه خودمون را بشناسیم و مهمتر از اون بپذیریم. پذیرش و دوست داشتن خود می تونه زمینه پذیرش و دوست داشتن دیگری رو هم فراهم کنه، گاهی یک سری از انتخاب هایی که منجر به شکست می شه یکی از مهمترین دلایلش همین دوست نداشتن خود هست.

کتاب وضعیت آخر - تامس آ.هریس در این زمینه فوق العاده ست.
    سه جلدی آیا تو آن گمشده ام هستی؟- باربارا دی آنجلیس در زمینه روابط عاطفی و انتخاب ها کتاب خیلی خوبیه.
    میتونیم در مورد این کتاب ها هم بحث کنیم؟
    Are you the one for me که فرمودید در مورد روابط این تفکر رو داره که در صورتی که یک رابطه مناسب نیست به هم بزنید. در حالی که خیلی از ایرانی ها فکر میکنند که طلاق گرفتن ننگ و ازدواج فردی که ازدواج نکرده با فردی که طلاق گرفته اشتباه است...
    یکی از نکات خوب این کتاب بحث در مورد اسطوره های عشقی (ترجمه دقیق کلمه رو نمیدونم) هست... مثلا" اشاره میکنه خیلی ها فکر میکنند فقط و فقط یک عشق در جهان برای آنها آفریده شده و عشق را با هیچ انسان دیگری نمیتوان تجربه کرد... و این که اگر رابطه را به دلیلی مثل طلاق از دست دادیم دیگر نباید رابطه جدیدی داشته باشیم چون دیگر عشق واقعی برای ما وجود نخواهد داشت.

در مورد این که این کتاب بسیار عالی و بر اساس تجربه های نویسنده هست و در اون حتی به بعضی از اشتباهات خودش (مثل همین اسطوره عشقی) اشاره میکنه ولی خوب با تفکرات حاکم بر جامعه ما همه قسمت هاش قابل پیاده سازی نیست... مثلا" خیلی ها اعتقاد دارن با فردی که قبلا" رابطه داشته نباید رابطه داشت....

2. 4 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

میتونیم در مورد این کتاب ها هم بحث کنیم؟
    Are you the one for me که فرمودید در مورد روابط این تفکر رو داره که در صورتی که یک رابطه مناسب نیست به هم بزنید. در حالی که خیلی از ایرانی ها فکر میکنند که طلاق گرفتن ننگ و ازدواج فردی که ازدواج نکرده با فردی که طلاق گرفته اشتباه است...
    یکی از نکات خوب این کتاب بحث در مورد اسطوره های عشقی (ترجمه دقیق کلمه رو نمیدونم) هست... مثلا" اشاره میکنه خیلی ها فکر میکنند فقط و فقط یک عشق در جهان برای آنها آفریده شده و عشق را با هیچ انسان دیگری نمیتوان تجربه کرد... و این که اگر رابطه را به دلیلی مثل طلاق از دست دادیم دیگر نباید رابطه جدیدی داشته باشیم چون دیگر عشق واقعی برای ما وجود نخواهد داشت.
    خب ببینید هر کس دیدگاهی داره، باید بر اساس دیگاه خودش از بحث ها، کتاب و فیلم و ... استفاده کنه و بهره ببره و اگر جایی لازم می بینه که در تفکر و دیدگاه و چارچوبش تجدید نظر کنه این کار رو انجام بده، هرگز کتابی برای همه انسان ها، اندیشه ای برای تمام انسان ها و فیلمی برای تمام انسان ها وجود نداره. من یک نظر دارم و اون این هست که بهترین کار در وهله اول به جای صرف انرژی در جهت مخالفت با یک چیز غیر قابل تغییر اون انرژی رو در جهت انتخاب دیگری که مناسب با سلیقه ما هست صرف کنیم. (مثلا ما نمی تونیم این کتاب رو تغییر بدیم).
    اما...

در حالی که خیلی از ایرانی ها فکر میکنند که طلاق گرفتن ننگ و ازدواج فردی که ازدواج نکرده با فردی که طلاق گرفته اشتباه است...
    این همه طلاق که ایرانی هم هستند، ننگ هم نیست. حداقل من یا خیلی از کسانی که می شناسم وقتی یک خانوم یا آقایی که از همسرش جدا شده رو می بینند اون فرد رو ننگ به حساب نمی آرند. در مورد ازدواج فرد مجرد با فرد طلاق گرفته باز هم شاهد چنین ازدواج هایی بودیم و از قضا ازدواج های خوبی هم بودند.

