تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 195 از 602 اولاول ... 95145185191192193194195196197198199205245295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,941 به 1,950 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه masoud hard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من یه هدفون می خوام واسه هیپ هاپ بیشتر از 100 تومن هم نمی تونم پاش خرج کنم می خوام روی گلگسی سامسونگ استفاده کنم و لب تاب ترجیحا خیلی بزرگ نباشه هر چه قدر ارزونتر بهتر کیفیت صداشم که خیلی برام مهمه پست های قبلی رو می خوندم فهمیدم که یه سریاشون دنگ و فنگ داره نصب کارت صدا و ... توضیح بدین لطفا قیمت تقریبی هم بگین که سرم کلاه نزارن خیلی ممنون
    هر کی کارمو راه بندازه ایشالله یه زن خوب گیرش بیاد اگه زن داره یه بچه ی خوب اگه بچه داره زندگی خوب امین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
    1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
    2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
    3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
    4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
    5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره

مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من یه pioneer dj1000 دارم.یه ایرفون میخوام که در کنار اون بتونه جواب بده و توی گوش نره.یعنی مثل سنهایزر mx 880.قیمتش زیر 300 تومن باشه.ولی خوب کیفیت و مخصوصا بیس خوبی داشته باشه.
    ممنون میشم راهنماییم کنین.

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من میخوام یه هندزفری بین 60 تا 70 هزار بخرم واسه htc اما هر فروشنده واسه خودش یه چی میگه یکی میگه بیتس بخر یکی دیگه میگه سونی ...کریتیو
    والا موندم چه مدل بخرم تا فردا پشیمون نشم . از دوستان با تجربه میخوام کمکم کنن تا یه خوبشو بهم پیشنهاد کنن حالا اگه به جز اینایی که من گفتم چز بهتری هم هست بهم معرفی کنیدممنون
    بهترین مدلی که معمولا تو این رنج قیمت توصیه میشه مدل ep630 از کریتیو هستش.
    مدل بیتس با این قیمت فقط تقلبیش گیر میاد که اصلا کیفیتش قابل مقایسه با هدفون اورجینال نیست.
    موفق باشید.

5. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

کسی جواب بده لطفا:
    با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
    1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
    3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
    خواهش میکنم با دانشتون بهم کمک کنید که بهترین رو بخرم میخوام برا چند سال موندگار باشه پولم محدوده من فلجم یعنی معلولم امیدوارم کمکم کنی ای مسلمون.مــــــــرســـــــ �ی

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کسی جواب بده لطفا:
    خواهش میکنم با دانشتون بهم کمک کنید که بهترین رو بخرم میخوام برا چند سال موندگار باشه پولم محدوده من فلجم یعنی معلولم امیدوارم کمکم کنی ای مسلمون.مــــــــرســـــــ �ی
    میگم میخوای با این مقدار پول واست آب حوض هم بکشه و پیرزن هم خفه کنه !!!

والا با قیمت 30 تومان نمیشه توفع زیادی داشت . همین که حداقل نیاز هاتو برطرف کنه . کیفیت و راحتی و ... پیشکش
    هدست فول سایزی که الان 30 تومان باشه یعنی در اصل قیمتش 10-15 تومان هست و تو این گرونی ها شده مثلا 30 تومان و هدفون 10-15 تومنی هم فقط میشه کار راه انداز باشه با حداقل امکانات

میتونی از مارک A4tech یکی بگیری

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی جواب بده لطفا:
    مدل hs-320 از کریتیو تقریبا بیشتر ویژگیهایی که میخواین رو داره و قیمتش همین حدود هستش.
    راحته و میکروفون داره و سبک و مقاومه
    موفق باشید.

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما یه 15-20 بذار روش حداقل یه کریتیو 630 بخر. البته میکروفون نداره.
    اصلا شما چه فرمی می خوای؟ فول سایز؟ توگوشی؟
    Last edited by {sahand}; 23-01-2013 at 20:10.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

رفیقمون هدست میخواد

یکم بیشتر روش میزاشت ایرفون میگرفت بهتر میشد

اما میکروفون چون میخواد دیگه ...

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ادرس سایتی رو میخواستم که تفاوت های کریتیو 830 و 630 اصلی و تقلبی رو با عکس رنگی توضیح کامل داده بود چون یه بنده خدا از اونور اب اورده و ضمانت نداره!! میخواستم ازش بخرم.
    در ضمن بین سنهایزر cx400 و 830کریتیو کدوم بهتره؟( بدون توجه به قیمت و نام سنهایزر)ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •