این پچ کامله فقط برای اضافه کردن لیگ ها باید از انتخابگر پچ استفاده کنی (selector)
این پچ کامله فقط برای اضافه کردن لیگ ها باید از انتخابگر پچ استفاده کنی (selector)
ممنون . اگه میشه لینک این برنامه هم بدین ......![]()
سلام دوستان پنجشنبه هفته آینده پس از مدت ها انتظار دیتا پک جدید در راهه...
طبق گفته کونامی در تاریخ هفتم مارس دیتا پک جدید شامل اعمال تغییرات ترانسفر زمستانی بعلاوه کفش های جدید قراره که عرضه بشه
نیاز به کار خاصی نیس برای بعضی تغییراتش باید از این سلکتوره استفاده کنی ( عکسا روببین ، تو عکس دومی توضیح دادم!) :
![]()
Last edited by M E S S I; 01-03-2013 at 21:12.
من الان تو pes خیلی پیشرفت کردم تو مسترلیگ ! فصل اول نایب قهرمان لیگ اسپانیا بعد از بارسلونا و جام حذفی با برد بارسلونا قهرمان ...
الان کلی بازیکن خریدم ... مثل سیلوا و آگوئرو و ...
قدرت رونالدو شده 105![]()
مشکل فقط دفاعم هست که بازیکن 98 مثل تیاگو سیلوا خیلی راحت دیریبیل میخوره... وقت کنم حتما تصاویر بازی ام رو میزارم ...
آقا من مشخصلت کامپیوترم اینه
CPU : Intel Pentume Dual Core 1.8 GHZ
RAM : 1GIG
Graphic : Gainward Nvidia 8500 GT. 512 DDR2 . 128 Bit
میخوام بدونم میتونم این بازی رو روون اجرا کنم بدون مشکل ؟؟؟؟ فقط زود جوابمو بدید . ممنون .
Last edited by panther99; 02-03-2013 at 13:36.
مشخصات برای اجرای مناسب:
cpu:2.4ghz/ram:2gb/hard drive:3gb
video memory:512mb
vga:geforce 6600/radeon x1600
اگه مطابقت داشته باشه حتما اجرامیشه
با این سیستم میتونی در حالت نرمال و 1024 *648 بازی کنی (اگه ویندوزت اکس پی باشه خیلی بهتر هست)
اساتید بازی میخوام بازیکنی مثل دروگبا رو تیم باشگاهیش در لیست بازی نیست رو ترنسفر کنم ولی نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم البته تیم ملی ها هم در لیست ترنسفر موجود نیست که از اونجا کمک بگیرم
چرا تیم ملی ها هست! یکم برو سمت راست تر و تو قاره آفریقا برو از اونجا هم توی تیم ملی ساحل عاج دروگبا رو add کن تو گالاتاسرای یا هر تیم دیگه ای...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)