تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 195 از 402 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

بسیار ممنون از توضیح کاملتون
    در مورد xp چطور . آیا ویندوز فایروال کنترل برای ایکس پی هم داریم ؟
    در مورد نورتون ظاهرا این شرکت ایران را تحریم کرده و مستقیم از روی سایتش نمیشه دانلود کرد . در مورد آپدیت ها چطور . بعدا به مشکل نمی خوره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اکسپی
    سایت منبعWindows 7 Firewall Control 5.2.15.14

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows Firewall Control

البت کرک و کیجن میخوان
    نورتو دانلود و رفتن به سایتش رو تحریم کرده شایدم آپدیتشم یه روزی تحریم کنه که زیادم دور از انتظار نیستش ولی میشه از آپدیتا بکاپ گرفت
    برای دانلود و روش بکاپ به تاپیک خودش برین

2. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اکسپی
    سایت منبعWindows 7 Firewall Control 5.2.15.14

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Windows Firewall Control

البت کرک و کیجن میخوان
    نورتو دانلود و رفتن به سایتش رو تحریم کرده شایدم آپدیتشم یه روزی تحریم کنه که زیادم دور از انتظار نیستش ولی میشه از آپدیتا بکاپ گرفت
    برای دانلود و روش بکاپ به تاپیک خودش برین
    من به سایتش مراجعه کردم . نوشته که ویندوز ایکس پی را ساپورت نمی کنه !!
    نکته دیگه اینکه یک جایی هم ذکر کرده که با Avira WebGuard. و Avast! Web Shield ممکنه ناسازگاری داشته باشه ! آویرا فری وب گارد هم داره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نکته دیگه اینکه یک جایی هم ذکر کرده که با Avira WebGuard. و Avast! Web Shield ممکنه ناسازگاری داشته باشه ! آویرا فری وب گارد هم داره ؟
    خیر، آویرا فری وبگارد نداره
    به نظر من آویرا فری+فایروال ویندوز کار شما رو راه میندازه
    من خودم اینکارو کردم امنیت سیستم فوق‌العاده بالاست و مشکلی هم نداشتم!

5. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان در کنار آویرا آنتی ویروس رایگان چه فایروالی رو پیشنهاد میکنید که امنیتش بالا باشه و مثل کومودو دردسر نداشته باشه؟ چون رو سیستمی که میخوام نصب کنم طرف زیاد وارد نیست که پیغامها جواب مثبت یا بلاک کردن بده.

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

کدوم یکی
    Windows 7 Firewall Control 5.2.15.14 خوب نیست؟
    اون دوتا که شما گفتی تو نسخه پولیشونه
    اوست که هیچی آپدیت نمیشه
    آویرا فری تو سایتش نوشته چی داره
    اگه خواستی نود بریز
    برای شما که اکسپی داری فکر کنم بهتر باشه سرعتت رو هم نمیگیره
    نود ایند پوینت بریز قسمت سرورش هم فعاله رم کمتری هم میخوره

8. این کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کدوم یکی
    Windows 7 Firewall Control 5.2.15.14 خوب نیست؟
    اون دوتا که شما گفتی تو نسخه پولیشونه
    اوست که هیچی آپدیت نمیشه
    آویرا فری تو سایتش نوشته چی داره
    اگه خواستی نود بریز
    برای شما که اکسپی داری فکر کنم بهتر باشه سرعتت رو هم نمیگیره
    نود ایند پوینت بریز قسمت سرورش هم فعاله رم کمتری هم میخوره
    در حقیقت من 2 تا سیستم دارم . لپ تاپم که کمی قدیمی و کنده و ایکس پی داره و یک پی سی که قوی تره و سون داره . البته امشب روی لپتاپ اویرا فری را ریختم تا ببینم چطوره . در مورد پی سی هنوز تصمیم نگرفتم . اگر فلش به سیستم وصل کنیم آویرا بصورت اتوماتیک درخواست اسکن نمیده ( در مقایسه با کاسپر ) که این خیلی خوب نیست . حال اگر فایلی منتقل بشه همون موقع تشخیص میده یا نه ؟
    نود را قبلا داشتم ولی تو کلیدهاش مشکل داشتم و احساس کردم ایمنی خیلی خوبی هم نداره ! الان نمی دونم چطوریه .

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت

پيش فرض

در حقیقت من 2 تا سیستم دارم . لپ تاپم که کمی قدیمی و کنده و ایکس پی داره و یک پی سی که قوی تره و سون داره . البته امشب روی لپتاپ اویرا فری را ریختم تا ببینم چطوره . در مورد پی سی هنوز تصمیم نگرفتم . اگر فلش به سیستم وصل کنیم آویرا بصورت اتوماتیک درخواست اسکن نمیده ( در مقایسه با کاسپر ) که این خیلی خوب نیست . حال اگر فایلی منتقل بشه همون موقع تشخیص میده یا نه ؟
    نود را قبلا داشتم ولی تو کلیدهاش مشکل داشتم و احساس کردم ایمنی خیلی خوبی هم نداره ! الان نمی دونم چطوریه .
    هر جور دوست داری
    8 رو بریزی از 7 خیلی بهتره
    نود تو ورژن جدیدش بهتر شده اگه از 4 استفاده میکردی بیشتریا بخاطر 4 از نود بریدن
    هم یه وبلاگ هر روز کلید میزاره
    هم یه نرم افزار هس فارسی که کلید ها رو خودکار تو نود میزاره
    دانلود آفلاین از نود مگیره و...
    نود هم اتومات فلش رو اسکن میکنه

11. 2 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا هکر . بابا باگ شناس بابا حفره امنیتی شناس . میخوای یک ویروس بهت بدم کاسپر گوز پیچ بشه . حالا چون ایست یک ویروس رو نشناخت دلیل این نیست که ضعیفه شما که هکری باید انقدر رو بدونی که وقتی نود یا هر انتی ویروس دیگه ای ویروس رو نشناخت برای شرکتش ویروس رو بفرستی تا مشگلتو حل کنند .

تو یک ویروس رو دسترسی به اینترنت رو قطع کن ینی با کاسپر اون فایل رو بلاک کن که به اینترنت وصل نشه بعد کریو رو وصل کن ببین چجوری از دست کاسپر در میره و .... کاسپر هم به اندازه بقیه باگ داره
    سلام پدرام جان ، دلیل اینکه من دیر جوابی در پی پست شما میزنم بخاطر این بود که فضای انجمن از جوی که ایجاد شده خارج نشود.

در مورد بلاک کردن و بلاک نکردن کسپر موقع استفاده از یک برنامه پروک*سی این مشکل دیده شده ، که میشه راه کارهایی برای این کار ایجاد کرد ، بعنوان نمونه من با کریو تا الان استفاده نکردم و فکر کنم چون پرو*کسی جدیدی هست باید برای بیشتر فایروال ها مشکل ساز شده باشه ، البته یک حدس هست.

در مورد بلاک کردن برنامه ، کاربری که با Pro*xifier استفاده می کند می تواند توسط این برنامه ، برنامه مورد نظر رو بلاک بکنه در تنظیمات خوده پرو*کسی فایر در این قسمت : Profile \ Proxifications Rules برود و پروسه برنامه مورد نظر را اضافه بکند و برایش قوانینی توسط این برنامه بسازد.

در ضمن مخرب اگر دسترسی ان به اینترنت قطع شود ، دیگه حکم ویروس رو نداره بلکه به عنوان یک برنامه باید دید ، چون کاربر عاقل و بالغ نمی اید یک مخرب رو برای تست در محیط اصلی و اسیب پذیر ویندوز تست بکند ، چون این کار کاربر یک حماقت هست به عنوان یک کار تست ، یه داستان کوتاهی می خواندم در مورد اینکه یک دختری میرود پیش یک قاضی و از دوست پسر خود شکایت می کند برای اینکه دوست پسر به دخترک تجاوز کرده ، که اخره ماجرا قاضی با یک روش به دختر می فهماند که تو نمی گذاشتی که او به تو تجاوز بکند ...این داستان نقل این تست کاربر هست ف تو می دانستی این فایل مخرب هست نباید در سیستم نگه داری می کردی.و در سیستم اصلی تست بکنی.

و حال در مورد تست مخرب باز این به کاربر بر می گردد که تست ایشان برای نتیجه گیری بوده یا چیز دیگری ، بنده منکر این نمی شوم که کسپرسکی باگ نداره چرا دارد و مشکلات این نرم افزار در نسخه 2013 به اوج خود رسیده است .

اگر کاربر بیاید در گروهی که مد نظر هست که در تنظیمات Application Control قرار دارد و اسم گروه Low Restricted نام دارد با تغییر دادن چند گزینه به حالت Blocked می توان جلو باگ فایروال هم گرفت چرا که اگر کاربری با پرو*کسی فایر یا کریو باشد و برای تست مخرب اجرا بکند یا یک مبتدی برای کار با سیستم به اشتباه بروی لینک کلیک کند و مخربی رو بجای کرک یک نرف افزار دانلود بکند و اگر اجرا بشود ، چون کاربر این قسمت رو روی حالت Blocked قرار داده است مخرب نمی تواند در ریجستری به قسمت WinSocket دسترسی داشته باشد تا به اینترنت وصل شود حتی اگر کاربر با پرو*کسی به اینترنت کانکت باشد.

در ضمن کسپرسکی تنظیمات بازی دارد برای راحت بودن کاربر و جدایی از اینکه تنظیمات کسپرسکی هر کدام پشتوانه یک تنظیم دیگری هستند.

چنان چه اگر کاربر گروه Low Restricted رو تغیر ندهد و همان لحظه به اینترنت وصل باشد به همراه یک برنامه پرو*کسی مانند کریو یا فایر اگر مخرب توانست به سرور وصل شود باز نمی تواند اطلاعاتی از سیستم به سرور انتقال بدهد چرا که مخرب اگر در لیست سیاه باشد که دیلیت می شود و اگر در لیست ناشناخته ها باشد در لیست Low Restricted میرود و با تنظیمات پیشفرضی که برای این گروه هست مخرب نمی تواند اطلاعات حساس سیستمی رو ارسال بکنه.

جدای از این که دوستان اگر قصد تست مخرب رو دارند ، حتما د رمحیط مجازی یا سندباکس شده این کار را انجام بدهند و نقل این نشود که کاربری مخرب صفر کیلومتر اجرا بکند برای تست سوییت خود و انتظار داشته باشد که مخرب صد در صد توسط سوییت مهار شود ، چرا که اگر این کار را انجام بدهد و مشکلی برای سیستم بوجود امد مقصر اصلی خوده کاربر هست نه یک سوییتی که توسط بشر ساخته شده.

فکر بکنم زیاد حرف زدم

موفق باشید

13. 9 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب با ببقیه چیه
    1- Bitdefende
    2- KasperSky
    3-ESET
    4-Avira

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب با ببقیه چیه
    1- Bitdefende
    2- KasperSky
    3-ESET
    4-Avira
    نظر شخصی من: نمره از 10
    دیتابیس و هوش مصنوعی:
    بیت دیقندر :9
    کسپرسکی:8.5
    ایست:8.5
    آویرا:8
    رفتارشناسی:
    بیت دیفندر:9
    کسپرسکی:9
    ایست:7
    آویرا:7
    قابلیت ها و امکانات:
    بیت دیفندر:8
    کسپرسکی:9.5
    ایست:9
    آویرا:7
    تاثیرگذاری بر روی سرعت سیستم:
    بیت دیفندر:7.5
    کسپرسکی:7
    ایست:9
    آویرا:8
    در مورد پیشتیبانی از کاربران ایرانی تقریباً همه خوب هستند

16. 10 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •