اقه خواهشا یکی با عکس وتوضیح کامل به با بگه مشکل انالوگ راست چه جوری حل میشه.با تشکر از اساتید
اقه خواهشا یکی با عکس وتوضیح کامل به با بگه مشکل انالوگ راست چه جوری حل میشه.با تشکر از اساتید
تو فیفا نمیشه بازیکن ساخت و باهاش بازی کرد مثل pes ؟
دوست عزیز... بالای کلید اینستال، یه سه نقطه هست (...) اونو میزنی مسیری که میخوای بازی رو نصب کنی انتخاب میکنی مینصبی... مشکلی نداره نسخه دانلودها..منم همونو گرفتم.فعلا بازی نکردم خیلی.ولی مشکلی در نصب و اجرا نداشت.
خواهشا راهنمایی کنید که آنالوگ سمت راست رو چطور راه بندازیم !!؟
این انالوگ سمت راست به فاک داده مارو هنوز یه دست کامل نتونستم بازی کنم نه باهاش میشه تکنیک زد نه میشه با دروازه بان پنالتی گرفت .
دوستان شوک سمت راستم درست شد طبق این عکس تنظیم کنید فقط تو بازی حالت دسته رو بذارید رو altrnate
![]()
Last edited by pouyasony; 14-10-2012 at 12:17.
بچه ها پچ واسه نقل و انتقالات نیومده اخه من میخوام سیدنی رو بر دارم ولی دلپیرو توش نیست . راستی واسه من میخوام چهره ویدال و بونوچی رو بزارو ولی نرم افزار Fifa13_i68Regenerator_3.0.1 واسم کار نمیکنه نمیدونم چرا؟
خب بازی داره کم کم دستم میاد ! خودم رو از رده ی دوازدهم جدول کشوندم به چهارم !!
تیم ملی سوئد هم بهم پیشنهاد سرمربی گری تیم ملی اش رو داد که با کمال میل قبول کردم !![]()
سلام ، این بازیکن های توی اکادمی به چه صورت پیشرفت میکنن و چه موقع باید قرارداد امضا کنیم باهاشون ؟ باید صبر کنیم تا مثلا دوره های 3-6-9 ماهه طی بشه یا هر وقت بازیکن رو پیدا کردن میشه قرارداد بست ؟ پیشرفتشون توی بازی های رسمی انجام میشه ؟
من به تازگی 3 تا استعدادیاب رو تو 3 تا کشور فعال کردم . فقط یه ایمیل برام اومد که 3-4 تا بازیکن خوب رو پیدا کردن ولی من جایی رو ندیدم که بشه باهاشون قرارداد بست . تو Youth Academy هم بازیکنی وارد نشده و فکر کنم همون دوره ی 3-6 ماه بگذره میان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)