بذارید یک مثال ملموس بگم: چند شب پیش یکی از دوستان دوران دبیرستانم که چند وقتی می شد بعد از سالهای دبیرستان دوباره همدیگرو پیدا کردیم. از زندگیش برام گفت. من به عنوان کسی می شناختمش که الان ازدواج کرده و فرزند کوچکی هم داره، برام تعریف کرد که هفده سالگی ازدواج کرده و مشکلات بسیار زیادی با شوهرش داشته (شکاکی و کتک و ...) در نهایت به جایی می رسه که حتی وقتی بچه اش رو به دنیا میاره شوهرش بچه رو از بیمارستان ازش می گیره و در نهایت هم از شوهرش جدا می شه (قصدم قضاوت اون آقا نیست, عیناً گفته ها رو نقل قول کردم). اما چند وقت بعد پسر عموش به خواستگاریش میاد و ازدواج می کنه و به تازگی هم فرزند دار شدند و بسیار از زندگیش راضی بود و می گفت گرچه خاطرات اون سالها هنوز گاهی آزارش می ده اما واقعا خوشبخته. لازم به ذکره این خانوم از یک خوونواده کرد هست که خب می دونید بسیار متعصب هم هستند.

مثال زدم که بدونید اینطور هم نیست که همه چیز صفر و یک باشه، ببینید الان بسیاری از تفکرات فقط در گفته ها هست در واقعیت تا حد زیادی اینطور نیست.
    Last edited by Sara; 20-01-2015 at 21:44.

4. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دلایل زیادی هست که دوستان تقریبا هر کس با توجه به تجربیات و طرز فکرش اونها رو بیان کرده....

دیدم زوجی رو که مثلا خانمی چون شغل شوهرش اصطلاحا در شان ایشون نیست داره ازش جدا میشه!؟
    زوج دیگه به خاطر کتک کاری...یکی دیگه به خاطر اعتیاد...اونیکی به خاطر مسایل ج.ن.س... بوده طرف گفته از چهره همسرم خوشم نمیاد!؟!؟ یعنی مسایل ظاهری حتی بعد از ازدواج منجر به طلاق شده... خیلیها به خاطر مسایل اقتصادی و موارد دیگه.

نمی دونم از دوستان چند نفر بودند کهب دادسراها و دادگاهها و کلانتری ها رفته باشند... چقدر پرونده هست به خاطر فحش و درگیری و توهین و غیره... این نشون میده وعیت جامعه جدای بحث اقتصاد که خیلی مهمه، از لحاظ اخلاقی هم بشدت رنج میبره...
    انتظارات جامعه ما خیلی بالار فته اما در مقابل کار چندانی برای براورده کردن اونها نشده...ناهنجاری های اجتماعی زیادی هم در جامعه بوجود امده... مثلا من انتظار دارم همه بهم احترام بزارند اما حوصله توقف پشت چراغ قرمز پیاده رو رو ندارم! یا اون یکی انتظار حقوق بالایی داره در حالی که از اون ور نمی خواد زیاد هم کار کنه!

دوستی داشتم که کلی دنبال کار مناسب گشت و اخر هم تو یکی از این استخدامی ها به عنوا کارشناس شبکه قبول شد... اما چی شد... به جای اینکه سر کار تلاش کنه و برای رشد خود و اداره و جامعه اش کار کنه شد یه ادم گشاد و ول خرج...تا چند ماه پیش حاضر بود زیر حقوق پایه بگیره و 12 ساعت کار کنه...الان به حقوق یک و نیم میلیونی راضی نیست و غر می زنه!... نتیجه اش میشه همین جامعه ای که الان توش هستیم... همه بی تفاوت به هم و فقط در فکر خود...

بله ایرادی نداره انتظارات بالا باشه اما به شرط رشد کل جامعه... جامعه بیشتر از اون که دچار مشکل اقتثصدی باشه دچار مشکل اجتماعی هست چرا که اصولا اجتماع هست که اقتصاد رو میسازه... وقتی اولین اصول فرهنگ اجتماعی رو ندرایم انتظار اقتصاد انچنانی رو می تونیم داشته باشیم!؟

6. 6 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهـندس مسعود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بنده معتقد هستم فاصله گرفتن از زندگی سنتی ایرانیان و نقش های جدید و متفاوت مردان و زنان در خانه و جامعه دلیل اصلی کم شدن ازدواج و بالا رفتن سن ازدواج است.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دلیل اصلی عدم ازدواج و ترجیح به مجرد بودن استقلال اقتصادی هستش . بیکاری مهمترین عامله .

9. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دلیل اصلی عدم ازدواج و ترجیح به مجرد بودن استقلال اقتصادی هستش . بیکاری مهمترین عامله .
    کشور به اندازه یک شغل برای هر خانواده شغل موجود دارد. مشکل اشتغال به دلیل تمایل خانواده ها برای اشتغال مرد و زن است که باعث می شود برخی خانواده ها دو فرد شاغل داشته باشند و برخی اصلا فرد شاغلی نداشته باشند.

11. این کاربر از مهـندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

کشور به اندازه یک شغل برای هر خانواده شغل موجود دارد. مشکل اشتغال به دلیل تمایل خانواده ها برای اشتغال مرد و زن است که باعث می شود برخی خانواده ها دو فرد شاغل داشته باشند و برخی اصلا فرد شاغلی نداشته باشند.
    چه شغلی !!!!!! الان من با مدرک لیسانس بیکارم . تخصص هم انقدری دارم که با بقیه فرق کنم . اما کار نیست به خدا نیست که نیست !!!!!! مجبورم دست فروشی کنم . و کار ازاد .

کسی که کار دارد . همه مشکلات به واسطه کار حل میشود . اما کار نیست !

13. 4 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چه شغلی !!!!!! الان من با مدرک لیسانس بیکارم . تخصص هم انقدری دارم که با بقیه فرق کنم . اما کار نیست به خدا نیست که نیست !!!!!! مجبورم دست فروشی کنم . و کار ازاد .

کسی که کار دارد . همه مشکلات به واسطه کار حل میشود . اما کار نیست !
    حرف بنده همین است. وقتی در خانواده هم مرد و هم زن قصد اشتغال دارد دیگر شغل کافی برای همه نیست ولی اگر خانواده ها به یک نفر شاغل (معمولا پدر خانواده) بسنده کنند شغل های بسیار زیادی آزاد خواهند شد و همه خانواده ها حداقل یک نفر شاغل را خواهند داشت. شما بگویید آیا انصاف است یک خانواده دو یا سه نفر شاغل داشته باشد و خانواده دیگر اصلا شاغلی نداشته باشد که شخص تحصیلکرده و متخصص مانند شما به دستفروشی مشغول باشد؟ اگر تعداد افراد تحصیلکرده کمتر می بود و اشتغال زنان کاهش می یافت شما می توانستید در محلی مناسب مشغول به کاری مناسب در راستای تحصیلات و تخصصتان بشوید.

15. 2 کاربر از مهـندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا خلاصه بگم بیش از 80 درصد مشکلات مردم پوله وقتی نیست هزار تا مشکل بوجود میاد
    الان خیلی از پسرها میخوان ازدواج کنن ولی وقتی فکر میکنن میبینن واقعا نمیشه مگه چرا بعضی ها هستن تواناییش رو دارن حالا یا وعض خانوادشون خوبه یا خودش یه کاره ای هست ولی اونایی که نه خانواده درست درمونی دارن نه خودشون کار درست و حسابی واقعا نمیتونن هر جا هم میری اول میگن کارت چیه چقدر پول داری خونتون کجاست بعضی ها خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ میگن پول اصلا مهم نیست فردا که رفت محضر امضا کرد هزار تا چیز میخواد

17. 6 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بیکاری ، نداشتن امنیت کاری می تونه مهمترین دلیلش باشه (یا کار نیست یا اگه هم کاری باشه حقوقش چندر غازه و ...)
    سخت گیری خانواده ها و بحث مهریه هم می تونه یکی از دلایلش باشه الان هرجا خواستگاری برید مهریه سنگین میخوان جدا از خونه ، ماشین و سایر چیزهای دیگه که از آدم طلب می کنند حالا پرداخت هزینه های سنگین عروسی هم بماند
    من جوون با خودم فکر می کنم که چرا باید این همه سختی رو به جون بخرم ؟ با ازدواج چیرو به دست میارم که نمی تونم بدون ازدواج به دستش بیارم؟ و اگه هم چیزی رو بدست میارم به چه قیمتی؟

حرف بنده همین است. وقتی در خانواده هم مرد و هم زن قصد اشتغال دارد دیگر شغل کافی برای همه نیست ولی اگر خانواده ها به یک نفر شاغل (معمولا پدر خانواده) بسنده کنند شغل های بسیار زیادی آزاد خواهند شد و همه خانواده ها حداقل یک نفر شاغل را خواهند داشت. شما بگویید آیا انصاف است یک خانواده دو یا سه نفر شاغل داشته باشد و خانواده دیگر اصلا شاغلی نداشته باشد که شخص تحصیلکرده و متخصص مانند شما به دستفروشی مشغول باشد؟ اگر تعداد افراد تحصیلکرده کمتر می بود و اشتغال زنان کاهش می یافت شما می توانستید در محلی مناسب مشغول به کاری مناسب در راستای تحصیلات و تخصصتان بشوید.
    چه دلیلی باعث میشه که زن و شوهر همزمان شاغل باشن؟
    اگه حقوق ها درست و طبق قانون کار پرداخت بشه این مسائل هم پیش نمیاد
    مثلا منی که سر کار میرم و ازدواج کردم با حقوق ماهی 500 هزار تومان میتونم خرج زندگیم رو بدم؟ اونم در جامعه ای که حقوق زیر 2 میلیون یعنی زیر خط فقر؟ خب طبیعیه که بقیه اعضای خانواده برای جبران اون 1.5 میلیون دنبال شغل بگردن و به قول شما شغل های زیادی رو اشغال کنند
    کلا جهان سوم یعنی جامعه ایه که فکر و ایده ای پشت سرش نیست :
    از پرداخت حقوق و مزایای کامل به کاگر طفره میرن و فکر می کنند زرنگی می کنند در حالی که نمی دونن دارن نادانی می کنند و از جاهای دیگه ضربه می بینند

19. 10 کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •