تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 197 اولاول ... 95145185191192193194195196197 آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض زندگی‌نامه‌ جنجالی علی کریمی به قلم خودش

انتشار کتاب زندگی نامه علی کریمی با توجه به محبوبیت و دوران پر فراز و نشیب زندگی ورزشی او می‌تواند رکورد فروش کتاب در سراسر کشور را بشکند.
    سایت قانون آنلاین نوشت:

با توجه به محبوبیت و دوران پر فراز و نشیب زندگی ورزشی علی کریمی، انتشار کتاب زندگی نامه او می تواند به آمار رکورد فروش کتاب در سراسر کشور حمله کند.

هم تیمی ها و کسانی که در این سالها با کریمی کار کرده اند خوب می دانند که یکی از عادت های همیشگی او نوشتن خاطرات روزانه اش است. کریمی هر روز بخشی از زمان خود را به نوشتن خاطراتش اخصاص می دهد و قصد دارد پس از پایان دوران فوتبالش آنها را در قالب یک کتاب منتشر کند. او بعضا حتی در اتوبوس تیم یا لابی هتل ها هم در حال نوشتن دیده شده است. حشمت مهاجرانی که زمانی به عنوان مدیرفنی باشگاه استیل آذین در کنار کریمی بود درباره این عادت شماره هشت می گوید:« علی بچه دست به قلمی است. من بعضی از دست نوشته هایش را خوانده ام و می دانم که قلم روان و دلنشینی دارد. نمی دانم می خواهد زندگی اش را کتاب کند یا نه اما به نظر من کار جالبی است. انتشار خاطرات و زندگی نامه ستاره های ورزشی در اروپا رسم است اما در ایران کمتر اتفاق افتاده. با توجه به شناختی که از روحیه کریمی دارم اگر این کار را بکند قطعا نکات غافلگیرکننده و جذابی را در کتابش خواهیم خواند.»

کریمی این روزها و در اوقات فراغتش در کمپ آماده سازی تراکتورسازی بیشتر از همیشه در حال نوشتن دیده می شود. او پس از اعلام خداحافظی اش از فوتبال با نمایندگان چند مرکز انتشاراتی برای چاپ کتابش وارد گفت و گو شد اما با منصرف شدن از خداحافظی انتشار این کتاب را به پس از جام جهانی فوتبال موکول کرد. این برای اولین بار است که یکی از ستاره های ورزش ایران خاطراتش را به قلم خودش به رشته تحریر درمی آورد.

2. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مارکو اسکپانوویچ با پرسپولیس به توافق رسید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این هافبک صربستانی که در چند روز گذشته در تمرینات پرسپولیس حاضر شده بود، برای پیوستن به این تیم با نظر مثبت علی دایی مواجه شده است.

اسکپانوویچ امشب قرارداد خود را با پرسپولیس می‌بندد و از این پس به طور رسمی به عنوان بازیکن این تیم در تمرینات شرکت می‌کند.

پس از توافق رسمی، برای ثبت این قرارداد در سیستم PMS فیفا اقدام خواهد شد.

این بازیکن فصل گذشته در تیم پلادوست پودگریکا در لیگ برتر مونته‌نگرو بازی می‌کرد و در 28 بازی 14 گل به ثمر رسانده بود.

به گزارش ایسنا، روز گذشته هم قاسم دهنوی برای پیوستن به پرسپولیس با مسوولان این باشگاه به توافق رسید.

..................

سعي مي‌کنم نظر دايي و هواداران را جلب کنم
    هافبک جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم بتوانم رضايت علي دايي، باشگاه و هواداران پر طرفدارترين تيم آسيا را جلب کنم.
    به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، سپانوويچ پس از توافق با پرسپوليس گفت: هميشه سعي کردم در هر تيمي که هستم با صد در صد توانم بازي کنم. قطعا اينجا هم همين کار را انجام خواهم داد و تمام تلاش خود را مي‌کنم تا رضايت سرمربي و هواداران را جلب کنم. مي‌دانم که به پرطرفدارتين تيم آسيا آمده‌ام و هواداران انتظار دارند، پرسپوليس قهرمان شود و به ليگ آسيا بازگردد.

سپانوويچ درباره شناخت خود از فوتبال ايران گفت: قبل از اينکه به ايران بيايم از فوتبال ايران شناخت نسبي داشتم. فوتبال ايران را زماني شناختم که در جام جهاني 98 فرانسه تيم ايران بازي خوبي را مقابل يوگسلاوي به نمايش گذاشت و پس از آن هم خبرهايي درباره بازيکنان ايراني شاغل در اروپا به ويژه علي دايي که در بايرن مونيخ و هرتا برلين بازي مي‌کرد، مي‌شنيدم. فوتبال ايران بازيکنان قابل احترام ديگري مانند مهدوي‌کيا، هاشميان و کريمي در آلمان داشت. خوشحالم که سرمربي تيم بنده را پسنديده و اميدوارم که بتوانم بازيکن موثري باشم.

وي تصريح کرد: ديدم که اين تيم بازيکنان خوبي دارم اما من هنوز شناخت کاملي از بازيکنان و نفرات ندارم و اميدوارم که خيلي زود با هم هماهنگ شويم.

..........................................

گل قهرمانی تیم رو هم دهنوی بزنه بازم جای تاسف داره جذب همچین بازیکنی . اینهمه بازی در آورد آخرش باز هم دایی توی تیم انگار پذیرفتش! دو کلمه از ننه بزرگ عروس :

وقتی شیرینی و دهنوی گرم می گیرند

ورزش > لیگ برتر - قاسم دهنوی بازیساز جدید پرسپولیس حسابی با شیرینی گرم و صمیمی است.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ پرسپولیس که از نداشتن یک هافبک بازی ساز رنج می برد سرانجام توانست قاسم دهنوی را از چنگ سپاهان در بیاورد. این بازیکن که با دو تیم قرارداد بسته بود کارش با سرخ ها به دادگاه و کمیته انضباطی هم کشید اما تبرئه شد. اما در همان جلسه فرصت خوبی بود تا او حسابی با سعید شیرینی گرم بگیرد. این قدر گرم که یکباره ندای قلبی اش او را به پرسپولیس فرا بخواند. علی دایی که غیر از محمد نوری ، بازیساز دیگری در تیمش نداشت شاید تنها به همین دلیل بود که پذیرفت تا دهنوی پس از آن اتفاقات به تیمش بیاید چون همین حالا او انصاری فرد را به دلیل تمرد از حرف هایش کنار گذاشته و حاضر به برگرداندنش نیست. آنهم انصاری فردی که درخشش در فوتبال ایران را مدیون دایی است.

........................................

بازیکن محبوب پرسپولیسی ها به تیم اروپایی پیوست

مهاجم سابق پرسپولیس به تیم شامراک روورز ایرلند پیوست.

ایمون زائد که در فوتبال ایران به خاطر سه گلش برابر استقلال به آقای "هت‌تریک" معروف شده بود پس از دو سال حضور در فوتبال ایران راهی ایرلند شد و با تیم شامراک روورز ایرلند قرارداد بست.
    این باشگاه اعلام کرد که با ایمون زائد، بازیکن 29 ساله ایرلندی لیبیایی قرارداد امضا کرده است.

زائد پیش از این در تیم‌های بری واندرز، دروگدا یونایتد، اسپورتینگ فینگال و دری‌سیتی ایرلند بازی کرده است.

او در فصل 2011 با به ثمر رساندن 23 گل برای دری سیتی عنوان آقای گلی رقابت‌های لیگ ایرلند را نیز کسب کرده بود. تیم جدید زائد در پایان هفته‌ هجدهم رقابت‌های لیگ ایرلند با کسب 30 امتیاز در رده پنجم لیگ قرار گرفته است. این تیم با کسب 17 قهرمانی در لیگ و 24 قهرمانی در جام حذفی پرافتخارترین تیم ایرلند نیز به حساب می‌آید. شامراک روورز در فصل 2011 برای آخرین بار قهرمان لیگ ایرلند شد.

زائد فصل پیش در تیم آلومینیوم هرمزگان حضور داشت اما نتوانست اعتماد پرویز مظلومی را جلب کند.

.......................

از کارهای خوب سردار :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براساس آخرین توافق، باشگاه پرسپولیس می‌بایست 350 هزار دلار به ایشان و دستیارش پرداخت نماید تا پرونده شکایت وی از پرسپولیس به کمیته انضباطی فیفا متوقف و پرسپولیس با کسر امتیاز یا محرومیت‌های دیگر مواجه نشود.
    محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت مطالبات نلو وینگادا و نگرانی‌های بوجود آمده گفت: از وقتی مسوولیت مدیریت باشگاه پرسپولیس را بر عهده گرفتیم بدهی‌های ادوار گذشته را نیز پرداخت کرده‌ایم. یکی از چالش‌های ما مطالبات وینگادا و شکایت او به فیفا بود. ما در چند مرحله با ایشان مذاکراتی داشتیم و به توافقاتی دست یافتیم. براساس آخرین توافق، باشگاه پرسپولیس می‌بایست ۳۵۰ هزار دلار به ایشان و دستیارش پرداخت نماید تا پرونده شکایت وی از پرسپولیس به کمیته انضباطی فیفا متوقف و پرسپولیس با کسر امتیاز یا محرومیت‌های دیگر مواجه نشود.
    وی افزود: ما برای اینکه پرسپولیس دچار مشکل نشود برغم اینکه در فصل نقل و انتقالات هستیم با تلاش‌های فراوان توانستیم طی دو سه روز گذشته ۲۴۰ هزار دلار به ایشان پرداخت نمائیم. ۲۱۰ هزار دلار به وینگادا دادیم و ۳۰ هزار دلار هم به دستیارش آقای کاروالیو پرداخت شد. بر این اساس ۱۱۰ هزار دلار از مطالبات ایشان باقی مانده که یکی از دوستان قول دادند این مبلغ را طی روزهای آتی به ما پرداخت کنند تا بتوانیم پرونده شکایت وینگادا را بسته و با ایشان تسویه حساب نمائیم. بنابر این هواداران پرسپولیس نگران نباشند چرا که ما برغم وضعیت موجود نسبت به همه مسائل باشگاه با دقت و حساسیت لازم پیگیری‌های مربوطه را انجام می‌دهیم و نمی‌گذاریم لطمه‌ای به پرسپولیس وارد شود.

...............................

یه جا هم اومده که انصاریفر گفته اومدنش به پرسپولیس شاید اشتباه بود : شاید که نه حتما همینطور بود !
    Last edited by MoJtaBa.R; 05-07-2013 at 00:50.

4. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مدال افتخار برای سرمربی سابق پرسپولیس

پرسپولیسیها: سرمربی سابق پرسپولیس، به خاطر حضورش در جنگ جهانی دوم مدال افتخار گرفت.
    به نقل از سایت southportvisiter انگلیس، آلن راجرز 89 ساله، از گرفتن این مدال بسیار خوشحال است.
    او جزو سربازاانی بود که از انگلیس راهی روسیه شدند تا در این کشور ماموریتهایی انجام دهند.
    آلن راجرز، جدا از حضورش در میدان جنگ در میدان فوتبال هم به عنوان مربی انجام وظیفه کرده.
    او در کشورهای مختلفی کار کرده است که در بین آنها نام ایران هم دیده می شود.
    راجرز در سال 1969 راهی این کشور شد تا سرمربی پرسپولیس شود و با این تیم چهار جام قهرمانی کسب کند.
    او درباره حضورش در این تیم گفته: نقطه اوج و پایانی دوران مربیگری ام، موفقیت با پرسپولیس و انجام یک بازی چشم نواز با این تیم بود.
    راجرز بین سالهای 1971 تا 1974 سرمربی پرسپولیس بود.

6. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

11 وضعیت حضور ماکه‌ له‌له در پرسپولیس مشخص شد

حضور هافبک خارجی در پرسپولیس منتفی شد.

جام ورزشی، علی دایی چندی پیش از عملکرد بازیکن پرتغالی به نام ماکه له له ابراز رضایت کرد و قرار بود این بازیکن به پرسپولیس بیپوندد.
    وی که در خط هافبک بازی می کند قربانی حضور مارکو سپانوویچ در پرسپولیس شد.
    دایی پس از ماکه له له به بازی سپانوویچ علاقمند شد و وی را ترجیح داد تا حضور بازیکن پرتغالی منتفی شود.

8. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض ستاره بارسلونا به پرسپولیس پیوست!

به هرترتیب شیطنت یکی از عاشقان و شیفتگان پرسپولیسی-بارسائی باعث شد تا لحظه‌ای در دنیای نشدنی‌ها پرواز کنیم!

جام ورزشی؛ برای بررسی لیست بازیکنان پرسپولیس و پیدا کردن نام و نشانی از بازیکن جدید این تیم، یعنی مارکوو سپانوویچ سری مجبور به سرکشی به صفحه‌ی ویکیپدیا باشگاه پرسپولیس شدم و از آن‌جائی که بروزرسانی بخش انگلیسی همواره دقیق‌تر بوده است ترجیح دادم برای کسب اطلاعات مورد نیاز نسخه‌ی لاتین را بررسی کنم. زمانی که به لیست بازیکن فعلی پرسپولیس رسیدم، چشمم به نام لیونل مسی خورد، از تعجب یکه خوردم، این‌که هضم شوخی این ماجرا نیز سخت است، چه برسد به واقعیت آن ! حقیقت آن است که حضور اسطوره‌ای همچون مسی برای کاتالونیا در پرسپولیس همان‌قدر سخت است که حضور او در رئال مادرید !
    به هرترتیب شیطنت یکی از عاشقان و شیفتگان پرسپولیسی-بارسائی باعث شد تا لحظه‌ای در دنیای نشدنی‌ها پرواز کنیم ! نکته‌ی جالب آن است که ملیت مسی ایرانی درج است، یعنی دقیقا ملیت شماره‌ی 10 پرسپولیس یعنی غلام‌رضا رضائی. در اینجا بود که یک لحظه به خود نهیب زدم میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان ! آن‌هم در شرایطی که خبر حل شدن مشکل رضائی با وعده‌ی رویانیان را تازه شنیده‌ایم !
    به گزارش گل، صفحه‌ی وکیپدیا باشگاه پرسپولیس را در تاریخ 14/4/1392 و در ساعت 6:59 دقیقه مشاهده شد.

10. 8 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فهرست خرید سپاهانی ها با مجتبی جباری پر شد و بنابراین شایعه حضور کریم انصاری فر در این باشگاه دیگر عملیاتی نیست .
    اما این خبر جنجالی در شرایطی منتشر شده که امروز رسانه های نزدیک به پرسپولیس از بازگشت کریم انصاری فر به میز مذاکره باشگاه پرسپولیس گفته اند .اين مهاجم جوان با وجود نوسان بسيار در طول فصل گذشته جايگاه ويژه اي نزد هواداران پرسپوليس داشته و دارد و بدون شك رفتن او به سپاهان ضربه مهلكي به اين هواداران خواهد بود كه در طول فصل گذشته حتي زماني كه كريم روي دور ناكامي افتاده بود و هفته ها پايش به گل باز نمي شد، از او حمايت مي كردند.
    البته انصاري فرد هم قدردان اين حمايت ها بوده و اين تشويق هاي از ته دل را از ياد نبرده است.او در مصاحبه هاي اخيرش مدام به اين نكته تاكيد كرده كه مديون هواداران پرسپوليس است و هيچ وقت محبت آنها را فراموش نمي كند .اگرچه او در مصاحبه با سایت گل ، از حاشیه ها پرسپولیس نالیده بود . تیمی که فشار ریادی روی بازیکنان آن است .
    صبح امروز ، خبر تمديد قرارداد كريم با پرسپوليس موازي با اصرار سپاهاني ها براي به چنگ آوردن او مطرح شده بود تا آن دسته از هواداران كه معتقدند خط حمله تيم شان بدون انصاري فرد چيزي كم دارد به فصل آينده اميدوارتر شوند اما حالا و باحضور جباری در سپاهان دست بالا مال پرسپولیس است ..
    از آنجايي كه فقط 5 روز ديگر تا پايان مهلت نقل و انتقالات مانده انصاري فرد زمان زيادي براي اتخاذ تصميم نهايي ندارد و بايد يكي از مهم ترين انتخابهاي دوران فوتبالي اش را انجام دهد؛آيا او با پرسپوليس تمديد خواهد كرد و به دنبال ساختن فصلي بهتر از آنچه فصل قبل رخ داد مي رود يا سر از یک تیم خارجی در خواهد آورد و در آنجا آرزوهاي رسيدن به تركيب فيكس تيم ملي در جام جهاني را جست و جو مي كند؟

............................

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت: برخی‌ها باز هم مانند فصل گذشته با پرداخت به سناریوی بنز و پورشه دنبال جریان انحرافی هستند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،به نقل ازفارس، پس از صحبت‌های علی فتح‌الله زاده و محمد رویانیان در برنامه تلویزیونی و پس از آنکه مدیرعامل استقلال مدعی شد که مدیرعامل پرسپولیس به بازیکنان تیمش بنز و پورشه داده، برخی از بازیکنان پرسپولیس نسبت به این صحبت ها معترض شدند و از رویانیان خواستند که پاسخ علی فتح الله زاده را بدهد.

رویانیان در واکنش به اظهارات فتح‌الله‌زاده و برای پاسخ دادن به گفته‌های مدیرعامل استقلال گفت و گویی را با خبرنگار خبرگزاری فارس انجام داد و پاسخ وی را به صراحت داد.
    رویانیان در گفت‌وگو با فارس تاکید کرد:به نظر من برخی‌ها مانند فصل گذشته با ذکر کردن مطالبی مانند دادن پورشه و بنز به بازیکنان پرسپولیس به دنبال اهداف خود و مسیر انحرافی هستند تا پرسپولیس را به این راه بکشانند.
    وی افزود: این عزیزان به دنبال این هستند تا فشارها به پرسپولیس چند برابر شود و به همین دلیل من به بازیکنان حق می‌دهم که در این باره اعتراض داشته باشند. من باید چند نکته اساسی را به برخی از این آقایان یاد آوری کنم؛ ابتدا باید این را بگویم که اطلاعات آقای فتح الله زاده درباره آهن و میل‌گردها کاملا اشتباه است، ایشان به جای ورق آهن اسم میل‌گرد را می‌آورند و به همین دلیل به نظرم همه چیز را اشتباه گرفته است.
    رویانیان یاد آور شد: ثانیا برخی دوستان که مطالبی در خصوص پورشه و بنز درباره بازیکنان ما می‌پردازند یعنی همین مدیر عامل محترم آبی‌ها مشخص است به دنبال یک سناریوی تکراری برای تضعیف پرسپولیس است که من با قدرت می‌گویم هیچ کدام آنها صحت ندارد و پرونده این موضوع را همین جا باید ببنیدم.
    مدیر عامل قرمزها تاکید کرد: مطمئن باشید نه تنها استقلالی‌ها از بازیکنان ما کمتر پول نگرفتند بلکه خیلی بیشتر هم گرفتند. اما مدیر عامل آبی‌ها خوب کار خود را بلد است. اگر نیاز باشد ما این موضوعات را با مدارکی که داریم ثابت می‌کنیم، در شرایطی که آقایان هم قرار داد می‌بندند و هم بازیکنان خود را نگه می‌دارند می‌گویند ما بدون پول این کار را انجام می‌دهیم، من از فتح الله زاده انتظار دارم که بهتر از این کارها و حرفها برخورد کند و این ماجرا را ببندد.

وی یاد آور شد: می‌خواهم در خصوص اردوی اوکراین هم صحبتی داشته باشم؛ما نمی‌گوییم تیمی به اردو نرود و یا استقلال چرا به خارج از کشور می‌رود، فقط این را می‌گوییم تیمی که پول ندارد چطور اردوی اوکراین می‌رود. به نظرم این کارهای فتح الله زاده دیگر نخ نما شده است و اگر ادامه دار باشد ما هم حرف‌های جدیدی برای هواداران داریم. من علاقه دارم که همیشه بین استقلال و پرسپولیس آرامش باشد اما مثل اینکه دوستان علاقه‌ای به این کار ندارند و مطمئن باشید به خودشان هم ضرر می‌زند.

وی در پایان با تبریک پیروزی تیم ملی والیبال کشورمان مقابل کوبا نیز گفت: من بازی غرور آفرین و شجاعانه بازیکنان تیم ملی والیبال مقابل کوبا را تبریک می‌گویم و این پیروزی لیاقت جوانان ما را داشت، آنها تا دقایق آخر بازی پا پس نکشیدند ومزد زحماتشان راگرفتند،به این جوانان برومند و با آتیه کشورمان که با غیرت جنگیدند آفرین و خسته نباشید می‌گویم.

..................................

كاپيتان اول پرسپوليس كيست؟

اگر بنا به سابقه باشد حميدرضا علي عسگري كه از سال 86 به تيم بزرگسالان پرسپوليس رسيده از همه باسابقه تر است اما به نظر مي رسد محمد نوری کاپیتان اول باشد.

ملت ایران: با رفتن مهدي مهدوي كيا،علي كريمي و جواد كاظميان كه كاپيتان هاي اول ،دوم و چهارم فصل گذشته قرمز ها بودند حالا اين سوال پيش مي آيد كه امسال كاپيتان اول سرخ ها چه كسي خواهد بود؟
    اگر بنا به سابقه باشد حميدرضا علي عسگري كه از سال 86 به تيم بزرگسالان پرسپوليس رسيده از همه باسابقه تر است اما به نظر مي رسد محمد نوري كه چهارمين فصل حضورش در پرسپوليس را آغاز خواهد كرد و فصل قبل كاپيتان سوم تيمش بود امسال به عنوان كاپيتان اول انتخاب شود.
    البته سابقه هادي نوروزي دو فصل بيشتر از محمد نوري است و او در مقاطع پاياني فصل بازوبند را به بازو مي بست و ظاهرا بعد از بزرگان سرخ از نظر گل محمدي اين مهاجم مازندراني كاپيتان بود اما بايد ديد دايي ،نوري ملي پوش را كاپيتان اول خواهد كرد يا نوروزي پرسابقه؟
    به نظر مي رسد غلامرضا رضايي و سيد جلال حسيني هم كاپيتان هاي بعدي پرسپوليس باشند مگر اينكه تصميم جديدي از سوي كادر فني گرفته شود.
    سه سال پيش دايي در تصميمي عجيب - كه حاشيه هايي هم به بار آورد - بعد از مشكلاتي كه شيث براي بازوبند كاپيتاني سرخ ها ايجاد كرد انتخاب كاپيتان هاي اول تا سوم را به راي گيري گذاشت و بايد ديد امسال هم چنين كاري خواهد كرد يا بر اساس كسوت و سابقه بازوبند را به قديمي ترين ،امين ترين يا مورد اعتمادترين بازيكن تيمش مي دهد.

12. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یکی از مدیران پرپسپولیسی سایت زحمت تاپیک جدید پرسپولیس برای فصل جدید رو بکشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض علی دایی به دیدار روحانی می رود

شایعات حکایت از آن دارد که علی دایی مربی سرشناس پرسپولیس اواسط این هفته به دیدار دكتر روحاني رییس جمهور منتخب خواهد رفت.

به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از افکارنیوز، باشگاه پرسپولیس روزهای ناآرام و پرحاشيه اي را پشت سر می گذارد. به رغم ابقاي رويانيان در پست مديريت اين باشگاه، اين ابقا موقتي است و تلاش هاي وزارت ورزش براي انتخاب نفرات جديد هيات مديره و و البته مديرعامل جديد ادامه دارد و گفته مي شود بزودي بركناري رويانيان قطعي شده و مديرعامل جديد پرسپوليس از سوي وزارت ورزش معرفي خواهد شد.

همين شائبه پررنگ سبب شده تا رويانيان و باشگاه پرسپوليس در پي خنثي كردن برنامه جديد وزارت ورزش باشند و در اين ميان ظاهرا قرار است علي دايي نقش اصلي را بازي كنند.

شنیده‌ها و شایعات حکایت از آن دارد که علی دایی مربی سرشناس پرسپولیس اواسط این هفته به دیدار دكتر روحاني رییس جمهور منتخب خواهد رفت.

قرار است در این دیدار که توسط یکی از دوستان مشترک و غیر ورزشی دایی در حال هماهنگی است، علی دایی در خصوص وضعیت این روزهای پرسپولیس و تغییر مدیریتی که بارها به آن اعتراض داشته، صحبت کند. دايي اعتقاد دارد باید رییس جمهور منتخب بیاید و با وزیر ورزشی که انتخاب می‌کند، در این باره تصمیم‌ بگیرد و قصد دارد كه اين نكته را از دكتر روحاني درخواست كند.

15. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

یکی از مدیران پرپسپولیسی سایت زحمت تاپیک جدید پرسپولیس برای فصل جدید رو بکشه
    به نظرم بعد از پایان زمان نقل و انتقالات زده بشه بهتره.چون دیگه اساسا میریم برای فصل جدید و صحبت در مورد اون.
    پایان زمان نقل و انتقالات کی هست؟

17. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

به نظرم بعد از پایان زمان نقل و انتقالات زده بشه بهتره.چون دیگه اساسا میریم برای فصل جدید و صحبت در مورد اون.
    پایان زمان نقل و انتقالات کی هست؟
    پایان زمان نقل و انتقالات 20 تیر هستش

19. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •