ممنون از راهنماییت
1 سوال دیگه؟؟
سمند LX EF7 تولید میشه؟؟ صفرش رو کمپانی فکر کنم نداره؟؟ صفرشو بخرم یا مدل قبل از 90
چون دوستمون گفته بود که مدلای 90 و 91 مشکل واشر سر سیلندر دارن
ممنون از راهنماییت
1 سوال دیگه؟؟
سمند LX EF7 تولید میشه؟؟ صفرش رو کمپانی فکر کنم نداره؟؟ صفرشو بخرم یا مدل قبل از 90
چون دوستمون گفته بود که مدلای 90 و 91 مشکل واشر سر سیلندر دارن
مشکلاتش حل شده اما یه مورد هنوز شانسی هستش
اونم اینکه از وقتی که مشکل رو برطرف کردن مشخص نیست کدوم سری
بوده.
یعنی الان EF7 هایی که دارن عرضه میشن مشخص نیست که اون سری سالم هستن یا خراب
اگر بتونی تا دهه فجر صبر کنی به نظر من با خیالی داحت تر میتونی ثبت نام کنی
مدل های 88 و 89 واقعا عالی هستن
و اگر میخوای با خیالی راحت و بدون دغ دغه EF7 بخری مدل قبل 90 رو بخر اما
اگر صفر میخوای به نظر من کمی صبر کن
اگه صفر باشه که خیلی بهتره
ولی امکان داره که تو دهه فجر هم فروش نداشته باشن
معمولا فروشهای ویژه دهه فجر کی شروع میشه؟
به نظرتون برای خرید ماشین صبر کنم یا نه بخرم می خواهم آیا در آینده ارزان می شه تا عید؟
در حال حاضر به فکر پایین اومدن قیمت خودرو نباشید.
اگر خودروی مورد نظرتون رو انتخاب کردین همین الان اقدام کنید.
بله هنوز توليد ميشه. البته در دي ماه فقط دوگانش براي فروش موجود بوده بقيمت 22.900 .به سايت فروش اينترنتي فرغون ايران سر بزن : ikco.iranecar.com
مال من ef7 مدل 90 هست يكي از دوستام هم 91 داره ... هيچكدوم از اين مشكلا رو نداشتن. بنده نميدونم چند درصد از توليدات سمند ef7 اين مشكلات رو داشتن.
شما براي تحقيقت از منابع موثق تري استفاده كن.از آمار و ارقام دقيق كه مثلاً 3% يا 40% اين محصولات اين ايراد رو دارن. يا حداقل از يه مسئول تعميرات يه نمايندگي بپرس از هر ده تا واشر سرسيلندر سوخته كه برات ميارن كدوم ماشين بيشتر به اين ايراد دچار ميشه.خلاصه اينكه بازار شايعه هميشه داغه
من 100% مطمئنم كسي كه ميگه tu5 و ef7 شتاب اوليه اي كمتر از xu7 دارن حتي يه بار هم با اون ماشينها رانندگي نكردن. اينو خودت امتحان كن.
يادت باشه زماينكه كه 405 بدون abs روي دست ايران خودرو باد كرد خودشون شايعه كردن كه سيستم ترمزش چند جا عمل نكرده و تصادفهاي وحشتناكي درست كرده. مردم هجوم بردن و بدونabs ها رو خريدن و انبار ايران فرغون از اين محصول خالي شد.
ممكنه اينا هم از شايعاتي باشه كه بخوان lx xu7 mux رو كه كمتر كسي زير بارش ميره رو بفروشن
به نظرت مدل بنزینیشو برای فروش میزاره بازم؟؟
من اصلا گاز سوز نمیخوام و بنزینی میخوام چون صندوقش برام خیلی مهمه
اگه ممکنه در مورد هزینه نگهداریشم حدودی بگو که ماهیانه چقدر خرج داره؟؟
ممنون از لطفت
در خصوص اینکه برای فروش میاد یا نه :
من نمیدونم. اما معمولاً این ماشینا یک ماه در میون یا هر سه ماه یه بار برای فروش بودن.چند روز دیگه از سایت شرایط بهمن و دهه فجر میاد, ببین که هست یا نه
در خصوص هزینه هاش:
هزینه هاش بسته به نوع رانندگی و نگهداری شما داره و قطعاتی که مصرف شدن, این قضیه خیلی متغیره.کارکرد ماشین بیشتر از زمان تاثیر گذاره, نوع رانندگی ده برابر بیشتر تاثیر گذاره, توی این تاپیک هم جاش نیست اما خیلی خلاصه میگم با شرایط رانندگی بنده
تا 30هزار تا فقط روغن و فیلتر . تا 50 هزار تا شمع و لنت برف پاک کن .تعویض تسمه در 60 هزار (برای ef7 در صدهزار) تا 70 هزار لاستیک و باطری تبالای 100 هزار تا دیسک و صفحه هم متغیره از 70 تا 120. کلاً قطعات فابریک از یدکیهای موجود بازار بسیار با کیفیت تر هستند و البته وسواس توی تعویض قطعات نتیجه معکوس داره.
بنظر من 405 و سمند (با رانندگی مثل من ) تا 100.000 کارکرد بی آزار هستن و نهایتاً یه تومن تا 1.5 (اکثرش بخاطر لاستیکه)خرج دارن
بنده سمند ال ایکس ef7 پایه گازسوز مدل 90 با یه کاپوت تعویض (بدون تصادف) و بیمه تا برج 3 و کارکرد 58.500 رو برام 19.500.000 قیمت کارشناسی کردن و البته قیمت صفر کیلومترش الان بدون رینگ اسپرت در بنگاه 23.200.000 فی خورده بود.
از تمامی دوستان انجمن بابت پاسخگوییشون توی این هفت سال سپاسگذارم
سلام دوستان بین سمند ef7 و405 slx و تندر 90 کدوم یکی بهتره.
لطفا نگید اینها در حد مقایسه با هم نیستند.
از لحاظ قطعات موجود و مصرف سوخت( فکر کنم L90)
خرج های تعمیر گاه مدومشون بصرفه تر هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)