تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 232 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

والا من دیشب ک از گوشی استفاده نکردم تا صبح 2درصد کم کرد ..ولی وقتی استفاده بکنم ، مصرف زیادی داره...
    حتی وقتی گوشی رو از شارژر خارج می کنید بعد از این که صد در صد شارژ شده ، بعد چند دقیقه میشه 99درصد...( وب گردی و چت کردن برای من مصرف بالایی داره - قبل این گوشی C6-01داشتم همه کاری باهاش میکردم و تا 1روز و نیم یا دو روز شارژ داشتم ولی با این گوشی دیگه باید تغییر رویه بدم )
    یک عکس هم از برنامه هایی ک در حال اجرا هستند بگذارید ، و اینکه مصرف باطری در حالت دیپ اسکرین مصرف بالایی داشته یا به درصد مورد نظرت رسید؟

این چندتا سایت هم مرور بکنید برای کمتر مصرف باطری :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثل اینکه مشکل گوشی من اساسی تر از این حرفاست ، دیشب ساعت 12 شب 26 درصد شارژ داشتم و موقع شارژ همه برنامه ها رو هم بستم . صبح شاعت شش فقط 16 درصد شارژ داشتم . یعنی 10 درصد تو شش ساعت که این دقیقا با مصرفم مثلا تو یک ماهه پیش مغایره ( قبلا همون نهایتا 3 درصد کم میکرد ) . دو دقیقه هم باهاش وصل شدم به نت شد 12 درصد . جدا الان دیگه دقیقه ایی داره درصد کم میکنه .
    من از این میسوزم که همکارام هم اس 3 دارن هم نوت و واقعا هیچ کدومشون هم اصلا تسک منیجر و خالی کردن برنامه رو نمیدونن چیه اصلا اهل این چیزا که برن برنامه ها رو ببندن نیستن و گوشی رو هم دادن علائدین توش ده دوازده صفحه برنامه ریختن . ولی هیچ کدوم مشکل باتری ندارن . بعد من که اینقدر حساسم باید این مشکل پیش بیاد .

من برام قطعی شده باتریم مشکل داره . به نظرتون ببرم گوشی رو نشون گارانتی بدم ؟ یا اینکه خودم باتریش رو عوض کنم ؟

2. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثل اینکه مشکل گوشی من اساسی تر از این حرفاست ، دیشب ساعت 12 شب 26 درصد شارژ داشتم و موقع شارژ همه برنامه ها رو هم بستم . صبح شاعت شش فقط 16 درصد شارژ داشتم . یعنی 10 درصد تو شش ساعت که این دقیقا با مصرفم مثلا تو یک ماهه پیش مغایره ( قبلا همون نهایتا 3 درصد کم میکرد ) . دو دقیقه هم باهاش وصل شدم به نت شد 12 درصد . جدا الان دیگه دقیقه ایی داره درصد کم میکنه .
    من از این میسوزم که همکارام هم اس 3 دارن هم نوت و واقعا هیچ کدومشون هم اصلا تسک منیجر و خالی کردن برنامه رو نمیدونن چیه اصلا اهل این چیزا که برن برنامه ها رو ببندن نیستن و گوشی رو هم دادن علائدین توش ده دوازده صفحه برنامه ریختن . ولی هیچ کدوم مشکل باتری ندارن . بعد من که اینقدر حساسم باید این مشکل پیش بیاد .

من برام قطعی شده باتریم مشکل داره . به نظرتون ببرم گوشی رو نشون گارانتی بدم ؟ یا اینکه خودم باتریش رو عوض کنم ؟
    سلام مهدی جون

والا من هر روشی به مغزم میرسید رو اینجا بیان کردم...من با اینکه 4ماهه دارمش وقتی به نت وصل میشم 2دقیقه مثلا 1درصد کم میکنه.

بنظرم ببری گارانتی بهتره تا خودت باطری عوض کنی چون باطری ها معلوم نیست چه جنسی باشن و اگر تقلبی از اب دربیان ، یهو دیدی گوشی پوکید...

میدونم چی میگی خدایی ، منم وقتی میدیدم شبو 9درصد کم میکنه کلافه می شدم شما ک ، مشکلت بدتر از منه.

فدات

4. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این سوال من توی چندصفحه قبل جا موند :
    یه سوال داشتم از دوستان :
    این کابلی که میشه باهاش گوشی اس 3 رو وصل تلویزیون کرد اصلش توی ایران پیدا میشه ؟
    از یک مغازه ای پرسیدم گفت دارم ، برای خود سامسونگ هست و از جای شارژ یه تبدیل برای HDMI داره ( بهش دانگل میگن آیا ؟ ) قیمتش هم میگفت حدود 80 تا 90 . بعد که رفت بیاره گفت توی انبار نداره و تموم کرده
    آیا قظعه اصلش هست که برم دنبالش ؟ این قیمتی که گفته خوبه ؟
    اصلا دیدن فیلم با این کابل از روی تلویزیون باعث داغ شدن گوشی میشه یا نه ؟ کسی تجربه ای نداره ؟ میخوام فردا برم بگیرمش .

6. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام من یه گوشی galaxy s3 گرفتم با سیم کارت ایرانسل که گذاشتم روش میرم نت سریع اعتبار خطم تموم میشه gps گوشی هم خاموشه مشکل چیه؟ چون با گوشی نوکیا میرفتم اینجوری نبود اصلا

آخر فروم باز h_r_v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    كــــــــرمان

پيش فرض

سلام من یه گوشی galaxy s3 گرفتم با سیم کارت ایرانسل که گذاشتم روش میرم نت سریع اعتبار خطم تموم میشه gps گوشی هم خاموشه مشکل چیه؟ چون با گوشی نوکیا میرفتم اینجوری نبود اصلا
    برای اینکه گوشی از اینترنت سیم کارت استفاده کنه باید Mobile Data رو خاموش کنید، به GPS ربطی نداره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اگه mobile data خاموش باشه که اصلا نمیتونم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم وقتی روشن باشه کانکت میشم

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

اگه mobile data خاموش باشه که اصلا نمیتونم از اینترنت سیم کارت استفاده کنم وقتی روشن باشه کانکت میشم
    چون بعضی از نرم افزارها واسه اینکه نسخه ی خودشون رو برای آپدیت چک کنند از اینترنت استفاده میکنند
    این نرم افزار هارو باید با نرم افزار مدیریت دیتا شناسایی کنید
    مثه du meter

و بعد هنگام کار با نت اونارو force stop کن

موفق باشی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دیگه پیدا کردم . جدیدا گوشیم وقتی به زیره ده درصد شارژ میرسه و پیغام میده که شارژ کنید وقتی شارژر رو میزنم اصلا شارژ نمیشه . یعنی هم با شارژر خودم هم با شارژر های دیگه امتحان کردم که نشد و گوشی شارژ نمیشه . باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا شارژ بشه .
    دیروز موقعی که حدوده 7 درصد شارژ داشت و داشتم باهاش کار میکردم ( به شارژر وصل نکرده بودم هنوز ) دیدم یه هو گوشی خاموش و بعد روشن شد . زدم به شارژ و بعد دیدم گوشی کلا قاطی هست ، هیچ کدوم از ویدئو ها رو پخش نمیکرد و وقتی دکمه هوم رو میگرفتم که برنامه های باز رو ببندم اصلا توی تسک منیجر نمیرفت . گوشی بازم ریست شد و بعد از یکی دو بار روشن خاموش شدن مشکلش حل شد .
    فکر میکنید مشکل از چی باشه ؟ رامم هم رام رسمی 4.1.2 لهستان هست .

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دیگه پیدا کردم . جدیدا گوشیم وقتی به زیره ده درصد شارژ میرسه و پیغام میده که شارژ کنید وقتی شارژر رو میزنم اصلا شارژ نمیشه . یعنی هم با شارژر خودم هم با شارژر های دیگه امتحان کردم که نشد و گوشی شارژ نمیشه . باید گوشی رو خاموش روشن کنم تا شارژ بشه .
    دیروز موقعی که حدوده 7 درصد شارژ داشت و داشتم باهاش کار میکردم ( به شارژر وصل نکرده بودم هنوز ) دیدم یه هو گوشی خاموش و بعد روشن شد . زدم به شارژ و بعد دیدم گوشی کلا قاطی هست ، هیچ کدوم از ویدئو ها رو پخش نمیکرد و وقتی دکمه هوم رو میگرفتم که برنامه های باز رو ببندم اصلا توی تسک منیجر نمیرفت . گوشی بازم ریست شد و بعد از یکی دو بار روشن خاموش شدن مشکلش حل شد .
    فکر میکنید مشکل از چی باشه ؟ رامم هم رام رسمی 4.1.2 لهستان هست .
    شما اول از همه اطلاعاتت بک آپ بگیر بعد فکتوری ریست کن احتمال زیاد درست میشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اول از همه اطلاعاتت بک آپ بگیر بعد فکتوری ریست کن احتمال زیاد درست میشه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
    ممنون ، ولی من چون مشکل مصرف زیاد باتری رو داشتم توی این یکی دو هفته حداقل هفت هشت بازی ریست فکتوری کردم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •